Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fiyatı nedir acaba bilgi verirmisiniz

annem 7.5 a almışş...

çooooook iyi benim doktorum geçen ay bana 5 taneye yakın krem tonık felan yazmız en ucuzu 200 tele 650tl olan var toplamta 3000tlye yakın dır toplamadım ama 1500tl krem bile var aralarında eczacı bilgi verdiğinde şok şok şok oldum bu neya dedim açıkcası böyle ilaç sayılmayan krem tonik felan giç güvenmiyorum almadım tabiki

o neymiş öyle altın özlü falan mı acnelyse baya ucuzz

doktora gttm acnelyseye başladıktan sonra tüm kullandığım ilaçları yazdım iki defada roacutan kullandığımı söyledim
dediki hamilelk durumun yoksa tekrar yazalım istersen roacutan ben istemiyorum dedim
bana bi gün acnlyse kullan dedi öteki gün isotrexin kullan dedi sabahda cleco die başlayan antibiyotikli sürme bi su yazdı 3 tane yani
ben baktım soyulma yok acnelyse ve isotrexini üstüste sürdüm çorba yaptım baktm gene yok expigment ekledim ama soyuldu:)çok kurudu hafif kızarma falan dinlenmeye aldım cildimi 2 gündür sadece hametan bepanten falan sürüorum bu gecede dinlendirip yarın tekrar başlıcam.
şu an aktif sivilcem sadece bi tane diğerleri içte hepsi minik minik dıştan belli etmiyo

canim ben tam birsey anlayamadim yaa kafam karisti simdi bana sirayla anlatirmisin nasil kulanilcak, 3 tane krem ismi daha yazmisin mesela gece yatarken acnelyse sürün yazmisin tamm yaptim yarin sabah ne yapim :) bunlari nezaman sürcem bepanthen hametan ve madecassol hepsinimi kullanicaz? söyle bir liste yapsan aksam sabah öglen 32 yasindayim ve hala gecmedi tam tersi sanki gün gectikce cogaliyor birde cukurlar oldu sakin yanlis anlasilmasin sikayet etmiyorum sadece derman ariyorum...

ha birde google acnelyse aratigimda bu cikti karsima belki faydali olabilir

Karın çatlaklarından kurtulup tedavi etmek için çok etkili yöntem;
Gelelim bu üç kremi nasıl kullanmanız gerektiğine. Eczaneye gidiyorsunuz ve
• Madecassol
• Hametan
• Acnelyse
Bu 3 kremi uygun fiyata alıyorsunuz, hatta piyasadaki çatlakları tedavi eden o gösterişli kremlerin 1/3 oranında bir fiyat ile (25 ila 35) TL arasında elde ediyorsunuz. Aldığınız bu 3 krem ile her gün 1–2 sefer nohut tanesi büyüklüğünden daha az olmak şartıyla çatlaklarınızın olduğu bölgelere masaj yaparak yetiriyorsunuz. Bu işlemi günde 3 sefer yapmaya özen gösterin hatta vücudunuzun diğer çatlakların oluştuğu bölgeler içinde kullanabilirsiniz.

Vücudun yapısına ve doku özelliklerine bağlı olarak kilo alıp vermekten kaynaklanan karın çatlaklarınız veya diğer bölgelerinizde çatlaklarınız varsa ortalama 5–6 ayda tamamen uçup gidiyor. Ancak hamilelik ve gebelikten kaynaklanan doğum sonrası çatlaklar ise 1 yıl içinde sonuç veriyor.

Ayrıca çatlaklardan hemen kurtulmak için kremleri günde 4–5 sefer sürmeye kalkmayın. Özellikle ACNELYSE isimli kremin müthiş şekilde deri soyma özelliği bulunmakta. 2 seferden fazla sürülen durumlarda cildiniz müthiş bir acı ve kıpkırmızı bir hal alıyor. O yüzden sabırsızlık etmeden günde 1–2 sefer 3 kremden de eşit miktarda ve çatlakların olduğu bölgeye masajla yetirin.
Not: yinede vücudunuza ilaçların bir alerjik duruma yol açabileceğini düşünerek doktorunuza muayene olarak kullanmanızı tavsiye ederiz.

Canm merhaba smdi geceleri yatarken acnelyse surup yat sonra sabah kalkip yikayacaksn sonra da bepanten sur mesela makyaj yap ustune de ben ole yapiodm bazi gunlerde cildm acnelyse den cok hassaslastgi icin acnelyse surmeyip hametan ve madecassol suruyordum bide onceki mesajlarda anlattfm gibi cok cok az surulcek acnelyse ve ilk 2 gun surdukten sonra ara vermeni tavsye ederm yani bir gun surme dinlendr cildini sonra devam et ama yine ccoook aazar azar aman cildinizi mahvetmeyin catlaklara nasil bi etkisi oldugunu bilmiorm deneyen arkadaslar olmus sanrm ben denemedgm icin bi yorum yapamiorm ama cildi yeniledgi kesin :) ben yaklask 1 aydir kullanmayi biraktm acnleyse i hic sivilce cikmadi :) cok mutluymm insallah sizde sifa bulursunuZ gecms olsun

canım bunu nasıl elde ettin. ben bb krem kullamıyorum o bile siv,lce yapıo gbi gelio tek isteğim sivilcesiz makyaja gerek olmayan cilt!

