10 yıllık uyku sorunu

Evet bence de öyle oldu ayni ortam olusunca travmam tetiklendi ve ben o zamanki gibi uyuyamamaya başladim valla 5 seans falan gittim.Kadın beni güya deriiin bir hipnozda bırakıp kızina kahve yapmaya gidince bıraktım.Profosyonel bulmadım hiç başkasina gitsem degisir mi bilmiyorum ama oglm haric kimseyle uyuyamıyorum evliyken bir kere aynı yatakta yattiğımızı hatırlamıyorum şımarıklık olarak görülebilir ama gercekten elimde degil.Bazen diyorum en gerizekalı insan bile uykuya dalıyor neyini yapamıyorsun

Alıyorum ve ne çaylar iciyorumm

Valla ne yapsam boş kafada bitiyor bu

Benim de 6 yillik kronik bir uyku sorunum var melatoninsiz hic bisekilde uyuyamiyorum 2 senedir melatonin bagimlisiyim bilinçaltımda halledemiyorum 2 seans psikolaga basladim o da iyi gitmiyor gibi

Sizi çok iyi anlıyorum. Eczanede kulak tikaclari var yurtta hep kullandım ben. İnanılmaz kesiyor sesi. İnşallah size de şifa olur valla çok sinir bozucu. Erken uyanan böğüren bebeden bende de var sabah her dediğini yapıyorum ki bağırmasın milleti uyandırmasin diye. Kriz çıkmıyor şükür sabahları. Anne suyundan gitmeyince bebe deliriyo iyice bilirim. Deneyin şu tıkaçlari haberdar edin bizleri de bu

Benim de 6 yillik kronik bir uyku sorunum var melatoninsiz hic bisekilde uyuyamiyorum 2 senedir melatonin bagimlisiyim bilinçaltımda halledemiyorum 2 seans psikolaga basladim o da iyi gitmiyor gibi
hangi marka kullanıyorsunuz? Bu arada melatonın uyku dışında da çok faydalı. kullandığınız için üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…