- Konu Sahibi karkedisi35
-
Merhaba arkadaslar unı öğrencisiyim son senem, ama kendi bölümümle alakalı bir is yapmak istemiyorum cocuklugumdan beri zaten kendi isimin patronu olmak hayalim.. Sevmediğim masa bası bi iş yapmaktansa sevdiğim bir iş yapıp hayatımı kendime eziyet cektirmeden geçirebilmek istiyorum.
Arabamı satıcam, üzerini de tamamlamaya calısıcam 100-150 bin kadar bi nakit param olucak. Arabasız kalıcam büyük ihtimal ama risk almak istiyorum. Bu parayla sizce bir is yeri kurulabilir mi..
Bir de Allahım izin verirse, Bekar bir anne adayayım :)
Sizden farklı farklı fikirler bekliyorum.
21 yasındayım, maalesef ticaret tecrübemde yok. Okuldan bildiğim kadar her sey..Kaç yaşındasın, ticaret tecrüben var mı?
Selaam :) evet dünyaya gelsin dedik, bana hem fiziksel hem de manevi çok zarar verecekti.Doğurmaya mı karar verdin son durum nedir annen ile konuştun mu
Merhaba arkadaslar unı öğrencisiyim son senem, ama kendi bölümümle alakalı bir is yapmak istemiyorum cocuklugumdan beri zaten kendi isimin patronu olmak hayalim.. Sevmediğim masa bası bi iş yapmaktansa sevdiğim bir iş yapıp hayatımı kendime eziyet cektirmeden geçirebilmek istiyorum.
Arabamı satıcam, üzerini de tamamlamaya calısıcam 100-150 bin kadar bi nakit param olucak. Arabasız kalıcam büyük ihtimal ama risk almak istiyorum. Bu parayla sizce bir is yeri kurulabilir mi..
Bir de Allahım izin verirse, Bekar bir anne adayayım :)
Sizden farklı farklı fikirler bekliyorum.
Çok sevindim hakkında hayırlısı olsun okuduğun bölümü bilmiyorum ama kosgeb girişimcilik kurslarına başvur önce ticareti ögren al sat yapabilirsin üretim de olabilirSelaam :) evet dünyaya gelsin dedik, bana hem fiziksel hem de manevi çok zarar verecekti.
İsterdim ki düzgün bi evlilik, zamanı geldiğinde olsun ama her sey istedigimiz gibi gitmiyor, onun da zamanı şimdiymiş diyip kabullendim.
Babasıyla da konustum o da aldırma taraftarı olmadı.
Annemle henuz konusmadım ılımlı bi an bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?