Ben de fiyat araştırıyorum 4.5 dedi kendi doktorum. Devlet hastaneleri yapıyor mu bunu? Hangi devlet hastanesinde yaptırdınız?Ense kalınlığı bu konuda yüzde yüz bilgi vermiyor diye biliyorum. Ense kalinligi fazla olup normal dogan veya ense kalinligi normal olup down sendromlu doğanların oldugunu duymuştum. 2'li 4'lü testler bu durumda kesin sonuç değil sadece istatistik veren testler. Hemen amniyosentez yerine önce fetal dna (nipt) testini yaptirabilirsiniz. Nipt testi disarda biraz pahali (4.000-5.000) ben devletde ücretsiz yaptirmistim sonucu 15 günde çıkıyor. En azından içinizin rahat etmesi açısından yaptirmanızı öneririm şahsen.
devlet riskli olmayan hamileliklerde yapmıyor diye biliyorum.Ense kalınlığı bu konuda yüzde yüz bilgi vermiyor diye biliyorum. Ense kalinligi fazla olup normal dogan veya ense kalinligi normal olup down sendromlu doğanların oldugunu duymuştum. 2'li 4'lü testler bu durumda kesin sonuç değil sadece istatistik veren testler. Hemen amniyosentez yerine önce fetal dna (nipt) testini yaptirabilirsiniz. Nipt testi disarda biraz pahali (4.000-5.000) ben devletde ücretsiz yaptirmistim sonucu 15 günde çıkıyor. En azından içinizin rahat etmesi açısından yaptirmanızı öneririm şahsen.
Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Genetik bölümünden e nabız üzerinden hemen randevu oluşturabiliyorsunuz. Fakat benim daha önceden bu sebeple bir kaybım (kendiliginden düşük ve down tanısı teşhisi) konulduğu için devlet yaptı. Yoksa ikili testinizin riskli çıkmasi gerekiyor aksi takdirde yapmiyoruz demisti doktor. Ense kalınlığı da bir ölçüt aslında belki ense kalınlığı riskli çıktığı icin size de yapabilirler. Doktorunuza bir danışın bunu olmadı.Ben de fiyat araştırıyorum 4.5 dedi kendi doktorum. Devlet hastaneleri yapıyor mu bunu? Hangi devlet hastanesinde yaptırdınız?
İkili test yapmadı dahi. 11+2 şuan başka doktora kesin gitcem.
Amniyosentezi araştırdım dünden beri ve yaptırmama yanlısıyım düşük riski falan varmış. Bu riski göze alamam ama eşim yaptıralım diyor. Psikolojik olarak sınanıyorum resmen.
Bende şuan bi doktora daha gidiyorum inşallah sonuölar iyi çıkarben yazını yanlış anlamışım ben yarın gideceğim sana atarım görüntüsünü canım
Riskli olunca yapabiliyor mu? Bana devlet sadece amniyosentez yapıyor demişti doktordevlet riskli olmayan hamileliklerde yapmıyor diye biliyorum.
Ben adana dayım burda yok herhalde. Şuanda bi doktora gidiyorum inşallah dünkü yanlış ölçüm falandır. Değilse de bu doktora sorcam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinÜmraniye eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Genetik bölümünden e nabız üzerinden hemen randevu oluşturabiliyorsunuz. Fakat benim daha önceden bu sebeple bir kaybım (kendiliginden düşük ve down tanısı teşhisi) konulduğu için devlet yaptı. Yoksa ikili testinizin riskli çıkmasi gerekiyor aksi takdirde yapmiyoruz demisti doktor. Ense kalınlığı da bir ölçüt aslında belki ense kalınlığı riskli çıktığı icin size de yapabilirler. Doktorunuza bir danışın bunu olmadı.
İnşallah ben çok erken olduğu için öyle göründüğünü düşünüyorum canını sıkma bence . Eğer oda riskli gözüküyor derse devlet hastanesi fetal dna yapıyor diye biliyorum . ama Adana da yaptıra bilir misin onu bilmiyorum . Allah yardımcın olsun sonuçtan haberdar et.Bende şuan bi doktora daha gidiyorum inşallah sonuölar iyi çıkar
Riskli olunca yapabiliyor mu? Bana devlet sadece amniyosentez yapıyor demişti doktor
Evet ama ense kalınlığı da bir risk faktörü olarak alınabilir diye düşündüm, doktoru ikili test bile yapmamış direkt diğer kesin sonuç verenlere yönlendirmiş. Ense kalınlığı riskli çıkıp 2'li testde her şey normalde çıkabilir çünkü o testler sadece istatistike dayalı oluyor malesefdevlet riskli olmayan hamileliklerde yapmıyor diye biliyorum.
Rica ederim, ben googleden "istanbul genetik test yaptıran devlet hasteleri" şeklinde arama yapınca bulup gitmiştim, o sekilde arama da yapabilirsiniz. Stresli bir süreç gerçekten, umarım yanlış ölçüm olmuştur.Ben adana dayım burda yok herhalde. Şuanda bi doktora gidiyorum inşallah dünkü yanlış ölçüm falandır. Değilse de bu doktora sorcam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Amin çok sağolun şuan geldim randevu olmadığı için beklersib dediler bekliyorum bakalım.İnşallah ben çok erken olduğu için öyle göründüğünü düşünüyorum canını sıkma bence . Eğer oda riskli gözüküyor derse devlet hastanesi fetal dna yapıyor diye biliyorum . ama Adana da yaptıra bilir misin onu bilmiyorum . Allah yardımcın olsun sonuçtan haberdar et.
Burun kemiği falan normal dedi ama bilmiyorum işte şuan doktor bekliyorum öğlenden sonraya bile kalabilirim bu beklemek öldürecek beni.Evet ama ense kalınlığı da bir risk faktörü olarak alınabilir diye düşündüm, doktoru ikili test bile yapmamış direkt diğer kesin sonuç verenlere yönlendirmiş. Ense kalınlığı riskli çıkıp 2'li testde her şey normalde çıkabilir çünkü o testler sadece istatistike dayalı oluyor malesef
Adana da çıkmıyor ne lanet yermiş.Rica ederim, ben googleden "istanbul genetik test yaptıran devlet hasteleri" şeklinde arama yapınca bulup gitmiştim, o sekilde arama da yapabilirsiniz. Stresli bir süreç gerçekten, umarım yanlış ölçüm olmuştur.
Çıkınca haber verin mutlaka.Amin çok sağolun şuan geldim randevu olmadığı için beklersib dediler bekliyorum bakalım.
Burun kemiği falan normal dedi ama bilmiyorum işte şuan doktor bekliyorum öğlenden sonraya bile kalabilirim bu beklemek öldürecek beni.
Doktorun yö lendirdiğine değil de başka bir perinatolağa gitseniz, randevusu boş olan vardır illaki.o tarihe kadar hiç degilse test fln isterlerse onun sonucu çıkardı. Diger türlü günleriniz hep stresli geçecek sanki.Ense kalınlığı 4.46 çıktı bi dünya ihtimal söyleyip perinatoloji ye gönderdiler bide kan aldılar zekasına bakcaz diyip. 13 mayısa kadar randevu yok perinatoloji de