- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
canm tabiki benm kullandgm krem de roaccutane ın krem sekli aynısı yanı o yuzden soyuyor derıyı ama gercektn ise yarıyor ben test ettm onayladm sadece braz sabretmek lazm.. smdi gözenek sıkılasması demıssın bu sorun gercekten cok sınır bozucu cunku cok da cozumu yok sana cildi sıkılastıran birsey söyleyeym cadı fındığı ingilizcesi witch hazel ve de hametan kremin içinde bulunuyor etken maddesi zaten fakat kremden cok bence toniklerini kullanabilirsn çünkü cildi en iyi sıkılastıran seyler tonikler gülsuyu mesela yada bitkisel içerikli bir sürü tonik bulman mümkün yani tonik alırken içinde witch hazel varmı ona bir bak derim onun faydasını gorursun..:)
canım ben gülsuyu kullanıyorum rosense çok güzel yapıyor cildimi elma gibi pürüzsüz oluyo valla ondan çok memnunum devam edeym o zaman inşalah artmaz. her gece mi sürüyoruz??
hametanı da bi şey için yazmştı doktor böyle iz içn falandı herhalde bende sivlce cıkınca sürüordm vala ondan da memnunum onuda mı sürsem yanak kısmına?
bir de salyangoz kremi herşeye iyi diyorlar ona ne diyorsun acaba?ben bimden aldığım salyangoz kremini kullanıyorum cildimi kadife gibi yapıyor ama içeriği nedir bakmadım tabi hiç =S ??
yani demek istediğim bu söyledklerinin azaltıcı etkisi var mı yoksa sadece artmasını mı önler??
çok soru oldu ama teşekkrler