Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum
- Konu Sahibi Macir
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?haha soylerım bak dun gece geldı ve ıkı tane paçanga böreği ikide kurabıye ıçı fındıklı lokumlu hazırladım yedı ya canım ıstemedı aslında onları ama mıdem kazınıyordu o rahatsız ettı benı hanı nasıl desem tok degıldım butun gun tamam ama hıc de aclık da hıssetmedım ama aksamdda aynı olması gerekırken o kadar aclık hıssetmem canımı sıkdı
neyse doktor meselesıne gelınce once bıraz deneyım de olmazsa gıderım mecburen
Canim bak mide kazinmasi oldugu zaman soyle dusunuyosun : vucudun kalori istiyo alistigi gibi sen ona istedigi kaloriyi vermezsen vucudunda onceden stoklamis oldugun yaglardan kullaniyo dogal olarak mide kazintisi bir mutluluga donusuyo cunkuuuuuu amacimiz stoklari eritmek
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
bende alnımın akıyla aldım gereçkten, ama bebeler diil ya sorumlusu, ben dikkat etmedim hiç kendime. önemsemedim kendimi.
ama öle yapmamalıyım, yapmamalıyız, çocuklarımızın büyüdüğünü, evlendiklerini, torun sahibi olmayı görmek istiyosak, ozman kendimize dikkat edicez, vücudumuzu sevicez
bi de şu su işini çözeydim daa iyi olcaktı
evet hakılısın ben aslında suyu cok ıcen bır ınsan değilim bırkac ğün az tuketırım ardından oyle bır ğün ğelirki o ğün acayib su ıcerım vucudumun duzenı normalde oyle ama sımdı ıcmeye calısıyorum cunkı vucudumuzun coğunluğu su olduğu ıcın tertemız taze su ğirdikce eskımıs kirli sular ğider ğibi ğeliyor bu arada bu evdeki ikinci labtob ve ğeminin ğesiyle berihanın be si yok bende benzerlerini kullanıyorum haberiniz olsun ha bide arkadaşım ben bundannnnnnn yaklaşık 15 sene önce 72 kilodan 62 kiloya düşmüştüm ve bunuda sadece bol bol limonlu su içerek yabmışdım he cok sağlıklımıydı bılemem ama sunu dusunmusdum vucuda ğiren su mutlaka ğeri cıkar ve bu suyun kalorisi olmadığı için bu işlemler mutlaka insan vucuna kalori kaybettirir düşünsene mideye ğiren ve kilo ardırma ihtimali olan tek şey suu...
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
öğlen :bir kupa mercimek çorbası,iki dilim çavdar ekmeği yarım kk kadar beyaz peynir
ara bir nescafe,bir küçük paket diyet bisküvi (150 kalori)
akşam:dolma (4-5 tane dünden kalan )bir kaşık yoğurt
yağmur yağıyodu yürüyüş yapamadım
iyi bakalım ğötürüyon dolmaları dicem sende bana biberler kucukdu dicenn bu arada menunde salata yok üşenme yab ye emin ol midene ğiren salata mikdari arttıkca diğerleri daha az ğirmek zorunda kalıcak
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
Canim bak mide kazinmasi oldugu zaman soyle dusunuyosun : vucudun kalori istiyo alistigi gibi sen ona istedigi kaloriyi vermezsen vucudunda onceden stoklamis oldugun yaglardan kullaniyo dogal olarak mide kazintisi bir mutluluga donusuyo cunkuuuuuu amacimiz stoklari eritmek
anlaşıldı bsikoterabi (haha) yabıyoruz bende abartırım bıle bunu bak benı bu yollara suruklemeyın mesela mı şöyle:
benim midem kazınıyor demekki vucudum kalori istiyor eğer ben bu kaloriyi vermezsem daha önceden deboladığım biriktirmek için neler yediğim yağlarımdam yakacak o zaman yemeyım hem mıdem sadece kazınıyor bır mıdem olduğu ıcın şükretmem ğerek bu kazınma bana mide nimetini hatırlattı üstelik benim midem o kadar özel ki en azından sindirimini kendi yabıyor inekler ğibi ğeviş ğetirmem ğerekmiyor hatta belki bu ses kazıntı sesi değildir midem yemek istemiyordur da küçülüyordur kaslar bu şekilde yeni yerlerine alışıyorlardır vs
ve bütün bunlara rağmen söyleyecek tek ve son sözüm şu ŞU ANDA MİDEM ÇOK KAZINIYOR....
