Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım ben gülsuyu kullanıyorum rosense çok güzel yapıyor cildimi elma gibi pürüzsüz oluyo valla ondan çok memnunum devam edeym o zaman inşalah artmaz. her gece mi sürüyoruz??
hametanı da bi şey için yazmştı doktor böyle iz içn falandı herhalde bende sivlce cıkınca sürüordm vala ondan da memnunum onuda mı sürsem yanak kısmına?
bir de salyangoz kremi herşeye iyi diyorlar ona ne diyorsun acaba?ben bimden aldığım salyangoz kremini kullanıyorum cildimi kadife gibi yapıyor ama içeriği nedir bakmadım tabi hiç =S ??
yani demek istediğim bu söyledklerinin azaltıcı etkisi var mı yoksa sadece artmasını mı önler??
çok soru oldu ama teşekkrler

cildin çok güzel olmuş maşşallah güzelim zaten nazar değmesin.bacaklarımda pürüzsüz oldu baktıkca mutlu oluyorum valla senın sayende çok teşeekürler.işte yüzüme kullanmak korkutuyo bırz birde sen 2 gn surup 2 gun dınlendırıyodun 2 gun yıne mı suruyodun tam olrak nası kullandın bende senın yaptgn gbı yapım ıns guzel bı sonuc alırım güzel sağlıklı günler dilerim

la roche possay effaclar duo adlı krem de bazı yerlerde övgü alıyor,kullanan var mı aranızda,yada bilgisi olan var mı?

canım bende acnelyse başladım 2 gün oldu ama cildimde tahriş değilde kırmızı kırmızı küçük sivilceler çıktı. minik minik minik bir sürü yanaklarımda.. anlımda hiç sivilce yoktu orda da aynen bir kaç tane.. böyle sivilcelenme yapar mı?2.sorum ise 9 aydır lazer görüyorum. lazeri durdurmam gerekecek mi roacutane'daki gibi..soyulma yapacak ya?? acil cevaplarsanız sevinirim..

canm yüzüne lazer yaptırıyorsan tabi durdur ama bacak falansa durdurmana gerek yok bütün vücütt yapmıyor soyulma.. o sivilcelenme en baslarda oluyor merak etme içerdekileri atyo dısarı sonra da geciriyor :)geçmiş olsun

canm cok mutlu oldum lekelrinn gecmesine ilk baslarken yüze 2 gece surdum sonrakı gun surmedm beklettm sonra tekrar sürdüm hergün sürmek lazm aslnda ama ben bazı günler cok tahris oldugu için dinlendrdim sende öyle yap bence dinlendire dinlendire sür ki çok canın yanmasın cilt yapısına göre degisiyo ve cildinin durumuna göre sadce il baslarken 2 gün sürüp bir gün dinlendirmek lazm sonrasında bi sırası yok yani çok canın acımıyosa sür acıyosa dinlen öyle yani inş kurtulursun hepsinden geçmiş olsunn

canım cilt sorunları bir gecede oluşmadığı gibi bir gecede de geçmiyor malesef.. hametan ve gülsuyu düzenli kullanmda işe yarayacaktır ama hemencecik harika sonuçlar bekleme yani :/ salyangoz kremi hakknda hiçbir bilgim yok ne kullandm ne kullanan arkadasm oldu senin cildine iyi geldyse devam et bence sağlıklı günler diliyorum

teşekkür ederim canım çok sağol.. yok benim yüz bölgesi maalesef.. bi kurtulamadım. roacutane kullandım geçti 2 yıl sonra tekrar başladı tek tük sivilceler. çok sorun etmedim ama o dönem kıllanmada arttı. 3 kez hormon testi yaptırdım farklı aralıklarda bişi çıkmadı değerler normal çok şükür ama tüylenme ne arttı ne azaldı. bende lazere başladım. 8 seansta azalma oldu tabi sert kıl köklerim yok ama geç biter yüz bölgesi dediler.. şimdi yine çok yoğun olmasada eskisi gibi sivilce artmaya başladı. bi de bu acnelyse deneyelim bakalım. 2 kez kullandım roacutane 7 şer ay.. tekrar başlamak istemiyorum. doktor da vermez zaten. sonucumu bildiririm =) yok bu da etki etmezse sorun kesinlikle bende.. tüycüklerim ve sivilcelerimle sükunet sağlayıp huzur içnde yaşamayı hedefliyorum

Haha alemsn :)) acnelyse sivilcede ise yarar ama tuylere bisey diyemicem :) gecms olsun

ceyloscum yüzüme lazer yaptırıyorum anelyse kullablır mıyım acaba ????

canımm benım cıldımın alt tabakasında cok eskıden fondoten kullanımından dolayı sanıyorum kı yag tabakaları olustu kucuk kucuk elledıgımde ıcten yuvarlak onları hıssedebılıyorum yag bezesı seklınde kullansam bı yararı olurmu ust derı ıle alakalı bı ılac mı yanı bu alt tabakayı cok etkılermı bezelerı ozellıkle :/

ceyloş hanım bb krem olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ben bu acnelseyi yıllardır kullanıyorum tabi düzenlı kullandım desem yalan olur ben hem sivilce izleri hemde güneş lekeleri olan bölgelerime sürüyordum siz düzenli kullanmak derken forumu tam okuyamadım kaç ay kullanmak gerek yazın kullanmayı kiskli buluyorum ama şimdi tekrar başlayabilirim evdede hazır varken

Canm bisey diyemicem uzman deilm bu konuda fakat lazerle birlikte tehlikeli olabilir diye dusunuyorm bir dermatologla gorus istersen canm

canım sana tekrar bişi sorucam.. yüzüme bu ilacı kullanalı 3 gece oldu. ama bu sabah cildim aşırı soyuldu ve KIPKIRMIZI.. yanıyor resmen dokunamıyorum.. sivilceler arttı. ialcın içinde ilk haftalar artabilir diyor. ama sizde de benimkisi gibi mi oluyor? kıpkırmızı ve YANIYOR SURATIM resmen... dokunacak gibi değil. bepanten sürüyorum sabahtan beri.. güneş yanığı gibi oldu .. ben mi yanlış kullanıyorum anlamadım. azıcık fındık kadarını tüm yüzüme sürdüm. sabahta yıkadım sadece gece sürdüm. bu gece kullanmıycam biraz dinlensin. düzelsin yüzüm.. çok kötü oldu. makyajla falan kapancak gibi değil. sürünce soyuk soyuk oluyor zaten deri.. ne yapmayalımm???

Canm o kadar yazdm yanls kullanmissin bir kere findik asiri fazla bezelyenin yarisi kadar tum yuze olacakti ayrica 3 gece ust uste surmeyin dedm :/ buna yapcak bisey yok hametan madecassol bepanthen le sakinlestrmeye calscaksn gecms olsn

Tabi tabi ise yarar cunku bu ilac dermise kadar ulasyor kullanabilirsinz gecms olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…