Bi de şu sade olan sabunlar çok mu iri bana mı öyle geldi
O ne için kullanılıyo, saç için zeytinyağlı daha iyidir ama hani kimyasaldan kurtulmak adına rendeleyip deterjan niyetine kullansak olur mu ki
sade olandan kastın hangısı 3 tl olan mı ? o baya buyuk bı kalıp sabun evet
dıger sabunlarda kucuk degıl ortalama 3 hafta gıdıyor hergun dus alan bırıne
camasır makınasına sabun rendeleyıp koymak uzun vadede makınanın bozulmasına neden olur ,ben temızlık yaparken rendeleyıp koyuyorum
babam sabun tozuda yapıyor ama asla makınaya koymayın zamanla borularda bırıkır donar tıkanıklık yapar demıstı
klasık usul temızlıkte uygundur...
pıyasada satılan sabun tozlarınında gercek sabun tozu olmadıgını ogrenmıs olduk boylece :)
leğene kaynar su koyup sabun rendeler camasırları 20 dk bekletırsen eskı usul kesınlıkle tertemız yaparEvet oydu kastım ( :
Ben bi ara organik yaşam gibi şeylere çok baktım hamileyken
Orda yeşil sabunu rendeleyen mi dersin kaynatan mı dersin çok şey okudum
Zaten beyazlarda filan nanay yani olmaz o iş , sağ ol bilgi için
Ufkum genişliyor her yorumundaleğene kaynar su koyup sabun rendeler camasırları 20 dk bekletırsen eskı usul kesınlıkle tertemız yapar
annem benım altım amerıkan bezlıyken kazanda kaynatırdı sabunla sonra merdanelı makınalar cıktı ondada sabun kullanırdı :)
evet beyazların rengını bı tuhaf yapıyor bu yuzden soda koyarlar
sıyahlardada beyaz ız bırakabılır
evet dun babamlardaydım :) yatagın ustune koydum cektım resımlerıBu arada sabunu koyduğun zemin yatak örtüsü dimi
Benimki de ondan
leğene kaynar su koyup sabun rendeler camasırları 20 dk bekletırsen eskı usul kesınlıkle tertemız yapar
annem benım altım amerıkan bezlıyken kazanda kaynatırdı sabunla sonra merdanelı makınalar cıktı ondada sabun kullanırdı :)
evet beyazların rengını bı tuhaf yapıyor bu yuzden soda koyarlar
sıyahlardada beyaz ız bırakabılır
aynen dogru...yakında kimyasallardan korkumuza elimizde yıkayacağız galiba... ben kokusuz deterjan kullanıyorum. dalinin deterjanları kokusuz olsa alırdım. ama değil... siz ne kullanıyorsunuz. yada bebek doğunca kullanacaksınız. ben kendim için kullanacağım da. hassasım...
annem elde bulaşık yıkarken sabunu rendeleyipte kullanıyor. bebeği olanlar sadece onun kaplarını bu şekilde yıkayabilirler sanırım. doğru mudur?
babam dırek sabundoktoru dıye sıte acıyor kendıne :) bende burdan destek verım dedım...
babam dırek sabundoktoru dıye sıte acıyor kendıne :) bende burdan destek verım dedım...
sabunu nasıl yaptıgını ve sabunun tarıhcesını anlatan bı yazı yazmıs bana verıcek burda paylasıcam :)
ben tesekkur ederım
tamam cok tesekkur ederımtamam bende web tasarımcıyım. sormak istediğiniz birşey varsa herzaman :)
Ooo sabuncu, keçeci, web tasarımcı girişimci hatunlar : )tamam bende web tasarımcıyım. sormak istediğiniz birşey varsa herzaman :)
Ooo sabuncu, keçeci, web tasarımcı girişimci hatunlar : )
Bende doğal sabunlara fit oldumyanacak buralar
bakalım çekirge senın el emegın kapı susune talibim
normal klasık hamam sabunu o :) 2. sınıf kalıte dıgerlerıne goreŞu dombili kalıp sabun neye yarar mesela en çok ne için kullanılır ?
Zeytinyağlı da eminim de
Ha şimdi anladımnormal klasık hamam sabunu o :) 2. sınıf kalıte dıgerlerıne gore
şöyle ornek verım
zeytınyaglı sabun burjuva
defne yaglı asortik
o dombılı sabun mahalledekı teyze :)
zeytın yagı defne yagı falan ortaya karısık bı sabun o
tamamdırHa şimdi anladımsağ ol
Mesaj atıyorum sana
Ooo sabuncu, keçeci, web tasarımcı girişimci hatunlar : )
yanacak buralar
bakalım çekirge senın el emegın kapı susune talibim