Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

slmm ervaamm. tesekkur ederim cancagzm:) akma olmadi cunku 1 hafta bile plmadi daha kullu ton aksada kotu durmuyor bana gore bi de sacin tel yapisi da onemli benm sacim daha hic bi boyayi hemen salmadi. renk kpruyu sac kremi falan kullaniorm bilemiorm etkisi var mi.

canim sac rengin hos duruyor ten renginde cok guzel senin ki daha kulu bir ton olmali sen direkt 8.1 al kolestondan baska renk karistrma belki ombre de yaptirirsinn cok daha modern vedaha guzel olur

Belki onunda etkisi olabilir tatlım benim saçlarda başta istediğim rengi alıyo ama daha sonra aKıyo ne yapsam değişmiyo kuaföre bile boyatsam sonuç aynı...
Bu yüzden sordum tatlım saol bilgilendirdigin için

Peki bana da yardim eder misiiiiin ? Saclarim suan bakir yansimali karamel uclara dogru sariya dogru gidiyor ( platin degil) kullu kumral istiyorum ama cok cok kkoyuda degil sarimsi bi kullu kumral da degil. 8.1 ve 7.1 arasinda cok kararsizim. neva color u oneriyorlar kullu tonlar icin. Bana ne onerirsiiiin?

canim sac rengin hos duruyor ten renginde cok guzel senin ki daha kulu bir ton olmali sen direkt 8.1 al kolestondan baska renk karistrma belki ombre de yaptirirsinn cok daha modern vedaha guzel olur

Canim bu oneriyi kendim icin de aliyorum :) 8.1 seninkinden koyu olucak ama sarimsi durur mu acaba :s senin saclarin cok guzel olmus sana da yakismis ama ben sari tonlarindan cok sıkıldigım icin. cok koyu olmayan ama sarimsi da olmayan bir kullu onerisi ariyorum. cok mu sey istiyorum.

Merhaba bende kuafor maduruyum karamel kullandim saclarimi uzun sure cokta seviyordum ama degisiklik icin kulli kumral istedim evde kendim tutturamayacagimdan korktum ve gittim "boya konusunda uzman bi kuafore"
Koyuluklar var biraz acmamiz gerek dedk acici istemedim sanirim oksidasyon suyu ve krem ile acti neyse boyaya gittim kullu kumral boyadi ! Hangi renkleri karisrigini sordum 7.1 ve 8.1 dedi 10 gun olmadan akti bayramada az bi zaman vardi bende kendkm boyadim bu sefer loriel ile ama olmadi istedigim gibi arrik bunaldjm cok renk tutmamasindan simdi dip boyam geldi bayada akti bakirliklar cikti hep tekrar kullu kumral icin hangi marka ve numara almaliyim yardimci olurmuaunuz

Ayni dertten ben de muzdaribim malesef : ( direkt 7.1 le kapatsak mi o da cok mu koyu olur acaba : (

merhabaa formülünüzü uyguladım fakat benim sac uclarımda balyaj olduğu için balyajlı yerler bildiğinizzz mavi oldu keşke bunun için bi uyarı yazsaymışsınız yazınızda... ben şimdi nasıl kurtulucam bu maviliklerdenn??

Beyaz sabunla yıkayın obiraz akıtıyor ben e mahvettim sacimi ordan burdan okuya okuya

Malesef ben de bu dahil cogu yontemi denedim. Olmuyor. En iyi ihtimal kahverengi bir kumral oldu sacim o kadar. Ama küllü kumralla alakasi yok Kuaförler bile zor yapiyor... Ki bizden cok daha deneyimliler.

1-2 yıkamaya akacak mavilik biraz bekle sakın üstüne boya sürme ama..

aa benim de balyajım var saçlarımın uçlarında sizin nasıl oldu acaba resmi vs var mı ben de bu formülü uygulamayı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…