- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
ayyy cok tesekkur ederım cok mutlu oldumZeytinyağlı sabun bir harika. saçımı da sabunla yıkadım. harika oldu çok teşekkür ederim
bebısın hayırlı olsun bu arada saglıkla sıhhatle kucagına al...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cok tesekkur ederım cok mutlu oldumZeytinyağlı sabun bir harika. saçımı da sabunla yıkadım. harika oldu çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim inşallah canım. bu arada eşim de sabunu çok beğendi. teşekkürlerini sundu. biz mutlaka yeniden alırızayyy cok tesekkur ederım cok mutlu oldum
bebısın hayırlı olsun bu arada saglıkla sıhhatle kucagına al...
evet kargoyla anlaşma olsa çok iyi olurbak busuru kalpler gonderıyorum sana
ıyı gunlerde kullan rıca ederım
babamla da konusayım kargo sırketıyle anlassın artık
bu konuda acemıyız yenı bu ıslere gırıstıgımız ıcın
hatalar da eksıklıkte onerıde ambalajda sabunda her konuda elestırıye acıgız :) olumlu olumsuz her görüşü beklıyorum
Kız instagramdan datışa başlasanız da biz de güzel sabunlardan faydalansak diyesim vardı sana da.
Konuyu takipteyim aile ziyaretine geldiğimde ben de kapıcam
çok memnun kalacaksın, ben aldığım günden beri vücudumu ve saçımı başka birşeyle yıkamadım. inanılmaz memnunum.
cok mutlu oldumçok memnun kalacaksın, ben aldığım günden beri vücudumu ve saçımı başka birşeyle yıkamadım. inanılmaz memnunum.
ben de :))cok mutlu oldum
Ben saçımda boya var diye saçıma kullanmadım daçok memnun kalacaksın, ben aldığım günden beri vücudumu ve saçımı başka birşeyle yıkamadım. inanılmaz memnunum.
benim saçımda kına var ama saçım çok çabuk yağlanan cinsten o yüzden bu sabun çok iyi geldi. dalin de iyi doğrudur. hamilelik dönemi boyunca sırf zeytinyağlı sabuna devam etmeyi düşünüyorum bakalım. sonrasında belki saça bakım için bir şeyler düşünürüm.Ben saçımda boya var diye saçıma kullanmadım da
Vücut için kullanmaya başladım bakalım
Saçım içinde daline başladım, sanki biraz sertleştirdi ama olsun daha sağlıklı en azından
durularken sırkelı suyla durulamayı denedınmı ?Ben saçımda boya var diye saçıma kullanmadım da
Vücut için kullanmaya başladım bakalım
Saçım içinde daline başladım, sanki biraz sertleştirdi ama olsun daha sağlıklı en azından
Yok üşendim bi de kızım mızmız diye herşeyi hızlıca halletmeye çalışıyorum evdedurularken sırkelı suyla durulamayı denedınmı ?
o ışıl ışıl yapar yumusatır :)
onla ugrasamam dersen normal sac kremı kullanırsın durulanan ...
zaman alır :) bıde uclarında yıpranma varsa 10 senede gecse ucları hep kırık dururYok üşendim bi de kızım mızmız diye herşeyi hızlıca halletmeye çalışıyorum evde
Krem benimde aklıma geldi de işte sağlıklı değildir diye bi deneyeyim belki daline alışır saçım diyorum ?
Tamam zaten evde vardı da bu ara uzak duruyordum sağ olzaman alır :) bıde uclarında yıpranma varsa 10 senede gecse ucları hep kırık durur
sac dıplerın onemlı dalınle devam edıp sadece uclarına durulanan sac kremı uygulamanı tavsıye ederım :)
Nasıl kullanılıyorsun canım?Kızlar uçlardaki yıpranmaya özellikle bebek yağı kullanıyorum ben.
düzleştiriken de elektriklenmesini önlüyor. Baya kendine geldi saçım bebek yağıyla.
Hem de besliyor. Deneyin...
cok az mıktarda vazelın de ısını gorur :)Kızlar uçlardaki yıpranmaya özellikle bebek yağı kullanıyorum ben.
düzleştiriken de elektriklenmesini önlüyor. Baya kendine geldi saçım bebek yağıyla.
Hem de besliyor. Deneyin...