- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi Damla_1234
Temizliğe gidebilirsin iyi para var bana gelen kadın ev almış dükkan almış sadece temizlik yaparak karı koca bu işin içindelermiş hayret etmiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa, ne güzel hayat değil mi?Koca kişisi 1000 lira verip her sorumluktan kurtuldu mu yani?
Aslında oturdugu evi kiraya verse ailesine tasınsa.Krediyi ödeyen aile illaki cockların masrafına ortak olur bence.Kredi kirayla ödenir.Dogalgaz vs masrafı olmazBir erkegin cok duzenli nafaka verecegine inanmiyorum. Sizle beraberken sevgilisine marka canta alan adam bundan sonra iyice dagitir. Nafakayi geciktirirse ne yapacaksin? Tek yol ailenle yasamak. Herjes en iyisini ister ama senin durumun cok zor. Mutlaka calismalisin. Annenle anla cocuga baksin. Sakin eski koca denen illetin verecegi nafakaya guvenme.
Oda değil, anneme güvenemiyorum diyor.Aslında oturdugu evi kiraya verse ailesine tasınsa.Krediyi ödeyen aile illaki cockların masrafına ortak olur bence.Kredi kirayla ödenir.Dogalgaz vs masrafı olmaz
Ama gidemiyormus o da yokmus
Salonda yatılır valla bu durumda cockklar icin
Pes diyorum gercekten analik babalik icin insanlar testlerden sinavlardan geçirilmeli..Yaa, ne güzel hayat değil mi?
Hem de çocuk başına 250 tl ile bu devirde:)
Sonra nafaka kaldırılsın, adamlara yük bilmem neymiş.
Verdikleri zaten bu!!!
İnsanca yaşamayı bırakın, çocukların gıda masrafını bile karşılamayan bir bedel için car car ediyorlar.
Metresine ise markalı çantalar alıyormuş:)
Hıhı kaldırılsın nafaka ki, böyle adamlar sefa sürsün iyice...
Koca kişisi 1000 lira verip her sorumluktan kurtuldu mu yani?
Bezin markasını degistirebilirsin bim de var diğerlerinden bi farkı da yokMerhaba kk üyeleri başlık bulamadığım için buraya yazıyorum uygun bir platform bulamasım yada gözden kaçırdım.iyki varsınız tüm şeffaflığıyla herkese destek oluyorsunuz.bende fikir almak istiyorum benden daha parlak düşünceleriniz olabilir belki deneyimleriniz.1000 lira nafaka alıyorum 2 çocuk ve kendim için.konut kredisini sağolsunlar ailem destek oluyorlar ama fazla 1 kuruş dahi destek olamıyorlar.2 çocuğum var küçük biri okula gidiyor.ailemden uzaktayım çocuklara bakanım yok ve çalışamıyorum.küçük çocuğumda sağlık problrmi olduğu için çalışamıyorum çalışsamda 2 çocuğa bakmak için baya para istiyorlar zaten çalıştığım bakıcıya gidicek biliyorum.neticeye varırsam 1000 lirayla hem faturalarım hemde mutfak masrafımı karşılamam gerekiyor.eşimden yeni ayrıldık. O planlamayı henüz yapamadım ama neler yapabilirim önerileriniz varmı.1000 lirayla geçinilirmi? Yada yöntemi varmı kasabileceğim dikkat etmem gereken püf noktaları ne bilim market pazar çarşı küçük çocuğum bezleniyor bez masrafıda var.neler önerirsiniz bana mutfakta yapabileceklerim püf noktaları ne biliyim alışverişte evde ekonomi olarak nelere dikkat edebilirim.bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.şartlar dahada zor biliyorum ama kasabildiğim kadar kasmam lazım.şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için fikirlerinize çok ihtiyacım var
Iki çocuğa mı 1000 tl ye bakıcı çok zorMerhaba en kotu alacaginiz asgari ücret olur. 1.500 unu bakiciya verseniz bile (bence 1000 TL de anlasabilirsiniz) 500 lira kalır size. Sizin durumunuzda 500 lira bile.iyi bir para. Eşyalar sizde kalmış, krediyi aileniz öduyor nafakayla geçinmeye calisiyorsunuz. Sizce de sizinde elinizi biraz taşın altına koymaniz gerekmiyor mu
Bir süre sigortasız çalış nafaka kesilmesin..Çalıştığımda nafakamda kesilcek bide 2 çocuğa araştırdım 1500 bulamadım bulsamda biri okula gidiyor uzak küçüğü komşuya bırakıp götürüyorum kimse uğraşnaz okul uzak servise versem 350 lira istiyorlar hepsini düşündüm küçük çocuğumda sağlık problemi var kendini anlatamıyo yani biri vursa dövse konuşamıyo( nasıl bırakıyım
Merdiven temizligi dr olabilur daha az kazanırsın ama süresi az olur.. 2 3 saatliğine komşuya bırakıp gidebilirsinTemizlik işi 200 lira baya iyiymiş ama baya katkı sağlar onuda araştırıyım çok teşekkürler
Nafaka kesilmiyorki. Ben sigortalı işte çalısıyorum 10 yıldır kesilmediBir süre sigortasız çalış nafaka kesilmesin..
Bilmiyorum konu sahibi kesilir deyince böyle öneride bulundum bendeNafaka kesilmiyorki. Ben sigortalı işte çalısıyorum 10 yıldır kesilmedi