• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

% 100 sonuç detoks diyei deneyimlerimizzz

yasemin1306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
987
10
96
İstanbul
Arkadaşlarrrr konumuz kilitlendiği için buradan devam edelım...deneyımlerımızı yazmaya...benım bugun 2.gunum gecen ay 2 kılo verdıgımı soylemıstım.merak eden arkadaslara duyurulur dıyet lıstelerı bolumunde %100 detoks dıyetı adı altında yazılıdır.sızlerde sonuclarınızı yazın bakalım...özi16 nasıl gıdıyor :)

canım açıldığına sevindim benimde ikinci günüm bugün ,dün malzemeyi biraz yaktım malesef bugünkü de biraz yanık tadıyo ama ben dün ii haşlayamadığımdan tadı pek ii değildi nohutlar sertti bugünkünün tadı daha ii içilmicek gibi değil arkadslar herkese tavsiye ederim bende bi arkadsla beraber yapıyoruz onda dünden beri 1 kilo gitmiş bende henüz o kadar değil ama bende de gitti yarın daha çok beeli olucak sonuç

canım açıldığına sevindim benimde ikinci günüm bugün ,dün malzemeyi biraz yaktım malesef bugünkü de biraz yanık tadıyo ama ben dün ii haşlayamadığımdan tadı pek ii değildi nohutlar sertti bugünkünün tadı daha ii içilmicek gibi değil arkadslar herkese tavsiye ederim bende bi arkadsla beraber yapıyoruz onda dünden beri 1 kilo gitmiş bende henüz o kadar değil ama bende de gitti yarın daha çok beeli olucak sonuç

canım bu konu 2 kez acılmıs oyuzden ılk olana yanı bır usttekıne yazalım ıstersen :) mesaj attım 2.sını kaldırsınlar dıye bakalım :) nohutları 3-4 saat onceden ıslayıp sonra hepsını bır dudukluye atsan yarısından fazlasına su koyup 30 dk haslasan tam karar olur :) bende yarın kılomu yazacagım bakalım kac kg gıttı :)...bol su ve yesıl cayda ıcıyorum tabı :) sart deıl ama olsun :)

Back
X