• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tşk ederim ceyloş hanım zaten yıllardır bu sivilce lekelerimle mücadele ettğim için bir çok kez cildiye uzmamına gittim ama pek bi fayda sağlayamadım bu bb krem siz nerden aldınız netten ben fondoten yada bb krem almak pek taraftarı değilim renk olarak doğru secim yapamam diye bu bb krem umarım kozmetiklerde satılıyordur

tabi satılıyor christian dior un makyaj ürünlerini satan parfumerilerde bulabilirsinz rahatca

benim sorunum özellikle dudak çevremdeydi doktor ona göre verdi. sadece yüzümde krem varken dışarı çıkmamamı, gece yatarken kullanmamı sabah temizlememi söyledi. güneş kremi de kullanmıştım. normal tahriş kızarıklığı gibi olmadı resmen yanmış gibi oldu bi de 2 hafta durmadan kaşınınca bıraktım ben de :5:

ben kulanırken cok dikkat ettm hic degdrmedm bıyık bölgeme fakat sürmememe rağmen bende soyulma oldu cok acıdı cok tahrs oldu kızardı sizi düşünemiyorum direk üstüne sürmüşsünüz bir de gercekten cok acımıstır tahrs olmustur eminim bence doktor yanlıs bi karar verms cünkü daha hafif kremler da var sivilceler için o denli hassas ve ince derili bölgeye daha hafif bi krem tercih etmeliydi zaten prospektüsünde de dudak ve göz çevresine kullanmayın diyor benim kaş kısmım bile soyulup döküldü oraların yakınına bile sürmemistm oysaki

ben kulanırken cok dikkat ettm hic degdrmedm bıyık bölgeme fakat sürmememe rağmen bende soyulma oldu cok acıdı cok tahrs oldu kızardı sizi düşünemiyorum direk üstüne sürmüşsünüz bir de gercekten cok acımıstır tahrs olmustur eminim bence doktor yanlıs bi karar verms cünkü daha hafif kremler da var sivilceler için o denli hassas ve ince derili bölgeye daha hafif bi krem tercih etmeliydi zaten prospektüsünde de dudak ve göz çevresine kullanmayın diyor benim kaş kısmım bile soyulup döküldü oraların yakınına bile sürmemistm oysaki
benim sorunum sivilceyle beraber kapalı komedonlardı. kapalı komedonlar sadece soyularak geçer demişti doktor. çok soyulacak kızaracak ne hale gelirse gelsin ara vermeden kullan demişti bi de. bayaa bi yanlış karar vermiş sanırım. renk farkı var resmen. neyse ki cildimden koyu değil de açık. bi de koyu olsa bıyıklı gibi görünürdüm sürekli :5:

daha bugün başlayabildim bakalm inş. iyi bi sonuç alıırm şu lekelrden kurtulurum gelişmeleri yazıcam arkadaslar

bunca zaman niye bekledim ben aklıma yanayım daha kullanalı 2 gün oldu ama müthiş bi etkisi var kremin kesinlikle çok sürmeyin az az sürünce daha bi güzel soyuluyo ve lekelerin rengi açıldı bile çoook mutlu oldum fondotenleri kullanmaktan bıkıp leke kapatmaya çalısan herkes kesınlıkle kullanmalı ceyloscum canım cokkk tesekurler :21:

bunca zaman niye bekledim ben aklıma yanayım daha kullanalı 2 gün oldu ama müthiş bi etkisi var kremin kesinlikle çok sürmeyin az az sürünce daha bi güzel soyuluyo ve lekelerin rengi açıldı bile çoook mutlu oldum fondotenleri kullanmaktan bıkıp leke kapatmaya çalısan herkes kesınlıkle kullanmalı ceyloscum canım cokkk tesekurler :21:

işte 3 günlük değişim :))))

Eklentiler

• $ffssf.jpg
    $ffssf.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 112
Canm devam et 20 gunde bende bi yarar gorememistm ama devam ettm kullanmaya hele de cildin yagliysa kesinlikle devam et

tatlim bende napcam bilemedim :D benim cildim karma ama sürdügüm zaman genede parliyor hele sabah kalktigim vakit :D
ilk sürdügümde hatda fazla sürmüstüm yanma ve soyulma oldu ama sivilceler hala yerinde :S
farkli bir sekilmi kullanmam gerekiyor birde madecassol kremini kullanmiyorum onuda mi kullansam cok oldu ama idare et :)

tatlim bende napcam bilemedim :D benim cildim karma ama sürdügüm zaman genede parliyor hele sabah kalktigim vakit :D
ilk sürdügümde hatda fazla sürmüstüm yanma ve soyulma oldu ama sivilceler hala yerinde :S
farkli bir sekilmi kullanmam gerekiyor birde madecassol kremini kullanmiyorum onuda mi kullansam cok oldu ama idare et :)

Cidden bilemiorm anlamadm ya acnelyse asiri derecede cildi kurutan bisey nasil etki etmyo bende anlamadm canm ya soyulma olduysa devam et sivilceler artyor en baslarda hep sonra gecyor cikiyor cikiyor hep ayni yerlerde hatta gecti saniyosun tekrar cikiyo fln ama en sonunda orda hicbisey cikmio piril piril oluo canm madecassol zaten yaniklar icin kullanmalyiz veya tahris icin bunlar yoksa sivilce icin bi etkisi yok ins sivilceler gecer gecms olsun:)

Canm cok sevindim insallah tamamen gecer puruzsuz olur ciltleriniz;) ne demek canm

Cidden bilemiorm anlamadm ya acnelyse asiri derecede cildi kurutan bisey nasil etki etmyo bende anlamadm canm ya soyulma olduysa devam et sivilceler artyor en baslarda hep sonra gecyor cikiyor cikiyor hep ayni yerlerde hatta gecti saniyosun tekrar cikiyo fln ama en sonunda orda hicbisey cikmio piril piril oluo canm madecassol zaten yaniklar icin kullanmalyiz veya tahris icin bunlar yoksa sivilce icin bi etkisi yok ins sivilceler gecer gecms olsun:)

ayy bende onu yazicaktim bende gene cikti hemde ikitane kocaman bunu kullandiktan sonra :) ama bi tanesi ini verdi ama böyle mor renkte kaldi :( simdi madecassol kulanimmi yani :)
demek bunlar cika cika mi temizleniyor :) ayy insaALLAH öyledir mayisa kadar güzel bir tenim olsun yaa dua et :)

Back