clinique city block deneyebilrisn ben onu kullanıyorum 40 faktor koruma. hani güneş koruyucular kötü bir his bırakır ya onu bırakmıyor o yüzden memnunum ama güneş koruma faktörü yüksek olan bir gündüz nemlendiricisi de bakabilirisn canm geçmiş olsun
Canm oncelikle hangi bb kremi kullaniyorsun ben bu sivilcelerden acnelyse sayesinde kurtuldum 3 ayda bb kremide makyajimin bir parcasi olarak kullandm fondotenden cok daha iyi gozenekleri daha az tikiyor ben dior unkini kullaniyorum cok memnunum
tatlım missha bb krem signature serisş
Canm peki yagli cildi kontrol altina almak icin ne kullaniyorsun cildin yagli oldugu icin olusuyordur sivilceler bb kremin bi sucu oldugunu sanmyorm :)
tatlım cildim yağlımı onu da anlamadım aslında yer yer kuru ama sivilcelide yani yağ akan bi yüz deil.bioderma sebium jel ile yıkıyorım
Hmm anladm canm karma cildin var yani. Benmki aynen yag akan bir yuzdu suan kontrol altnda cok sukur :) sana onerebilecegm tek sey cildini her yikadktan sonra mutlaka nemlendir. ahh o sivilceler insani hayata kusturur ya :/
sağol cnım nemlendirici olarka hangi markalar hakkında bilgin var acaba
Kızlar ben 1 hafta oldu acnelyse kullanalı.. Cildimin bazı bölgelerinde izler vardı bunların gitgide renginin soldugunu gördüm ama arkadasın da dedıgı gıbı hergun surmedım kesınlıkle ve gunese asla cıkmadım.. Ama çok ciddi şekilde soyulma oldu ve ben çene bölgesine çok az sürüyordum ona rağmen çene bölgemde böyle bi hassaslaşma incelme hissettim derimde.. Ama şu da var gerçekten deri altındaki herşeyi dışarı atıyor önce,mesela benim birkaç sivilcem daha çıktı kullanmaya başladıgımdan beri. Şu an için iyi mi faydalı mı birşey söyleyemiyorum ama lekelerı geçirdiği doğru sanki test aşamasındayım hala :) bepanten destekli kullanın kesinlikle , çok az da sürsem yanma oluyor yüzümde.. Bakalım 1 ay kadar kullanıcam durum ne olacak :)
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
öncelikle çok teşekkürler ilgin için :) ciddi ciddi acnelyse'e başlama kararı verdim senin yaptığın her şeyi yapıcam ben de
acnelyse alıyorum 2 gün üst üste geceleri sürüp sabah yıkayıp nemlendirici kullanacağım değil mi?
nemlendirici olarak da (hametan - madecasol - bepanten) üçlüsünden birisini önermişsin sanırım. Bunları dönüşümlü olarak kullanıp hangisinin daha iyi geldiğine karar verip onunla devam edeceğim. yüzümü yıkayıp yağdan kurtulduğumu ben de sanıyordum o nemlendirici konusunda çok haklısın!!!
bir eksiğim varsa söylersen çok sevinirim :)
kızlar bacaklarımdaki lekeler için kullandım 1 haftadır acayip soyulma oldu lekeler de kayboldu gözüküyo surekli bepantol ve madecassol suruorum konuyu acan arkadasa ilgisi alakası için cok tesekur ederim...yuzume de kullanmam gerek ama bıraz cesaretım yok bide tedirginm işe gidiyorum hergun soyulma olcak bıde makyaj da yapamıcam tek sıkıntı bu keske evde olsam rahatlıkla yapardım.yaza dugunmde olcak ıkı arada bı deredeyım napsam bılemedım :s makyaj yapınca belli olacak kadar cok mu kotu duruyo onu sorayım barı :44:
Canm ben cocuk düşünüyorum demiştim ya koç kötü sivilcelerim çıktı sen sakıncalı dedim kullanmadım. cnm ben kullanmayı düşünüyorum sivilcelerim çok kötü en azından 1 ay kullansam yada bunu suyla karıştırp kullansam nasıl bi şey bilmiyorum jel şeklindemi yada kremle karıştıp kullansam bide çalışıyorum yüzüm kıpkırmızı olursa çalışmamı engeller ne yapıcağım sivilcelerime..
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
merhaba canm ben bundan 7-8 yıl önce roaccutane kullandım eczacı olmandan dolayı ve bu sivilce konusunu araştrmış olmandan dolayı sormak istedim. biliyorsun ki bu ilaç çok ağır bir ilaç sivilceler geçti benm ama bu ilacın kötü etkleri hale devam eder mi yani iç organlarıma zararı olmştr. ilacın kullanımı bittikten 2 yıl sonrasına kadar çocuk yapmayın diye öneriler var gelecekte hamileliğe etkileri olur mu?
bir de çok az sivilce izim ve çukur yerleri kaldı bu çukurlukları nasıl doldurabilirim bir ilaç var mı bunun için?
Canm merhaba gecmis olsun roaccutane denilen ilaç aslnda bir A vitamini türevidir ve karaciğerde en büyük hasarı yapıyor ama merak etme karaciğer çok çabuk yenilenen bir organdir beyin ve kalp gibi değil yanizaten kullandıysan karaciğer enzimlerine düzenli bakılmıstır diye dusunuyorm..kısaca acıklayaym sana smdi durumu A vitamini yağda çözünür ve depolanır yani roaccutane da depolandı senin vucudnda zaten hani bir toplam doza ulasmaya calışır ya doktorlar o yüzden depolandığı icin böyle.. fakat 8 yıl geçmiş yani suan sende bu madde kalmamstr kalsa bile asla ve asla gebeliğe bir sorun olusturmaz dedgm gibi iç organ olarak da karaciğere zarar vermstir ama karaciğer de kendni toplamstr yani bir sıkıntı yok bence :) ama için rahat etmyorsa tahlil yaptırabilrsn canm insanlar 2 3 kere kullanıyor da bişey olmuyor...sivilce izleri için acnelyse olabilir bence ama çukurluklar için bişey söyleyemem denemedm bilmyorm lazer uygulaması dermaroller uygulaması dermabrazyon uygulaması gibi seyler duyuyorm ama hiç birini denemedm :/ geçmiş olsunn
teşekkr ederm cnm çok içimi aydınlattn sanada çok gecmş olsun
ya aslnda tedavi bitince izler içn krem yazacaktı doktr geçer ama kremle daha çabk demşti ben kabl etmedm artk derim pul pul dökülmesn diye
bu senin kullandığın ilaçta da öyle bir dökülme oluyır mu?
ve ilacı reddetmekle hata mı yaptım kendi doğal halyle gecsin istedm gectide ama kremi kullansaydım bebek gibi bir cildim mi olurdu onu merak ediyorum yine güzel cildim ama hafif çukur var çok az merak ediyorum =)
bir sorum daha ciltte gözenek sıkılaştrması içn ne yapmalıyız yavş yavaş açılıyor gibiler ve çokta sevmediğim bir şey önlemimş almak isterm canm bir bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?