• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canm tabiki benm kullandgm krem de roaccutane ın krem sekli aynısı yanı o yuzden soyuyor derıyı ama gercektn ise yarıyor ben test ettm onayladm sadece braz sabretmek lazm.. smdi gözenek sıkılasması demıssın bu sorun gercekten cok sınır bozucu cunku cok da cozumu yok sana cildi sıkılastıran birsey söyleyeym cadı fındığı ingilizcesi witch hazel ve de hametan kremin içinde bulunuyor etken maddesi zaten fakat kremden cok bence toniklerini kullanabilirsn çünkü cildi en iyi sıkılastıran seyler tonikler gülsuyu mesela yada bitkisel içerikli bir sürü tonik bulman mümkün yani tonik alırken içinde witch hazel varmı ona bir bak derim onun faydasını gorursun..:)

canım ben gülsuyu kullanıyorum rosense çok güzel yapıyor cildimi elma gibi pürüzsüz oluyo valla ondan çok memnunum devam edeym o zaman inşalah artmaz. her gece mi sürüyoruz??
hametanı da bi şey için yazmştı doktor böyle iz içn falandı herhalde bende sivlce cıkınca sürüordm vala ondan da memnunum onuda mı sürsem yanak kısmına?
bir de salyangoz kremi herşeye iyi diyorlar ona ne diyorsun acaba?ben bimden aldığım salyangoz kremini kullanıyorum cildimi kadife gibi yapıyor ama içeriği nedir bakmadım tabi hiç =S ??
yani demek istediğim bu söyledklerinin azaltıcı etkisi var mı yoksa sadece artmasını mı önler??
çok soru oldu ama teşekkrler

Canm oncelikle cok sevndm lekelerinin gtmesine fakat makyaj ve yuz konusunda sikinti cekersn cunku bu krem zaten cildi soyarak etki ediyor soymazsa hic bir ise yaramaz makyaji hafif yapmaya calis kurutucak seyler surme yuzune bol bol nemlendirici surr ve gunes koruyucusu kullan 3 ay falan cekiosun o soyulmalari ama en sonunde ulastgin sonuca deger :) bana herkes nooolduu yuzune fln diodu smdi herkes ne kadar guzel olmussun diyor erkek arkadasm bile seninle ilk tanistgimzda bu kadar guzel deildin noldu sana fln diyo yaanii:)) herseye deger azicik bi sikinti cekiosun sonra puruzsuzzz ciltt :))

cildin çok güzel olmuş maşşallah güzelim zaten nazar değmesin.bacaklarımda pürüzsüz oldu baktıkca mutlu oluyorum valla senın sayende çok teşeekürler.işte yüzüme kullanmak korkutuyo bırz birde sen 2 gn surup 2 gun dınlendırıyodun 2 gun yıne mı suruyodun tam olrak nası kullandın bende senın yaptgn gbı yapım ıns guzel bı sonuc alırım güzel sağlıklı günler dilerim :34:

la roche possay effaclar duo adlı krem de bazı yerlerde övgü alıyor,kullanan var mı aranızda,yada bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..:34:

canım bende acnelyse başladım 2 gün oldu ama cildimde tahriş değilde kırmızı kırmızı küçük sivilceler çıktı. minik minik minik bir sürü yanaklarımda.. anlımda hiç sivilce yoktu orda da aynen bir kaç tane.. böyle sivilcelenme yapar mı?2.sorum ise 9 aydır lazer görüyorum. lazeri durdurmam gerekecek mi roacutane'daki gibi..soyulma yapacak ya?? acil cevaplarsanız sevinirim..

canım bende acnelyse başladım 2 gün oldu ama cildimde tahriş değilde kırmızı kırmızı küçük sivilceler çıktı. minik minik minik bir sürü yanaklarımda.. anlımda hiç sivilce yoktu orda da aynen bir kaç tane.. böyle sivilcelenme yapar mı?2.sorum ise 9 aydır lazer görüyorum. lazeri durdurmam gerekecek mi roacutane'daki gibi..soyulma yapacak ya?? acil cevaplarsanız sevinirim..

