Gebeliğe Hazırlık ❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NurAlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
159
76
48
32
Kızlar ben pkoluyum ve bu ay doktorumla klomen tedavisine başlamıştık sonra ovitrelle vuruldum. Ve ilk denemem suan hamileyim henüz çok küçük bize dua eder misiniz kalp atışlarını duyalm ayrıca birde küçük adağım var eğer ki sağlıkla ilerlerse gebeliğim burdan bir iki arkadaşıma (uzun süre gebe kalamamış) Arabistandan getirttiğim hamilelik için çok özel olan meyveyi hediye edeceğin ben kendim için aldırmıştım ama hamile olduğumu öğrendim sizler de bu güzelliği yaşayın istiyorum Sevgiler

Hayırlı olsun inşallah kalbide atar kucağınada alırsın Rabbim yardımcınız olsun meyvenin ismi nedir gidenler oluyor aklımızda olsun

Hayırlı olsun inşallah kalbide atar kucağınada alırsın Rabbim yardımcınız olsun meyvenin ismi nedir gidenler oluyor aklımızda olsun

İnanın bende bilmiyorum internete yazarsanız resmi var bende resmini gönderip aldırdım ismini de sormadım henüz duanız içinde çok teşekkür ederim Rabbim bağışlar inşallah <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…