• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 Aralık büyük gün

Kızlar yoldayım gidiyorum karmakarışık duygular içindeyim
:) hadi bakalım kolay gelsin biraz Ağrı olacak ama değdi diyeceksin ben Ağrı'dan ölüyorum ama sonunu düşünüyorum çok güZel olucam :)))))

Kızlar oldu da bitti valla çok rahat bir süreç geçiriyorum
Doktora en güçlü ağrı kesiciler için yalvardim resmen
Bana ağrı kesici pompası taktilar ağrı hissedersem ona basıyorum içinde morfin de var.
Bir de kalçadan 2 defa ağrı kesici yaptılar o da çok güçlüymus masallahim var:)

Bana ağrı kesici pompası taktilar ağrı hissedersem ona basıyorum içinde morfin de var.
Çok gecmiş olsun canım kolay atlatırsın umarım benim ağrılar halen dinmedi bugun 3.günüm hareket etmekte çok zorlanıyorum kaç cc taktı

Gecmis olsunn yeni cicilerin lu mutlu ol insallah :D

Çok teşekkürler kızlar
Benim ağrım yok çok şükür ben çok minyonum 275 cc high profil biri diğeri de 275 cc moderate plus takıldı
Tek sorunum nazkozun etkisi olan mide bulantısı şükürler olsun korktuğum ağrılarım olmadı
En üst düzey morfin li ağrı kesiciler sayesinde sanırım

Kızlar merhabalar
Sonunda ben de sizin kervana katılıyorum uzun zamandır burada forumları okuyorum hatta bazılarınız ile özel iletisime de geçip bol bol fikir edinmeye çalıştım.
Açıkçası çok korkuyorum ama bir o kadar da heyecanlıyım
Boyum 1.57 kilom 46 doktor ölçtü biçti max 300 koyabiliriz dedi kas altı olacak Mentor yuvarlak bende asimetri de var sanırım farklı farklı olacak ptotezler.
Destek için çok teşekkürler :)
Ben de bu kararı almaya çalışanlar için buradan sürecimi paylaşacağım benim de çorbada tuzum olsun istiyorum :KK66:
Nasil kecdi emeliyyat iyimisiniz

Nasil kecdi emeliyyat iyimisiniz
Merhaba , iyiyim teşekkür ederim bugün 7. günümdeyim ağrım yok denecek kadar az yalnızca oturup kalkarken dikiş yerlerim sızlıyor. Çok çok korkarak yaptırdığım bir operasyondu ama korktuğum kadar da yokmuş.

Merhaba , iyiyim teşekkür ederim bugün 7. günümdeyim ağrım yok denecek kadar az yalnızca oturup kalkarken dikiş yerlerim sızlıyor. Çok çok korkarak yaptırdığım bir operasyondu ama korktuğum kadar da yokmuş.
Mende soylediklerinizdek necdim 11 ci ayin 5 inde.42 gun oldu ilk gunler boyuk duwundum amma wimdi kucuk sanirim ))))) 300 cc mentor qoydu kast alti.spora bawlayacam wukurler olsun memeler beni 6 hafta spordan saxladi .wukur wimdi zamani catdi iyileweceksen yaza super vucutla merhaba deriz ))) bu arada azerbaycandan kocaman salamlar

Mende soylediklerinizdek necdim 11 ci ayin 5 inde.42 gun oldu ilk gunler boyuk duwundum amma wimdi kucuk sanirim ))))) 300 cc mentor qoydu kast alti.spora bawlayacam wukurler olsun memeler beni 6 hafta spordan saxladi .wukur wimdi zamani catdi iyileweceksen yaza super vucutla merhaba deriz ))) bu arada azerbaycandan kocaman salamlar
Ben de iyi olmanıza çok sevindim benim de spor yapmam lazım demek yaklaşık 2 aylık olunca spora başlayabiliyoruz :)
bana da 275 cc mentor yuvarlak konuldu 300 ü sığdıramadım çok uğraştım dedi hatta 275 için de çok zorlamış bir ara vaz geçecektim 250 koyacaktım ama sonra oldu dedi :)
Türkiye'den de selamlar :)

Geçmiş olsun aleng aleng
Aramızda bir gün var. Sende rahat atlatanlardansin sevindim adina. Inşallah herşey yolundadır.

Şimdilik sorun yok canım çok teşekkür ederim umarım sen de iyisindir
Teşekkür ederim benimde şükür sorunsuz.
Aynı zamanda oldukya, sendede böyle sürekli bi elektrik gibimi diyeyim yada emzirirken süt gelince akıyormuş gibi bi his, gelip gidiyormu memelerinde?

Teşekkür ederim benimde şükür sorunsuz.
Aynı zamanda oldukya, sendede böyle sürekli bi elektrik gibimi diyeyim yada emzirirken süt gelince akıyormuş gibi bi his, gelip gidiyormu memelerinde?

Bende öyle bir his yok ama protez takılınca bazı bayanlarda süt bezleri kısa süreliğine devreye girebiliyormus sende de öyle bir durum olabilir mi acaba

Teşekkürler :)
Mutluluğu düşünüyorum ağrıyı düşünmek istemiyorum korkuyorum yaw:/

acı eşiğinize bağlı bir şey bu tabi ,mesela ben hiç acı çekmedim :) düşünsenize zaten 1 saat sürüor hepi topu ameliyat ve siz mışıl mışıl uyurken...
ilk gece hastanede bolca yürüdüm hatta ertesi günde :) ama dik yürüyemiorsunuz bir süre kas altı ise baskı oluor göğüs bölgenizde.
bnm de boyum 160 kilom 53 doktorum 350 cc koydu , hoş ben daha iri memeler hayal ediordum ama göğüs yapımdan kaynaklanan sebeplerden dolayı en büyük ölçü bu olmuş.

Bende öyle bir his yok ama protez takılınca bazı bayanlarda süt bezleri kısa süreliğine devreye girebiliyormus sende de öyle bir durum olabilir mi acaba
Okumamıştım ama demekki ondan tsk ederim cnm.

acı eşiğinize bağlı bir şey bu tabi ,mesela ben hiç acı çekmedim :) düşünsenize zaten 1 saat sürüor hepi topu ameliyat ve siz mışıl mışıl uyurken...
ilk gece hastanede bolca yürüdüm hatta ertesi günde :) ama dik yürüyemiorsunuz bir süre kas altı ise baskı oluor göğüs bölgenizde.
bnm de boyum 160 kilom 53 doktorum 350 cc koydu , hoş ben daha iri memeler hayal ediordum ama göğüs yapımdan kaynaklanan sebeplerden dolayı en büyük ölçü bu olmuş.
350 cc de oldukça iyi bence doktor bana 275 cc çok zor sığdırmış mosmor oldu göğüs uçları ve çevresi walla hatta mor da değil siyah :)
Beni narkoz çok çarptı o nedenle 3 gün hiç ayağa kalkamadım mide bulantısı beni öldürdü ayağa her kalktığımda her yerimden ter fışkırdı içimden ejderha çıkıyor gibi sıcak bastı ve baş dönmesi yaşadım ama bu tamamen benim narkoza verdiğim tepki ile alakalı onun haricinde ağrı derdim yoktu :)

Back