canm yüzüne lazer yaptırıyorsan tabi durdur ama bacak falansa durdurmana gerek yok bütün vücütt yapmıyor soyulma.. o sivilcelenme en baslarda oluyor merak etme içerdekileri atyo dısarı sonra da geciriyor :)geçmiş olsun

cildin çok güzel olmuş maşşallah güzelim zaten nazar değmesin.bacaklarımda pürüzsüz oldu baktıkca mutlu oluyorum valla senın sayende çok teşeekürler.işte yüzüme kullanmak korkutuyo bırz birde sen 2 gn surup 2 gun dınlendırıyodun 2 gun yıne mı suruyodun tam olrak nası kullandın bende senın yaptgn gbı yapım ıns guzel bı sonuc alırım güzel sağlıklı günler dilerim :34:

canm cok mutlu oldum lekelrinn gecmesine :49: ilk baslarken yüze 2 gece surdum sonrakı gun surmedm beklettm sonra tekrar sürdüm hergün sürmek lazm aslnda ama ben bazı günler cok tahris oldugu için dinlendrdim sende öyle yap bence dinlendire dinlendire sür ki çok canın yanmasın :D cilt yapısına göre degisiyo ve cildinin durumuna göre sadce il baslarken 2 gün sürüp bir gün dinlendirmek lazm sonrasında bi sırası yok yani çok canın acımıyosa sür acıyosa dinlen öyle yani inş kurtulursun hepsinden geçmiş olsunn

canım ben gülsuyu kullanıyorum rosense çok güzel yapıyor cildimi elma gibi pürüzsüz oluyo valla ondan çok memnunum devam edeym o zaman inşalah artmaz. her gece mi sürüyoruz??
hametanı da bi şey için yazmştı doktor böyle iz içn falandı herhalde bende sivlce cıkınca sürüordm vala ondan da memnunum onuda mı sürsem yanak kısmına?
bir de salyangoz kremi herşeye iyi diyorlar ona ne diyorsun acaba?ben bimden aldığım salyangoz kremini kullanıyorum cildimi kadife gibi yapıyor ama içeriği nedir bakmadım tabi hiç =S ??
yani demek istediğim bu söyledklerinin azaltıcı etkisi var mı yoksa sadece artmasını mı önler??
çok soru oldu ama teşekkrler

canım cilt sorunları bir gecede oluşmadığı gibi bir gecede de geçmiyor malesef.. hametan ve gülsuyu düzenli kullanmda işe yarayacaktır ama hemencecik harika sonuçlar bekleme yani :/ salyangoz kremi hakknda hiçbir bilgim yok ne kullandm ne kullanan arkadasm oldu senin cildine iyi geldyse devam et bence sağlıklı günler diliyorum

canm yüzüne lazer yaptırıyorsan tabi durdur ama bacak falansa durdurmana gerek yok bütün vücütt yapmıyor soyulma.. o sivilcelenme en baslarda oluyor merak etme içerdekileri atyo dısarı sonra da geciriyor :)geçmiş olsun

teşekkür ederim canım çok sağol.. yok benim yüz bölgesi maalesef.. bi kurtulamadım. roacutane kullandım geçti 2 yıl sonra tekrar başladı tek tük sivilceler. çok sorun etmedim ama o dönem kıllanmada arttı. 3 kez hormon testi yaptırdım farklı aralıklarda bişi çıkmadı değerler normal çok şükür ama tüylenme ne arttı ne azaldı. bende lazere başladım. 8 seansta azalma oldu tabi sert kıl köklerim yok ama geç biter yüz bölgesi dediler.. şimdi yine çok yoğun olmasada eskisi gibi sivilce artmaya başladı. bi de bu acnelyse deneyelim bakalım. 2 kez kullandım roacutane 7 şer ay.. tekrar başlamak istemiyorum. doktor da vermez zaten. sonucumu bildiririm =) yok bu da etki etmezse sorun kesinlikle bende.. tüycüklerim ve sivilcelerimle sükunet sağlayıp huzur içnde yaşamayı hedefliyorum :9::9:

teşekkür ederim canım çok sağol.. yok benim yüz bölgesi maalesef.. bi kurtulamadım. roacutane kullandım geçti 2 yıl sonra tekrar başladı tek tük sivilceler. çok sorun etmedim ama o dönem kıllanmada arttı. 3 kez hormon testi yaptırdım farklı aralıklarda bişi çıkmadı değerler normal çok şükür ama tüylenme ne arttı ne azaldı. bende lazere başladım. 8 seansta azalma oldu tabi sert kıl köklerim yok ama geç biter yüz bölgesi dediler.. şimdi yine çok yoğun olmasada eskisi gibi sivilce artmaya başladı. bi de bu acnelyse deneyelim bakalım. 2 kez kullandım roacutane 7 şer ay.. tekrar başlamak istemiyorum. doktor da vermez zaten. sonucumu bildiririm =) yok bu da etki etmezse sorun kesinlikle bende.. tüycüklerim ve sivilcelerimle sükunet sağlayıp huzur içnde yaşamayı hedefliyorum :9::9:

