100-150 bin tl sermaye ile ne is kurabilirim?

karkedisi35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
51
27
3
32
İzmir
Merhaba arkadaslar unı öğrencisiyim son senem, ama kendi bölümümle alakalı bir is yapmak istemiyorum cocuklugumdan beri zaten kendi isimin patronu olmak hayalim.. Sevmediğim masa bası bi iş yapmaktansa sevdiğim bir iş yapıp hayatımı kendime eziyet cektirmeden geçirebilmek istiyorum.
Arabamı satıcam, üzerini de tamamlamaya calısıcam 100-150 bin kadar bi nakit param olucak. Arabasız kalıcam büyük ihtimal ama risk almak istiyorum. Bu parayla sizce bir is yeri kurulabilir mi..
Bir de Allahım izin verirse, Bekar bir anne adayayım :)
Sizden farklı farklı fikirler bekliyorum.

Kaç yaşındasın, ticaret tecrüben var mı?

Doğurmaya mı karar verdin son durum nedir annen ile konuştun mu
Selaam :) evet dünyaya gelsin dedik, bana hem fiziksel hem de manevi çok zarar verecekti.
İsterdim ki düzgün bi evlilik, zamanı geldiğinde olsun ama her sey istedigimiz gibi gitmiyor, onun da zamanı şimdiymiş diyip kabullendim.
Babasıyla da konustum o da aldırma taraftarı olmadı.
Annemle henuz konusmadım ılımlı bi an bekliyorum..

Almış olduğunuz karara sevindim.Daha önceki konunuzu okumuştum. Eski sevgilinizle de barışırsınız inşallah.Çok sevdiğinizi söylemiştiniz. İş hakkında birşey diyemeyeceğim ama inşallah evlenirsiniz ve bebişinizi biraz büyüttükten sonra iş kurarsınız

Yaaa,bebeginizi aldirmayacaksiniz...çok mutlu oldum bu habere:))
İnşallah her şey istediginiz gibi olur,Allah yardimciniz olsun❤

okuduğunuz bölüm nedir? kosgeb kurslarına gidip devletten hibede alabilirsiniz. yeteneğiniz, ilginiz nedir buna göre seçim yapmalısınız. birde çok aceleniz yoksa bebek biraz büyüdükten sonra kursanız işi. işi oturtmak gerçekten zorlu ve uzun bir süreç. tam oldu derken doğum arası verirseniz nasıl olur bilemiyorum.

öncelikler hakkında herşey hayırlısıyla olsun canım benim teyzem de küçük bi dükkan acmıstı böyle kadın iç çamasırları gecelikler yanı sıra makyaj malzemeleri parfümler takılar falan olan bi dükkandı içine çeşit çeşit ürünler dahil etti zamanla ve cookta güzel kazanıyodu kendine yetiyodu dıyelim :)) bide böyle yeni evlencek olanlara makyaj seti sandıgı bilmem nesi falan yaptıranda oluyodu yada çeyizlik gecelik alanlarda böyle olabilir zamanla büyütürsün :)

Nerede yaşıyor yada yaşayacaksınız?
Büyük şehir mi, Anadolu mu?
Trakya mı? Doğu mu?

Oncelikle bebeği dogurmaya karar vermenize çok sevindim. Eğer spor yapmayı seviyorsanız bi spor salonu isletebilirsiniz. Son dönemde sadece kadınlara yönelik bir spor merkezi çok popüler. Bayilik gibi bişey alabilirsiniz.

Yaşın çok genç tecrüben hiç yok elindeki para ziyan olur moralini bozmak bir yerde çalışmadan tecrübe etmeden kendi isin8n patronu olmak çok zor ha şansın yaver gider olursun ama dediğim gibi o parayi kaybetme olasılığın daha yüksek önce tecrübe edinmeye bakmalisin

Küçük bir restoran tarzı bir yer acabilirsin kosgeb de destek veriyor diyebiliyorum..

Minigini doğurmaya karar vermene sevindim sağlıklı uzun omurleriniz olsun benim gibi genç anne olacaksın:)

Bu önerecegim işin geliri gideri konusunda en ifak bir bilgim yok sadece oğlumu götürdüğümde çok yoğun bir talep olduğunu ve maddi getirisininde iyi olacağını tahmin ediyorum.Robotik kodlama satranç akıl oyunları gibi alanların egitmenlik sertifikalarinı alıp bir yer kiralayip bu alanlarda kullanilacak materyalleri olusturup kurs verebilirsiniz.Sermayeniz buna yetecektir diye düşünüyorum.Bir araştırın isterseniz cok yoğun ilgi var ve eger sizinde bu alanlara ilginiz varsa başarılı olursunuz uzun vadede.Bebeginizde hayirli olsun.

Çok sevindim hakkında hayırlısı olsun okuduğun bölümü bilmiyorum ama kosgeb girişimcilik kurslarına başvur önce ticareti ögren al sat yapabilirsin üretim de olabilir

Bu devirde iş kurmakta tutturmakta çok zor.
Vergiler, giderler çok yüksek. Bende hep kendi işim olsun istiyorum ama henüz cesaret edemedim. Paranızın hepsini riske atmayın ne iş yapacaksanızda çok iyi araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…