• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100-150 tl arasi parfum

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
Kizlar 100 150 tl aarasi parfum onerisi olan var ki daha once coc chanel matmazel kullandim menunum ama pahli oldugu icin kullanirken rahat olamiyorum :) yine guzel kokan ama daha uygun bir parfum ariyorum ne onerirsiniz? Hafif kokulari sevmiyorum seksi ve biraz agir olursa iyi olur

Kizlar 100 150 tl aarasi parfum onerisi olan var ki daha once coc chanel matmazel kullandim menunum ama pahli oldugu icin kullanirken rahat olamiyorum :) yine guzel kokan ama daha uygun bir parfum ariyorum ne onerirsiniz? Hafif kokulari sevmiyorum seksi ve biraz agir olursa iyi olur

chanel matbazelı kullanırken ne hıssedıyordun ne kokuyor? ılk notaları nasıl canım?

hımm ya ben de güvenemem pek ama bazı siteler gerçekten güvenilir gibi en azından denemeye değer çünkü hatrı sayılır paralar farkediyor ben bloglardan alanlar oluyor mu diye okuyup aklımda bazı siteler iyi kötü diye ayırdım deniycem valla napalım :6:

Ama açık parfüm alabilirim diyorsan kesinlikle qlife öneririm ben açık parfüm 5-6 kere kullandım kesinlikle qlife en iyisi tatlım :16:

Yine de açık parfüm kullanmamaya çalış :5:

hımm ya ben de güvenemem pek ama bazı siteler gerçekten güvenilir gibi en azından denemeye değer çünkü hatrı sayılır paralar farkediyor ben bloglardan alanlar oluyor mu diye okuyup aklımda bazı siteler iyi kötü diye ayırdım deniycem valla napalım :6:

Ama açık parfüm alabilirim diyorsan kesinlikle qlife öneririm ben açık parfüm 5-6 kere kullandım kesinlikle qlife en iyisi tatlım :16:

Yine de açık parfüm kullanmamaya çalış :5:

Yok acik parfum kullanmiyorum zaten aleejik bi bunyem var denemem bile kullananlar var ama buram buram alkol kousu aliyorum onlardan kokuya cok hassasim ben :) zaten o yuzden acik parfumde kullanmam nettende almam deneyerek gorerek ve guvenerek almasi daha iyi varsin 50 tl fazla olsun alipta begenmeyip bosa verecegim 50 liradan daha iyidir.:)

Back