Canm oncelikle hangi bb kremi kullaniyorsun ben bu sivilcelerden acnelyse sayesinde kurtuldum 3 ayda bb kremide makyajimin bir parcasi olarak kullandm fondotenden cok daha iyi gozenekleri daha az tikiyor ben dior unkini kullaniyorum cok memnunum

Ya canm bende milyarlar harcadm neler neler almadm ki hic biri bi ise yaramadi artik bi ara delirmistim herseye saldryordum sagligm bozulmaya basladi en sonunda bu kadar ucuz bi ilacla kurtuldum sivilcelerden alma hicbirisini en iyisi acnelyse zaten soyle birsey var acnelyse in icindeki madde kozmetik urunlerde kullanilamiyor yani yasak cunku cildi cok soydugu icin hassas ciltli insanlar alirsa firmalari sikayet edebilrler fln gbi nedenlerle. O yuzden o kozmetikler ve dermokozmetiklerin hicbiri bole guclu bi etki gostermez onlari sivilceli ciltlerin bakiminda kullanicaksin yani yagli cildi kontrol etmede var olan sivilcenin gecmesnde yenisinin olusmasni engellemede bi etkileri yok ozellkle benm gbi cok sivilcesi olanlrda. Gecms olsn

ay kiz nerdeydin bugün ac kapa yapa yapa bi hal oldum aceb cvp yazdinmi diye :)
tatlim ben bugün acnelyse aldim bu gece basliyacam insaALLAH birde diadermine high tolerance arindirici tonik ve diadermine karma cildler icin nemlendirici bu ürünler iyi dir insaALLAH pek bilgim yok bi denicem artik makyaj da zaten yapmiyorum...
benim tüm cildimi kapladi sivilceler, akne ve cukurlar var sen simdi azar azar sürün diyon da o yarim bezelye tüm cildime yetermi ki :) yanaklarim alnim cenem ayyy insaALLAH iyi gelir
senin icinde cok sevindim masaALLAH negüzel olmus cildin ALLAH daim eylesin :)
catlaklara iyi gelirmi bende bilmiyorum internetde buldum buraya aldim belki birileri faydanalir diye :)

Canm kusura bakmayin cok hastaym yatyorum gunlerdir ondan bakamadm hicbiseye :) insallah herkesn cildi guzel olur. Yarm bezelyeden fazla surme canm cidden fazlasi zarar cok canin yanar benm yuzumde tup patlamis gbiydi bikac gun senin de basina gelmesn diye soyluyorum :) diadermine hakknda bi fikrim yok acikcasi hic kullanmadm bilmiorm gecms olsn:)

estf tatlim ALLAH acil sifalar versin...
insaALLAH gaza gelip dozunu kacirmam :)
bugece insaALLAH basliyacam gelismelerden yazarim :))
dua et insaALLAH yas 32 oldu ya ergen gibi dolaniyorum ortada :))))))))))))))

estf tatlim ALLAH acil sifalar versin...
insaALLAH gaza gelip dozunu kacirmam :)
bugece insaALLAH basliyacam gelismelerden yazarim :))
dua et insaALLAH yas 32 oldu ya ergen gibi dolaniyorum ortada :))))))))))))))

Cok tesekkur ederm canm insallah hemen ayaga kalkarim yaa lanet bi hastalik. Dozunu kacirmaa sakin valla pisman olursun neden bole surdum diye benden solemesi :) cok surunce cok ise yarar diye bisey yok yani insallah bu krem sana iyi gelir butun sorunlarini ortadan kaldrir canm

teşekkürler canım sanada geçmiş olsun dilerim hepimizin hayatı istediğimiz gibi olsun

Kizlarr acnelyse kullaniyorum cidim cok hassas kuru ve sivilceli bana gunes koruyucu onerirmisiniz

Kizlarr acnelyse kullaniyorum cidim cok hassas kuru ve sivilceli bana gunes koruyucu onerirmisiniz

clinique city block deneyebilrisn ben onu kullanıyorum 40 faktor koruma. hani güneş koruyucular kötü bir his bırakır ya onu bırakmıyor o yüzden memnunum ama güneş koruma faktörü yüksek olan bir gündüz nemlendiricisi de bakabilirisn canm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…