inanin su zamana kadar bende duymadim o kadar guveniyordumki ki bir bakmama kimle konsuyirsun demem ben o goruntuleri gordugum o kadar aarsildiki kayinvalidemede dedim kizdi hatta birak onunla arkadaslik yapmasin dediArkadaslarına bilenmeyin. Eşiniz onların kafasında olmasa arkadaş olamazlardı zaten. Bunun bekarlıkla bir alakası yok. Eşimin çoğu yakın arkadaşı bekar hiç böyle şeyler görmedim, duymadım.
ne yapmam lazim tartismak istemiyorumda artik biktimda bir yere gitmmi dahi istemiyor oglum 3 sinifa gidiyir birisiyle bile arkadaslik kurmami istemiyor suan sinirden agliyorum zaten hamilelikten hemen herseye aglar oldumIyi bir yorum yapamayacagim ben. Esin cok guven vermiyor. Arkadaslarindan farkli biri oldugunu dusunmuyorum.
Edit:Bu insanlar sokakta gordukleri belli bir yasa gelmis her disiye "kari" gozuyle bakiyordur. Ben boyle insanlarla gezeni bunlar gibi konusani iyi gormem.
inanin su zmaan kadar ben alttan almaktan biktim ben hakli bile olsam ne yapiyor ediyor kendini hakili konununa sokuyor ben mal gibi kaliyorumAllah yardimcin olsun ya çok kotu bi durum insan düşün düşün kafayi yer konusunca tartisiyosaniz bir de herseyi kagida yazip ver ona iste ne kadar kirildigini onu cok sevdigini deger verdigini böle seyleri bi de bu halinle haketmedigini insallah duzelir kocan
zaten hic birine guvenmiyorum ki kaynanam bile kiziyor bu sene boyle oldu bir ara hic biriyle konusmuyor takilmiyordu namazini kiliyordu evinde bizinleydi iki gun bunlarla takilinca direk degisiyorBu durumda ilk iş arkadaşı satacaksın
Her zaman günah keçisi bir arkadaş vardır böyle durumlarda
inanin su zamana kadar bende duymadim o kadar guveniyordumki ki bir bakmama kimle konsuyirsun demem ben o goruntuleri gordugum o kadar aarsildiki kayinvalidemede dedim kizdi hatta birak onunla arkadaslik yapmasin dedi
bakin evet arkadsi atiyor ama kesinlikle esim ona oyle birsey atmaz buna iste inanirim zaten bana kiziyor niye oyle resimlerin var diye zaten o an arkadsina demiski oglum bana niye boyle resinler atiyorsun zaten duz duvara tirmaniyorum yazmisBana arkadasını soyle sana kım oldugunu soyleyeyım
Bırbırlerıne boyle resım atıp bırbırlerının mahremını konusuyorlar rahatlıkla demekkı
Yoksa kımse kımseye boyle bı mesaj atmaya cesaret edemez
Esımın bu konusmalarını gorsem gızlıce benı cekıp bırıne gosterdımı suphesıyle devam edemezdım
Zıra bu mantalıtede ınsan olmasalar boyle yazısmazlardı
Hamıleymıssınız uzulmenızı ıstemıyorum hıs ve dusuncemı rahat yazamıyorum bu sebeple
Ya canim uzulme lutfen beni de uzdun. Gercekten bilemiyorum ne yapman lazim. Hamilesin bir cocuk daha var karninda. Cocuk soyle 1-2yasinda olsa haddini bildir derim adama ama su durumda yine sen zora girersin. Seni kimseyle gorusturmemesi bir yere gitmeni istememesi de muhtemelen disaridaki insanlarin kendisi gibi oldugunu dusunmesinden. Yazik ya gercekten hamile bayan boyle baski altinda tutulur mu? Ailen nasil? Tatil de basliyor cocukla biraz kafa dinlemeye gitsen tatili bahane edip.ne yapmam lazim tartismak istemiyorumda artik biktimda bir yere gitmmi dahi istemiyor oglum 3 sinifa gidiyir birisiyle bile arkadaslik kurmami istemiyor suan sinirden agliyorum zaten hamilelikten hemen herseye aglar oldum
canim 9 yasinda oglum var hamileyim ben istemiyorum yuvamin yikilmasini ama kaldiramam cidden kaldiramam abilerim duysa beni direk alirlar zaten"Karılar" da onları bekliyordu.
Hamilesin üzülme ama olmaz bununla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?