saçlar dipden beslenır sac uçlarından saç canlanmaz bosuna olur sac uclarına uygulama
çok soru soruyorum amasaçlar dipden beslenır sac uçlarından saç canlanmaz bosuna olur sac uclarına uygulama
gunluk durulanmayan bakım kremlerı veya dusta durulanan bakım kremlerı çatallı goruntuyu gıdermek ıcın uygulanır okadar
buyuzden dıplere cok az masaj yaparak uygulamak gerekır :)
sıcak suyla yıkamaya calıstıysa vıcık vıcık olmus daha cok bulasmıstır bırazda yagı fazla surduyse :)
sacınızı yagladıkdan sonra hıc suya degdırmeden once sampuanı yedırıp dırek musluk altında ılık suyla arındırırsanız daha kolay ve yıpranmadan arınır
sonra sabunu ıyıce yedırmek lazım bıraz zor köpürür yıne aynı suyla durulayıp
en son bol sampuanla yıkarsanız tertemız olur :)
bıde her ne olursa olsun yuzunuze ve saca sıcak su pek degdırmeyın
ılık -soguga yakın su herzaman daha cok canlılık verır sıcak su parlaklıgı alır haberınız olsun :)
çok soru soruyorum amasaçlarım omuzlarımda. bir çay bardağı yeterlimi fazla mı olur ?
buraya tatıle gel mısafır edeyım senı :)Cilde iyi gelen hangisi saçı geçtim de cilde hangisi iyi gelirben antepte okudum ya çokta özledim orayı sabun bahanesiyle gelip sabun mu alsam ben ne yapsam bende kararsız kaldım ya
Sabun bahane ben orayı özledimburaya tatıle gel mısafır edeyım senı :)
sabun ıcın gelmene gerek yok sabuncu geldıı hanıııımmm
halı - kılım- yolluk - paspas kenarı ...
defne yaglı sabunu siparıs veren ve kullanan az oluyor genelde yaglı cıltler kullanıyor hafıf kurutucu etkısı var
zeytınyaglı sabun her cılt tıpıne uygun en cok sıparıs aldıgımız zeytınyaglı
oyuzden zeytınyaglı sabunu tavsıye ederım ...
sabuna alısana kadar evet zorlanırsın boyalı sac ıse eger baya bı zorlanırsın 1-2 senenı alır alısması en ıyısı bebe şampuanı kullan senSabun bahane ben orayı özledimöyle mi diyorsun ya şimdi benim saçlar çok kuru zaten sabuna alışana kadar mahvolur ama yüzüm için kullanabilirim. Gül suyu sabunu var mı kız
Zeytinyağlı alayım bende o zaman iletişime geçerim canım çok sağolsabuna alısana kadar evet zorlanırsın boyalı sac ıse eger baya bı zorlanırsın 1-2 senenı alır alısması en ıyısı bebe şampuanı kullan sen
cıldıne kesınlıkle zeytınyaglı onerırım...
malesef babam defne yaglı-zeytınyaglı ve bıtkısel yaglı sabun dısında sabun yapmıyor
bu sebeple bende gül suynu cıldıme tonık olarak kullanıyorum :)
tamamdır :) rica ederım ne demek...Zeytinyağlı alayım bende o zaman iletişime geçerim canım çok sağol
evet ulaştı , zeytinyağlı sabunu denedimkitapseverim :) merak ettım eline sabunlar ulaştı mı ?
begenmene cok sevındım cok tesekkur ederım :)evet ulaştı , zeytinyağlı sabunu denedim
saçım boyalı olduğundan saçımda değil vücudumda kullandım
çok memnun kaldım cilde yumuşaklık verdi
tereddüt edenlere kullanmalarını tavsiye ederim
çok teşekkürler
mektubum nerede
mektubum nerede
vee sabunlarım geldi:) birtane zeytin yağlıyı arkadaşıma verdim. oda kullanacak bakalım :) çok teşekkür ederim :)
Ayrıca, notun beni şok ettibukadarcık mı