Ben kullaniyorum ve hic baktrnadim zaten besinlerden eski degerini alsmiyoruz ne olacak kiselam kızlar, magnezyum değerim tahlil sonucumda normal çıktı. bende aşırı yorgunluk var. sağlıklı besleniyorum ama bu yorgunluğum kas ağrım geçmedi, özellikle sabahları oluyor bu durum. değerim normalken magnezyum kullansam sorun olur mu
aa tam da bu markayı sipariş vermiştim. bu gece başlıyorum. umarım sizin gibi memnun kalırımYaa Melamoon diye bir marka bağımlı oldum ben de
Çam tipi kulak tıkaçları var sesli ortamta çalışan işçilerin kullandığı onlardan alın baya sesi kesiyor.Tikac kullanıyorum ama sesi kesmiyor ki
Onlara bakayım birÇam tipi kulak tıkaçları var sesli ortamta çalışan işçilerin kullandığı onlardan alın baya sesi kesiyor.
Yaa bunlar herhabgi bir sebeble olmazsa ne yapıyorsunuzBenim de uyku problemim var.
Ben kulak tıkacı uyku gözlüğü ve melatonin kullanarak uyuyabiliyorum. Blackout perde kullanıyorum. Oda biraz soğuk oluyor. Yani odayı sessiz karanlık ve soğuk bir ortam haline getiriyorum. Ancak o zaman güzel bir uyku çekebiliyorum.
Kulak tıkacı olmadan mümkün değil uyuyamam.
Yatağa yattığım zaman beynim asla susmaz. Kablolu kulaklıkla sesli kitap, sohbet peygamberler tarihi vb açıyorum kulak tıkacı olsa da ses inceden geliyor. Ninni gibi uykuya dalıyorum.aksi halde kafamdaki susmak bilmeyen düşüncelerden uyumayı unuyorum. Bu tarz sesler düşüncelere odaklanmamı engelliyor
Bir tek o yarıyor banaaa tam da bu markayı sipariş vermiştim. bu gece başlıyorum. umarım sizin gibi memnun kalırım
Belki doğru takamıyorsundur. Kulağa takınca birini bir elinle hafif bastır bekle 10 sn kadar. Sonra diğerinede aynısını yap. O kulağın içinde tekrar şişiyor sonra zaten min seviyede evin içindeki çocuğun seslenmesini vs duyuyorsun ama uzaktan olan gelmiyor. Tıkadıktan bir süre sonra tam etki ediyor.Herkes memnun ama benmkiler nasil gürültü yapıyorsa artık etki etmiyor
Alın benden de o kadar...2 erkek çocugun varsa zaten neden evde beslemeye çalışıyorsun dibimizde park var al gotür enerjinlerini atsınlar yemin ediyorum 06.30'da bir kalkıyorlar gece 11'e kadar koşulur mu yav.Cocuk da olsa bir yerde yorulur.Ben de erkek çocuğu yetistirdim hic alt kattan sikayet gelmedi.Cocuklar muhtemelen kosup bogusup bağırışıp dururken elinde telefon yatıyor.Bir gün esine mesaj attım şu an yukarı cıkmamak icin kendimi zor tutuyorum tepeme yıktinız evi diye sonra adam kadına bağırıp ćağırmaya başladi bir de onlar kavgaya tutuştular onları dinledimSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Küçük çocuğum var . Ses yapacağı saatlerde full parka taşıyorum. Çalışan bir anne olmama rağmen geçeyim koltuğa o koşsun yapmıyorum. Ama bazı insanlar maalesef böyle.
2 yaşında kızım ve komşulara asla gürültü yapmadık. Maalesef benim de alt kat komşumun çocukları kaç kez gece 11 -12 de kızımı uyandıracak düzeyde bağırma koşma yapmışlardır sayamam. Uyarınca da oralı olmuyorlar. En son müstakil eve çıkmamı önermiştiler burada. Sanki apartmanda yaşamayı bilmeyen kendileri değil gibi.
Bu tip insanlarla mücade edilmiyor. Taşınma dışında bir çözümü de yok maalesef. Taşındığınız yer de piyango işi. Neyse diyeceğim o ki maalesef şehirde yaşamayı bilmeyen bir ülkeyiz. Apartmanlar , trafik , sokaklar , bahçeler , deniz kenarı hep gürültü. Her yerde bu tipler. Sahilde şöyle denizi izleyeyim termosumdan çay içeyim yapamıyoruz. Pikniğe gitsen hoparlörden müzik açıp halay çeken var. Hayat bu ülkede gürültülü.