İlk mesaj da yazıyor, instagram sayfasındanMerhaba bu günlük programa nasıl ulaştınız?
Merhaba ben sadece paylaşım yapıyorum. Bu bilgilerin sahibi Psikolog Rumeysa Demirörs, onu takip edebilirsinizgünaydin kafani hiç bişey takmadığında mutlusun. kendi kendine doldurmama kurali kafama herşey yapmama için ne yapmaliyim.
Ben ilk günden yeniden başlıyorum, bu sefer uyucam inşaallah
instagram kullanmiyorum sosyal medyam yok maalesef:)Merhaba ben sadece paylaşım yapıyorum. Bu bilgilerin sahibi Psikolog Rumeysa Demirörs, onu takip edebilirsiniz
İnternet sayfası da varinstagram kullanmiyorum sosyal medyam yok maalesef:)
Neyi takip ettiğinizle alakalı bu. Magazinle vs alakalı takiplerim yok benim. Siz bilinçli olduktan sonra etkilenmezsiniz.söle bi durum var sosyal medya insanin zihini de çok etkiliyor. paylaşımlar herşeyi özeniyor imreniyor tv de görmüşüm bi adam selfie ugruna hayatini kaybetmiş begeni peşindeler.
dediğini uyguladim önemli olani takip etmeye başladim.Neyi takip ettiğinizle alakalı bu. Magazinle vs alakalı takiplerim yok benim. Siz bilinçli olduktan sonra etkilenmezsiniz.
Kendim bir türlü başlayamayınca kaldı. Başladığım zaman devam ederim inşaallahNego bu topiğe neden devam etmedin canım, merak ettim.
Aslında çok faydalı olacak paylaşımlar yapmışsın