Haha alemsn :)) acnelyse sivilcede ise yarar ama tuylere bisey diyemicem :) gecms olsun

Ay kizlar solemyi unutmusum gece surup yatiyosunuz :) bi de cok kasiniyor kasimamaya calisin kasirsaniz sakin elinizi gozunuze goturmeyin ben yaptim gozumun ustu soyuldu komple ayrica dudak ve goze cevresine kesnlkle surmeyin bide ben bb krem kullandm cok iyi geliyor cunku nemledrme de yapiyor gozenekleri de tikamyor :)

canımm benım cıldımın alt tabakasında cok eskıden fondoten kullanımından dolayı sanıyorum kı yag tabakaları olustu kucuk kucuk elledıgımde ıcten yuvarlak onları hıssedebılıyorum yag bezesı seklınde kullansam bı yararı olurmu ust derı ıle alakalı bı ılac mı yanı bu alt tabakayı cok etkılermı bezelerı ozellıkle :/

ceyloş hanım bb krem olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ben bu acnelseyi yıllardır kullanıyorum tabi düzenlı kullandım desem yalan olur ben hem sivilce izleri hemde güneş lekeleri olan bölgelerime sürüyordum siz düzenli kullanmak derken forumu tam okuyamadım kaç ay kullanmak gerek yazın kullanmayı kiskli buluyorum ama şimdi tekrar başlayabilirim evdede hazır varken

Canm bisey diyemicem uzman deilm bu konuda fakat lazerle birlikte tehlikeli olabilir diye dusunuyorm bir dermatologla gorus istersen canm

canım sana tekrar bişi sorucam.. yüzüme bu ilacı kullanalı 3 gece oldu. ama bu sabah cildim aşırı soyuldu ve KIPKIRMIZI.. yanıyor resmen dokunamıyorum.. sivilceler arttı. ialcın içinde ilk haftalar artabilir diyor. ama sizde de benimkisi gibi mi oluyor? kıpkırmızı ve YANIYOR SURATIM resmen... dokunacak gibi değil. bepanten sürüyorum sabahtan beri.. güneş yanığı gibi oldu .. ben mi yanlış kullanıyorum anlamadım. azıcık fındık kadarını tüm yüzüme sürdüm. sabahta yıkadım sadece gece sürdüm. bu gece kullanmıycam biraz dinlensin. düzelsin yüzüm.. çok kötü oldu. makyajla falan kapancak gibi değil. sürünce soyuk soyuk oluyor zaten deri.. ne yapmayalımm???

canım sana tekrar bişi sorucam.. yüzüme bu ilacı kullanalı 3 gece oldu. ama bu sabah cildim aşırı soyuldu ve KIPKIRMIZI.. yanıyor resmen dokunamıyorum.. sivilceler arttı. ialcın içinde ilk haftalar artabilir diyor. ama sizde de benimkisi gibi mi oluyor? kıpkırmızı ve YANIYOR SURATIM resmen... dokunacak gibi değil. bepanten sürüyorum sabahtan beri.. güneş yanığı gibi oldu .. ben mi yanlış kullanıyorum anlamadım. azıcık fındık kadarını tüm yüzüme sürdüm. sabahta yıkadım sadece gece sürdüm. bu gece kullanmıycam biraz dinlensin. düzelsin yüzüm.. çok kötü oldu. makyajla falan kapancak gibi değil. sürünce soyuk soyuk oluyor zaten deri.. ne yapmayalımm???

Canm o kadar yazdm yanls kullanmissin bir kere findik asiri fazla bezelyenin yarisi kadar tum yuze olacakti ayrica 3 gece ust uste surmeyin dedm :/ buna yapcak bisey yok hametan madecassol bepanthen le sakinlestrmeye calscaksn gecms olsn

canımm benım cıldımın alt tabakasında cok eskıden fondoten kullanımından dolayı sanıyorum kı yag tabakaları olustu kucuk kucuk elledıgımde ıcten yuvarlak onları hıssedebılıyorum yag bezesı seklınde kullansam bı yararı olurmu ust derı ıle alakalı bı ılac mı yanı bu alt tabakayı cok etkılermı bezelerı ozellıkle :/

Tabi tabi ise yarar cunku bu ilac dermise kadar ulasyor kullanabilirsinz gecms olsn

Back