cok saol canim, insallah senin bebisinin bu tedaviyi hayirlisiyla altatir. Duadan baska yapacagim sey yok, Allah hepimiz icin hayirlisini nasil etsin. Senin bebisin ii masallah 4.600 kg olmus, Sende korkma sabirli ol....Dualarin icin saol, hergünüme Allaha hamd olsun, bebegimin yasadiginba
cok saol canim, bana verdigin destekten dolayi,
bugün benim minik kuzum ilk defa agzina mama verdiler. Emzik emebiliyordu ve suana kadar hic mama vermediler. Agizdan giden mide borusu onun midesini cok bulandiriyordu ve ben bir defa denemelerini istedim ve benim bebisim o kadar emdiki, canim kiyamadim. Gözlerini bi acti koskocamandi, ilk defa tat aldi. Bugün banyo yaptirdim, sonra kremledim, masaj yaptim. sonla yatirdim ve rahat uyudu. Bugün fazla korkmadi, insallah böyle devam gider.....
Bebisim insallah yakinda eve gelir, varya türkiyeye o gün bayram ilan etcem.. :)
canlarim iiyiz Allaha sükürler olsun...
bebegim 3870 gr oldu ve yavas yavas boyu artik her hafta uzamaya basliyor. Biberon vermeye basladilar..azar azar iciyor ama olsun...yinede yapmaya calisiyor....cok özliyorum kizimi bakin saat kaca geldi...hala uyku tutmadi bebegim yatagini göriyorum ve yanimda olmasini cok istiyorum....insallah yakinda gelir
hepinizden Allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?