- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 43
Ay ben bile heyecanlandim.Allah kolaylik versin cnm.saglicakla atlatirsin inşallahKızlar yoldayım gidiyorum karmakarışık duygular içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben bile heyecanlandim.Allah kolaylik versin cnm.saglicakla atlatirsin inşallahKızlar yoldayım gidiyorum karmakarışık duygular içindeyim
:) hadi bakalım kolay gelsin biraz Ağrı olacak ama değdi diyeceksin ben Ağrı'dan ölüyorum ama sonunu düşünüyorum çok güZel olucam :)))))Kızlar yoldayım gidiyorum karmakarışık duygular içindeyim
Çok gecmiş olsun canım kolay atlatırsın umarım benim ağrılar halen dinmedi bugun 3.günüm hareket etmekte çok zorlanıyorum kaç cc taktıKızlar oldu da bitti valla çok rahat bir süreç geçiriyorum
Doktora en güçlü ağrı kesiciler için yalvardim resmen
Bana ağrı kesici pompası taktilar ağrı hissedersem ona basıyorum içinde morfin de var.
Bir de kalçadan 2 defa ağrı kesici yaptılar o da çok güçlüymus masallahim var:)
Gecmis olsunn yeni cicilerin lu mutlu ol insallahKızlar oldu da bitti valla çok rahat bir süreç geçiriyorum
Doktora en güçlü ağrı kesiciler için yalvardim resmen
Bana ağrı kesici pompası taktilar ağrı hissedersem ona basıyorum içinde morfin de var.
Bir de kalçadan 2 defa ağrı kesici yaptılar o da çok güçlüymus masallahim var:)
Senin kaç cc takılı ?Çok gecmiş olsun canım kolay atlatırsın umarım benim ağrılar halen dinmedi bugun 3.günüm hareket etmekte çok zorlanıyorum kaç cc taktı
Nasil kecdi emeliyyat iyimisinizKızlar merhabalar
Sonunda ben de sizin kervana katılıyorum uzun zamandır burada forumları okuyorum hatta bazılarınız ile özel iletisime de geçip bol bol fikir edinmeye çalıştım.
Açıkçası çok korkuyorum ama bir o kadar da heyecanlıyım
Boyum 1.57 kilom 46 doktor ölçtü biçti max 300 koyabiliriz dedi kas altı olacak Mentor yuvarlak bende asimetri de var sanırım farklı farklı olacak ptotezler.
Destek için çok teşekkürler :)
Ben de bu kararı almaya çalışanlar için buradan sürecimi paylaşacağım benim de çorbada tuzum olsun istiyorum
Merhaba , iyiyim teşekkür ederim bugün 7. günümdeyim ağrım yok denecek kadar az yalnızca oturup kalkarken dikiş yerlerim sızlıyor. Çok çok korkarak yaptırdığım bir operasyondu ama korktuğum kadar da yokmuş.Nasil kecdi emeliyyat iyimisiniz
Mende soylediklerinizdek necdim 11 ci ayin 5 inde.42 gun oldu ilk gunler boyuk duwundum amma wimdi kucuk sanirim ))))) 300 cc mentor qoydu kast alti.spora bawlayacam wukurler olsun memeler beni 6 hafta spordan saxladi .wukur wimdi zamani catdi iyileweceksen yaza super vucutla merhaba deriz ))) bu arada azerbaycandan kocaman salamlarMerhaba , iyiyim teşekkür ederim bugün 7. günümdeyim ağrım yok denecek kadar az yalnızca oturup kalkarken dikiş yerlerim sızlıyor. Çok çok korkarak yaptırdığım bir operasyondu ama korktuğum kadar da yokmuş.
Ben de iyi olmanıza çok sevindim benim de spor yapmam lazım demek yaklaşık 2 aylık olunca spora başlayabiliyoruz :)Mende soylediklerinizdek necdim 11 ci ayin 5 inde.42 gun oldu ilk gunler boyuk duwundum amma wimdi kucuk sanirim ))))) 300 cc mentor qoydu kast alti.spora bawlayacam wukurler olsun memeler beni 6 hafta spordan saxladi .wukur wimdi zamani catdi iyileweceksen yaza super vucutla merhaba deriz ))) bu arada azerbaycandan kocaman salamlar
Şimdilik sorun yok canım çok teşekkür ederim umarım sen de iyisindirGeçmiş olsun aleng
Aramızda bir gün var. Sende rahat atlatanlardansin sevindim adina. Inşallah herşey yolundadır.
Teşekkür ederim benimde şükür sorunsuz.Şimdilik sorun yok canım çok teşekkür ederim umarım sen de iyisindir
Teşekkür ederim benimde şükür sorunsuz.
Aynı zamanda oldukya, sendede böyle sürekli bi elektrik gibimi diyeyim yada emzirirken süt gelince akıyormuş gibi bi his, gelip gidiyormu memelerinde?
Teşekkürler :)
Mutluluğu düşünüyorum ağrıyı düşünmek istemiyorum korkuyorum yaw:/
Okumamıştım ama demekki ondan tsk ederim cnm.Bende öyle bir his yok ama protez takılınca bazı bayanlarda süt bezleri kısa süreliğine devreye girebiliyormus sende de öyle bir durum olabilir mi acaba
350 cc de oldukça iyi bence doktor bana 275 cc çok zor sığdırmış mosmor oldu göğüs uçları ve çevresi walla hatta mor da değil siyah :)acı eşiğinize bağlı bir şey bu tabi ,mesela ben hiç acı çekmedim :) düşünsenize zaten 1 saat sürüor hepi topu ameliyat ve siz mışıl mışıl uyurken...
ilk gece hastanede bolca yürüdüm hatta ertesi günde :) ama dik yürüyemiorsunuz bir süre kas altı ise baskı oluor göğüs bölgenizde.
bnm de boyum 160 kilom 53 doktorum 350 cc koydu , hoş ben daha iri memeler hayal ediordum ama göğüs yapımdan kaynaklanan sebeplerden dolayı en büyük ölçü bu olmuş.