kizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10gun gecikme ve beta hcg 3.31
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?insAllah ya. doktor şimdilik kan testine gerek yok 1hafta gecikirsen idrar testi yap dedi. ben cok stresli biriyim. doktorumda beni cok iyi tanidigi için yapma dedi, gerek yok kendini sal kafandan cikarmaya caliş dedi. tabi nerdee 26sini baz alirsak gebe degilsen 10 11ekim adet gelir dedi. 2gunde olmazsam kan testini yapayim o zaman ben. umut verdin canim, cok teşekkur ederimTabiki ihtimal var. Buyuk ihtimlle hamilesin. Hatta hayrli olsn simdiden. Iki gune bir kan ver. Iki gunde bir iki katina cikmasi lazm. Duznli artiosa sknti yok
- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Şoyle de yapabilirsin cnm. Idrar testi al bikac tane. 2 gunde bir sabahlri yap ole koyulugu takip et. Koyuluk artti mi zaten deger de yukselio anlmnda. Sonrasnda kan testiyle artisi takip edersninsAllah ya. doktor şimdilik kan testine gerek yok 1hafta gecikirsen idrar testi yap dedi. ben cok stresli biriyim. doktorumda beni cok iyi tanidigi için yapma dedi, gerek yok kendini sal kafandan cikarmaya caliş dedi. tabi nerdee 26sini baz alirsak gebe degilsen 10 11ekim adet gelir dedi. 2gunde olmazsam kan testini yapayim o zaman ben. umut verdin canim, cok teşekkur ederim
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
kuruntu derken?Böyle sorunlara kesin dille kuruntu yapmayin derim. Ama endometriomun 10 mm olmasi düsündrdü hamilede olablrsinz yada gec gelcek adet
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Baska bi konu olsa kuruntu yapmayin hamile deglsiniz yazardim ama sizin konununzda hamilede olabilrsniz diyorum neyini anlamadiniz?kuruntu derken?
boyle sorunlara kesin dille kuruntu yapmayin derim' cumlesini okudum, sonrasini alqılayamadim. bide boyle her konuya atlamam darılmam var, 'ben boyle değildim' dedirtiyor. sizde kusura bakmayin, bu msjnizdan sonra donup tekrar okuyunca anladim ne demek istediyiniziBaska bi konu olsa kuruntu yapmayin hamile deglsiniz yazardim ama sizin konununzda hamilede olabilrsniz diyorum neyini anlamadiniz?
tavsiyen icin tesekkur ederim. evet iyi fikirŞoyle de yapabilirsin cnm. Idrar testi al bikac tane. 2 gunde bir sabahlri yap ole koyulugu takip et. Koyuluk artti mi zaten deger de yukselio anlmnda. Sonrasnda kan testiyle artisi takip edersn
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Bende biraz tuhaf yazmışım sende kusura bakma. Gec döllenme olsa bile 5gün snra belli olur bence 5 gün bekle derimboyle sorunlara kesin dille kuruntu yapmayin derim' cumlesini okudum, sonrasini alqılayamadim. bide boyle her konuya atlamam darılmam var, 'ben boyle değildim' dedirtiyor. sizde kusura bakmayin, bu msjnizdan sonra donup tekrar okuyunca anladim ne demek istediyinizi
evet doktorum da oyle soyledi. teste gerek yok kendini yipratma 1hafta bekle olmazsan oyle yap dedi. 2gun gecti kaldi 5gun. insAllah hayirlisi. yorumun icin tesekkurlerBende biraz tuhaf yazmışım sende kusura bakma. Gec döllenme olsa bile 5gün snra belli olur bence 5 gün bekle derim
biliyorum dun bende baska birinin konumunda konu sahibine oyle tavsiye verilirken okudum..hatta hangi sitede hangi vidyoda soyledigini oyrendim kendimde izledim vidyoyu. 2gundur araştiriyorum ozellikle 3 ustu degerlerin 85%inde katlanarak artmis deger. ama ne bileyim umutlanmak da istemiyorumyine kk de okumuştum .saraçoğluna göre 2 ve üstü değerler için gebelik var demiş. ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum,nette bi araştır.İnşallahhh hamilesindir canım
- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
kizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?
Seni umutlandırmak asla istemem ama kesin vardır.. Çünkü kendim de aynısını yaşadım biliyorum.. Benim normalde evlendikten sonra 3 gün 6 gün sürekli gecikmem olurdu en fazla 6 gün.. Neyse ben en son nisanın 30 unda regl oldum sonra diğer ayın 29 unda olmam gerekirken olmadım.. Baktım günüm geçiyor dedim bekleyeyim 6 günü geçsin çünkü 6 gün normalde gecikmem oluyordu.. Baktım 7 geçti 8 geçti 9. Gün evde test yaptım negatif çıktı.. Sonra 12. Gün müydü 13. Gün müydü tam hatırlamıyorum.. Hastaneye gittim tahlil yaptım değerim 2.90 larda çıktı ultrasyona girdim doktor yumurtan çatlamış dedi ama tahlillerimi daha görmemişti.. Düşündüm 13 gün günüm geçmiş nasıl yumurtan çatlar meğersem hamileymişim yumurta o yüzden çatlamış yeni oluşuyormuş.. Evde test yaptım negatif kan tahlili yaptım negatif salı günü test yaptım cuma günü evimde düştüm akşam, sabaha kanamam oldu adet oldum sandım.. Emin olmak için koşa koşa hastaneye gittim değerim 3 4 günde 73 e yükselmişti.. Düşük yapıyordum sürekli yattım 10 tane iğne kullandım progestan iki kutu kullandım.. Yani anlayacağın yumurtan geç çatlamıştı senin de aynı durum.. İnşALLAH vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler.. Ben düştüğüm için bebeğimin kalbi durmuş kurban bayramının ertesi günü Arife günü kürtaj oldum maalesef gitti bebeğim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH..
