- 25 Eylül 2018
- 1.034
- 2.968
-
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
O zaman ziynet alcaksın. Takı satınca çöp oluyor. Ceyrek al , tam , yarımMaksimum 100 bin tl ye yatırım olarak hangi takıyı almak mantıklı olur sevgili hanımlar? Takı takmayı severim. İlla takayım diye aramam ama. Banka kasam da var. Gram çeyrek gibi de alabilirim. Kasaya koymak için döviz de olur. İnternetten almak istemiyorum. Tek derdim satmak durumunda kalırsam zararım en az olsun. İşçiliğe çok para vermeyim.
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Siz ne kadara yaptınız ben de geçen ay aldım 2 tane gerçekten çok hoş duruyorDaha dün aldım 6tane ajda koluma taktım misss olduen güzeli ajda hem spor hem şık
Evet bende çok seviyorum 22 bine yatırdım bir tanesini 10grSiz ne kadara yaptınız ben de geçen ay aldım 2 tane gerçekten çok hoş duruyorburadayım diye bağırmıyor
+1Ajda bilezik çok güzel duruyor kolda çok buradayım diye bağırmıyor ben de hafif dozda altın takmayı seviyorum şuan 2 tane ajda aldım dışarıda da rahatça takıyorum imitasyon gibi de duruyor çok hoş bu ajdaların daha ince görüntülü ama gramaj olarak fazla olanları da var öyle de alabilirsiniz.
Maksimum 100 bin tl ye yatırım olarak hangi takıyı almak mantıklı olur sevgili hanımlar? Takı takmayı severim. İlla takayım diye aramam ama. Banka kasam da var. Gram çeyrek gibi de alabilirim. Kasaya koymak için döviz de olur. İnternetten almak istemiyorum. Tek derdim satmak durumunda kalırsam zararım en az olsun. İşçiliğe çok para vermeyim.
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Yaa ne güzel iyi günlerde kullanın biraz düşmüş sanırım geçen ay 23. 5 yaptırdım inşallah düşüş böyle devam ederEvet bende çok seviyorum 22 bine yatırdım bir tanesini 10gr
Şimdi baktım görsellerine evet onlar da hoş duruyor hatta kuyumcuda ajda ile ikisi arasında kalmıştım hem gramaj olarak daha ağır onlar kolda da buradayım diye bağırmıyor modern+1
ve kibrit bilezikte alabilirsiniz, hem işçiliksiz hem de çok şık modern duruyor.
Teşekkürler sizde gğzel günlerde kullanınYaa ne güzel iyi günlerde kullanın biraz düşmüş sanırım geçen ay 23. 5 yaptırdım inşallah düşüş böyle devam eder