- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
10 unda kac haftalık olmus oluyosun. Parti mi yapcaksıniz :)Canım ayda 1 e düştü bizim aralığın 10unda gidicem hem ikili testimiz yapılacak ense kalınlığı falan hem de cinsiyetimizeegerçii ben öğrenmeyeceğiim arkadaşlarım öğrenecek
Şuan 11 +2yim canım 13 haftalık olmuş oluyoruz evet canıım çünkü hastane odası süslemeyeceğim aileme uzağım ondan cinsiyet partisi istiyorum10 unda kac haftalık olmus oluyosun. Parti mi yapcaksıniz :)
Yok değilim adet olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum kasıklarım çok kötü ağrıyor sabah kanama şekline dönmüş hafif akıntımmvarhafifse ve 3 4 damla weklindeyse yerlesme kanamasi ola bilir. cuma kan ver istersen, sonucu ogrenip rahatlarsin en azindan
13 haftalıkken kesin belli olur muuŞuan 11 +2yim canım 13 haftalık olmuş oluyoruz evet canıım çünkü hastane odası süslemeyeceğim aileme uzağım ondan cinsiyet partisi istiyorum
ben 11de tahmin aldim kiz uzerine13 haftalıkken kesin belli olur muu
Ne güzel siz kız istiyodunuz dimi :) benim doktor da bidahaki gidisimde tahmin yapar belki. Rus takvimi çin takvimine göre de baktın mı hiçben 11de tahmin aldim kiz uzerineama daha kesin degil dedi doktor. kiza benzetiyorum dedi. 13de kesinlesir. bazen bebek gostermiyir 15 16ya kadar uzana biliyor
Bazı doktorlar bebek kücükken dinletmek istemiyolar zararlı diyolar. Kalp atışını gördüyse sıkıntı yokturDoktorum bana hala kalp atışını dinletmedi 7. Haftadayım bekletiyor sizce neden yapıyor bunu ya aklım karıştı bi sorun mu var acaba korkuyorum heran bişey olacak diye
kalp atisi var dedi mi? bazen bazi doktorlar yapiyormuş oyle. ilk haftalarda bebek daha kucuk oldugundan ses dalgasi kalbine zarar veriyor, sonraki hayatinda kalp rahatsizligi riski falan oluyor diye duşunuyorlar. bir doktorun ytube kanalinda konuşurken izlemiştim. "bebeginizin kalp atisi var mi diye doktora sorun, ama asla dinletmeyin" diye anlatiyordu. eger kalbi atiyor dediyse, belki zarar verdigini dusundugu icin dinletmiyordur. yok eger hic bir yorum yapmiyorsa, ve ya kontrola cagirmiyorsa o zaman bilemem neden yaptigini. doktorunu degiş, ya da başka bi hastanede ultrasona gir. rahatlarsinDoktorum bana hala kalp atışını dinletmedi 7. Haftadayım bekletiyor sizce neden yapıyor bunu ya aklım karıştı bi sorun mu var acaba korkuyorum heran bişey olacak diye
yok aslinda fark etmiyor kizi oglani, ilk cocuk. Allah ne verdiyse şukr edicez. ama niyeyse başdan icime kiz doguyorNe güzel siz kız istiyodunuz dimi :) benim doktor da bidahaki gidisimde tahmin yapar belki. Rus takvimi çin takvimine göre de baktın mı hiç
Yani canım bu hafta itibariyle üreme organı kesinleşiyor çünkü miniğiin insafına kaldık yani13 haftalıkken kesin belli olur muu
Ben giç sormadım atışı gördünüz mü diye görünebileceğini düşünmemiştim hiç bu gidişimde de dinletmezse sorarım çünkü böyle çok strese giriyorum atmıyor mu acaba diyekalp atisi var dedi mi? bazen bazi doktorlar yapiyormuş oyle. ilk haftalarda bebek daha kucuk oldugundan ses dalgasi kalbine zarar veriyor, sonraki hayatinda kalp rahatsizligi riski falan oluyor diye duşunuyorlar. bir doktorun ytube kanalinda konuşurken izlemiştim. "bebeginizin kalp atisi var mi diye doktora sorun, ama asla dinletmeyin" diye anlatiyordu. eger kalbi atiyor dediyse, belki zarar verdigini dusundugu icin dinletmiyordur. yok eger hic bir yorum yapmiyorsa, ve ya kontrola cagirmiyorsa o zaman bilemem neden yaptigini. doktorunu degiş, ya da başka bi hastanede ultrasona gir. rahatlarsin
Tabikide farketmez ikiside başımızın tacı yeterki gelsinler sağlıkla bebişlerimiz ❤yok aslinda fark etmiyor kizi oglani, ilk cocuk. Allah ne verdiyse şukr edicez. ama niyeyse başdan icime kiz doguyoreşimde kiz cocuklarina cok duşkundur. yani oglansa mutlu oluruz, kizsa bayaa bayaa mutlu oluruz yani
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun :)Yani canım bu hafta itibariyle üreme organı kesinleşiyor çünkü miniğiin insafına kaldık yani
Hepimizin inşallah canımHadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun :)
evet ben bu hafta sonu yaptiricamKızlar ikili taramalarını yaptıran var mı aramızdaa
Bende 10unda yaptırıcaam canıımmevet ben bu hafta sonu yaptiricam
insallahBende 10unda yaptırıcaam canıımmhayırlı haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?