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
Valla asuman gunde mamalari goturdun galiba ne yedin ne yimedin yazsana bacim
evet ğelelim menüye şimdi en son saat 12 ğibi bir elma yemişdim sonra ğüne ğittim saat 3 ğibi servis başladı ben yarım boğaça iki çeşit salata iki dilim talaş böreği(yarım yufka eder) iiiki minicikkk dolma birleştirsen bir tane etmez yarım kurabiye ve azıcıkda budinğli kek yedim ve bunları yemem yaklasık 2 saat surdu mıllet yarım saatte sıldı suburdu ben cığneyerek sındırerek aslında tatları hıc hos deeğil bıraksammı dıye dusunerek ve cocukların yarımlarını bıtıtrerek yedım.sonra kafamda bir hesab yabtım salatalar biri öğlen ve biri aksam oldu ıkı mınıcık dolma ıle yarım boğacayı aksama sattım ıkı dılım borek ve yarım kurabıye öğlenin oldu kekide araöğün ilan ettim dedim ki ASUMAN AHANDA BU KADINLARLA HERŞEYİ YEDİN BU SAATTEN SONRA BİŞEY YEMEZSEN DİYETİN SABASAĞLAM AYAKDA KALIR DEDİM VE ŞU SAAT OLDU AĞZIMA HİÇBİŞEY KOYMADIM KAYNAR SUDAN BAŞKA YA ğün bide eltimdeydi onundaa yemekleri tatlı olur bende böyle çözüm buldum kendime ha bide şimdi mamelekin dolmlara laf ettıkya bıraz daha acıklama yabayım benım dolmalar kuru acurdandı ve ıkısı bır orta boy bıber kadardı neyse bakalım sabah ola hayrola...
haha tebrıkler ben kılomu soylemıyorum surprız yapıcammm
oooooooooo okey o zaman bundan sonra benimkini de duyamayacaksın ama hile yapmak yok başka yerden öğrenme çabaları falan
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
asuman çizelgen güzel olmuş ama çok uzak bir hedef koymuşsun mativasyon açısından yakın bi hedef koy bence
sağol canm ya evet son noktaya kadar yazdım bence böylesi daha gerçekci sımdı bazı profillere bakıyorum 70 den 60 a yazmıs hanı sanada demıstım sende onlar hep 90 lardan dusme fılan demıstın ıste ben bu yolda kılo verdıkce daha uzun bır yolıum var dıye onume bakmıcam donup donup arkama bakıcam ne yaptıgım hep gozumun onunde olacak asıl benı boylesı motıve eder
ha bıde kurbağam çok şeker dimi beyaz atlı prensim o benim:))
Son düzenleme:
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
aaaa dünden beri nette sorun vardı şimdi halloldu neyse dün sabah yarım dilim ekmek yedım bir iki parçada peynir attım ağzıma öğlen gün vardı yarım poğaça bir dilim börek bir tane mercimek köftesi bir küçücük baklava ve bir bucukda elmalı kurbişko yedim aksam eve gelınce bir kase ekmeksiz corba ve 6 7 tane lahana sarması yedım buraya kadar hersey normaldı takı aksam saat dokuzda kızlarımla dondurma partısı yapana kadar bır kucucuk magnumcuk indiragandi oldu ama kucuk magnumdu :26::26::26: