- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
- Konu Sahibi Damla_1234
Evden yapabileceğiniz bir işe bakabilirsiniz eğer ki dışarı çıkıp çalışamıyorsanız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katiliyorum. Ben de bosandim. Iyi bir isim ve iyi bir gelirim olmasaydi mahvolurdum. Eski es nafaka olunca cogiu kez umursamiyor. Kesinlikle ailesiyle oturup calismali yoksa cok pisman olur. Sevgilisibe milyarlar harcayan eski esler nafaka verirken ceplerinde akrep oluyor.Aslında oturdugu evi kiraya verse ailesine tasınsa.Krediyi ödeyen aile illaki cockların masrafına ortak olur bence.Kredi kirayla ödenir.Dogalgaz vs masrafı olmaz
Ama gidemiyormus o da yokmus
Salonda yatılır valla bu durumda cockklar icin
Kadına nafaka 1 ay yetirin diye verdiğinin en az 2 katına sevgilisine çanta alıyor adi herif!Kesinlikle katiliyorum. Ben de bosandim. Iyi bir isim ve iyi bir gelirim olmasaydi mahvolurdum. Eski es nafaka olunca cogiu kez umursamiyor. Kesinlikle ailesiyle oturup calismali yoksa cok pisman olur. Sevgilisibe milyarlar harcayan eski esler nafaka verirken ceplerinde akrep oluyor.
Benim eski esim yeni evlendigi karisyls yurt disinda tatilde. Ama kizina karne hediyesi bir kitap almayi birak aramadi bile.Kadına nafaka 1 ay yetirin diye verdiğinin en az 2 katına sevgilisine çanta alıyor adi herif!
Cehennem bunlar için var işte...
Önerilerinizin hepsine katılıyorum. Ama 5 kilo sütten 1 aylık hem yoğurt hem peynir çıkmaz. 5 kg sütten yaklaşık 1 kg peynir olur. Peyniri hazır alsın daha ucuza mal olur.Çalıştığınız da nafakaniz neden kesilsin ki. Nafakayı çocuklar almıyor mu?
Israrla mutfak için öneri istemissiniz. Ona yardımcı olmaya çalışayım.
-Sütünüzü alıp evde yoğurt ve peyniri kendiniz yapın. Yaklaşık 5 kg süt alsanız 1 aylık peynir ve yogurdunuz çıkar.
-Tavuk bütün alıp kendiniz küçük küçük dilimleyin atıyorum 1 tavuğu 7 posete bölün. 7 kez yemek yaparken az az kullanın.
- Yemeklerinizi düdüklüde yapın. Daha az enerji kullanırsınız.
- ışık kullanımına dikkat edin. Hatta tüm evin ampullerini enerji tasarruflu ampullerle değiştirin
- temizlik için sirke ve karbonat kullanın (bence kimyasallardan daha etkili)
- elma kabuğunu kurutup çay yapın, portakal kabuğunu rendeleyip kek yapın.
Bayağı bir sıkmak lazım tavsiyelerim saçma gelmediyse daha da yazabilirim :)
Ama 20 TL'den aşağı peynir yok ki. 500 Gr onlarda. Biz 5 kg sütü 12 TL ye alıyoruz. Biraz peynir biraz yoğurt yapıyoruz yeterli oluyor tabii haklısınız kucuk çocuklar var onlar daha fazla tüketim yapabilirler.Önerilerinizin hepsine katılıyorum. Ama 5 kilo sütten 1 aylık hem yoğurt hem peynir çıkmaz. 5 kg sütten yaklaşık 1 kg peynir olur. Peyniri hazır alsın daha ucuza mal olur.
Ama 20 TL'den aşağı peynir yok ki. 500 Gr onlarda. Biz 5 kg sütü 12 TL ye alıyoruz. Biraz peynir biraz yoğurt yapıyoruz yeterli oluyor tabii haklısınız kucuk çocuklar var onlar daha fazla tüketim yapabilirler.
Evinize yakın olan okul, sağlık ocağı, vergi dairesi gibi yerlere not bırakın. Kağıtlara yazın. Mutfaklarına gidebilirseniz buzdolabına takabilirsiniz. Kek börek işi de çıkabilir, sarma mantı da. Reçel de olabilir. Aburcubur ve gereksiz harcama yapmazsanız üstesinden gelirsiniz. Düzenli olmaz yemek işi ama almasa da damlar. Memleketten yiyecek geliyor olsa onları tuketebilir ya da organik diye satabilirsiniz de. Allah size güç kuvvet versin. Ufaklik da en kısa zamanda bezden kurtulur inşallah.Başvurdum üzerinizde ev var diyorlar bende dersimi anlattım ama sizden daga kötü durumda olanlar var sizin eviniz var diyorlar.ev ipotekli satışları biliyosunuz malum piyasa durgun gelip borcu nakit kapatıcaklarsa emlakçıylada konuştum zor diyo çıkarsa müşteri söylerim diyo ams içimde hiç istemiyo satmak.(( 2 çocukla ortada kalmaktan korkuyorum en azından ailem ödemeye destek olurken satmak istemiyorum.evde mantı kek börek yaparım da çevre lazım onada zamanda yokki
Pisman olma da az biraz kendini saglama alaydin.Is yok guc yok yazik degil mi o cocuklara bin lirayla nasil bir hayat sunacaksin onlara? Plansiz bosanilir mi hic neyine guvendin ?Gururum daha pahalı dedim noktaladım aldatılmış bir kadın olarak.asla pişman değilim
Cok haklısınız katılıyorum. Cocuklar olmasa kek börek sat ne yaparsan yap. Ama çocuklsr varsa ailenizin huyuna suyuna gidip en azından onlar büyüyen e kadar sabredeceksiniz.Bir suru oneride bulunan olmuş.Hayal dunyasinda yasamayalim bin tl 2 cocuk ile nasil gecinilir mumkun degil.Bazilari da o kadar komik ki kendiniz de inaniyormusunuz o yazdiginiz onerilere?Konu sahibi kendi gururu icin o cocuklari bin tl ye mahkum etmis.Evlatlardan biri de hasta.Aldatmayi sineye ceksin demiyorum ama boyle de mantiksiz bosanilir mi?Cocuklara cok uzuldum Allah yardimciniz olsun Konu sahibi dost aci soyler aferin iyi yapmissin iyiki bosanmissin demeyecegim.Kendini garantiye alip bosansaydin diyecegim.Sana olumlu birseyler yazmak isterdim lakin hayat cok zor.Ise girip calisacaksin ve cocuklara annen bakicak.Evi de satip parayi bankaya atacaksin.Baska bir cozumu yok bence.Bin tl ile gecinemezsin net.