c
canim bebeğin icin cok ama cok uzuldum. Allah yerini doldursun insallah saglikla hamile kal saglikla al kucagina. benimde bi kaybim var. 9cu haftasinda kalbi durdu. bu ayin 20si 2yili tamamlanicak kurtajin. ondan sonra Allah vermedi. insallah bu ay dedigin gibi olmuştur insAllah hamileyimdir. Allah tum isteyenlerim kucagini doldursunSeni umutlandırmak asla istemem ama kesin vardır.. Çünkü kendim de aynısını yaşadım biliyorum.. Benim normalde evlendikten sonra 3 gün 6 gün sürekli gecikmem olurdu en fazla 6 gün.. Neyse ben en son nisanın 30 unda regl oldum sonra diğer ayın 29 unda olmam gerekirken olmadım.. Baktım günüm geçiyor dedim bekleyeyim 6 günü geçsin çünkü 6 gün normalde gecikmem oluyordu.. Baktım 7 geçti 8 geçti 9. Gün evde test yaptım negatif çıktı.. Sonra 12. Gün müydü 13. Gün müydü tam hatırlamıyorum.. Hastaneye gittim tahlil yaptım değerim 2.90 larda çıktı ultrasyona girdim doktor yumurtan çatlamış dedi ama tahlillerimi daha görmemişti.. Düşündüm 13 gün günüm geçmiş nasıl yumurtan çatlar meğersem hamileymişim yumurta o yüzden çatlamış yeni oluşuyormuş.. Evde test yaptım negatif kan tahlili yaptım negatif salı günü test yaptım cuma günü evimde düştüm akşam, sabaha kanamam oldu adet oldum sandım.. Emin olmak için koşa koşa hastaneye gittim değerim 3 4 günde 73 e yükselmişti.. Düşük yapıyordum sürekli yattım 10 tane iğne kullandım progestan iki kutu kullandım.. Yani anlayacağın yumurtan geç çatlamıştı senin de aynı durum.. İnşALLAH vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler.. Ben düştüğüm için bebeğimin kalbi durmuş kurban bayramının ertesi günü Arife günü kürtaj oldum maalesef gitti bebeğim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH..
- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Başka bir doktora gidip tekrar test yaptır hamile olabilirsin canım 2 günde bir test vermende fayda var artış olursa zaten hamile olduğunu anlarsınkizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?
"ya degilsem" diye hic ayaklarim gitmiyor canim. 2yilda idrar testleri tek cizgi, cift cizgi ama kimyasal gebelik, kan testleri neqativ falan, yiprandim cok. simdi eczaneye gidib idrar testi almak istiyorum, ona bile ayaklarim gitmiyor. sanki hamile olsam bile, onlari yapinca bozulucakmiş gibi..ne bileyim kafayi yedim artikBaşka bir doktora gidip tekrar test yaptır hamile olabilirsin canım 2 günde bir test vermende fayda var artış olursa zaten hamile olduğunu anlarsın
- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Biliyorum çok istiyorsun bebeğinin olmasını her ay bunu ümitsizliği bende yaşıyorum aklından çıkar dicem ama ben yapamıyorum sana diyeyim sen yinede ümidini kaybetme git al testi yap belirsizlik insanı daha çok bitiriyor canım inşallah Rabbim sana evlat nasip eder inşallah güzel bir haber alırsın"ya degilsem" diye hic ayaklarim gitmiyor canim. 2yilda idrar testleri tek cizgi, cift cizgi ama kimyasal gebelik, kan testleri neqativ falan, yiprandim cok. simdi eczaneye gidib idrar testi almak istiyorum, ona bile ayaklarim gitmiyor. sanki hamile olsam bile, onlari yapinca bozulucakmiş gibi..ne bileyim kafayi yedim artik
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Doktor bir hafta gecikirse idrar testi yap demiste. Zaten kandan bi sure sonra idrar da belli oluyo. Eger gebelik varsa ve simdi cikmadiysa bi hafta sonra idrarda cıkmaz benceinsAllah ya. doktor şimdilik kan testine gerek yok 1hafta gecikirsen idrar testi yap dedi. ben cok stresli biriyim. doktorumda beni cok iyi tanidigi için yapma dedi, gerek yok kendini sal kafandan cikarmaya caliş dedi. tabi nerdee 26sini baz alirsak gebe degilsen 10 11ekim adet gelir dedi. 2gunde olmazsam kan testini yapayim o zaman ben. umut verdin canim, cok teşekkur ederim
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Aynı durumdayız adetim 9 gunu gecti 10 gun once idrar testi yapmıstm negatifti. Simdi kan bile vermek istemiyorum"ya degilsem" diye hic ayaklarim gitmiyor canim. 2yilda idrar testleri tek cizgi, cift cizgi ama kimyasal gebelik, kan testleri neqativ falan, yiprandim cok. simdi eczaneye gidib idrar testi almak istiyorum, ona bile ayaklarim gitmiyor. sanki hamile olsam bile, onlari yapinca bozulucakmiş gibi..ne bileyim kafayi yedim artik