Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben bu goruntuleri gordum ve sunu dedim arkadasini arocaksin diceksin bida bana boyle resimler atma diye karim gordu tartistik diye yok demiyor ya ya resmen ben mi o mu desem arkadasim dicek resmen bu olayi gorumceme kaynanama anlattim dedim cok kizldilar hatta gorumcem boyle birsey olsa ben kiyameti koparirim sen cok sabirlisin dediHim valla o zaman yapacak dicek tek soz ya arkadaslarin ya bu yuvan
ya yuvami yikmak istemiyorum ben ama sabah dedimki dayanamadim o gece bana kizdiginda tek miydin dedim evet dedi vende telefonda resim var 3 kisi var dedim yigenimle arkadsi var dedi yahu evet bu aralar yogeniyle isi var bikiyorum ama ama kocaman adamsin 33 yasinda senin ne isin var 22 yasindaki cocuklaİyice düşünün o zaman, biraz sakinleşin. Abileriniz yardımcı olacak insanlar gibi öyleyse gidersiniz çünkü düşünce yapısı sağlıklı değil eşinizin. Acele karar vermeyin.
Kimsenin namazla düzeleceği yok arkadaşım eğer değerlerinde aldatmanın çirkinliği yoksa başı secdede gözü gene kayarzaten hic birine guvenmiyorum ki kaynanam bile kiziyor bu sene boyle oldu bir ara hic biriyle konusmuyor takilmiyordu namazini kiliyordu evinde bizinleydi iki gun bunlarla takilinca direk degisiyor
Esınız ıcın arkadası sızden daha onemlı yanıevet ben bu goruntuleri gordum ve sunu dedim arkadasini arocaksin diceksin bida bana boyle resimler atma diye karim gordu tartistik diye yok demiyor ya ya resmen ben mi o mu desem arkadasim dicek resmen bu olayi gorumceme kaynanama anlattim dedim cok kizldilar hatta gorumcem boyle birsey olsa ben kiyameti koparirim sen cok sabirlisin dedi
evet ama bazi seyleri bilmek gerekiyor cahil bir insan degilim ne yapnis saat kacta gelmis msj bakarimKeske hıc boyle seyler olmasa durduk yere huzurunuz kactı ...
Senin arkadaslarin sana ciplak erkek fotograflari atsa kocan ne yapar? Bunu dusunerek hareket etmelisin. Kocan seni inanilmaz sindirmis. Bir de ne demsk gururluymus da abinlere gitsen hamile olsan da getirmezmis? Defolsun gitsin pipisi altindan sanki. Gurur degil bu. Gurur farkli bir sey. Neyse daha fazla uzmek istemiyorum seni kocan adam degil net.evet ben bu goruntuleri gordum ve sunu dedim arkadasini arocaksin diceksin bida bana boyle resimler atma diye karim gordu tartistik diye yok demiyor ya ya resmen ben mi o mu desem arkadasim dicek resmen bu olayi gorumceme kaynanama anlattim dedim cok kizldilar hatta gorumcem boyle birsey olsa ben kiyameti koparirim sen cok sabirlisin dedi
hayir bu konusmayi dun gece okudum suan iste bozuntuya vermedim ama aksam konusamEsiniz sizi "karılarla" aldatmaya meyilli. Arkadasina bana birini ayarlayamadn, karilara gidilir bilmem ne dedigine göre...
Soz sadece tartıştınız mı bu namuss.zla? Hala ayni evde misiniz yuh
inanin bilmiyorum ne yapacagimiSenin arkadaslarin sana ciplak erkek fotograflari atsa kocan ne yapar? Bunu dusunerek hareket etmelisin. Kocan seni inanilmaz sindirmis. Bir de ne demsk gururluymus da abinlere gitsen hamile olsan da getirmezmis? Defolsun gitsin pipisi altindan sanki. Gurur degil bu. Gurur farkli bir sey. Neyse daha fazla uzmek istemiyorum seni kocan adam degil net.
malesef boyle hamilelikten bende korkardim cunki dusunsenize karniniz buyuyor kendinizi begenmiyorsunuz bir sure sonra yahu cirkin bir karida degilimkusura bakma eşin bu tarz muhabbetler ediyor ki karsıdakide böyle davranıyor
tüm suc eşinizin
cok yatkın bu tür seylere size sabır diliyorum hamile olmaktan korkar oldum eşimi tanımasam
hamile kalınca eşlere ne oluyor azıyorlar anacığım bunlar nasıl kelimeler karılara gidilir
Guven olmayan bı evlılık....evet ama bazi seyleri bilmek gerekiyor cahil bir insan degilim ne yapnis saat kacta gelmis msj bakarim
ya daha bana diyo sana guvenim azaliyor diye sana kiziyorum diyo benim resimlerime kizdigi icin sanki o....... yaptim ben nalet olsun zaten niye cekmisssem kendimi ya ben kendimi cekmeyi seviyorum napimIyi bir yorum yapamayacagim ben. Esin cok guven vermiyor. Arkadaslarindan farkli biri oldugunu dusunmuyorum.
Edit:Bu insanlar sokakta gordukleri belli bir yasa gelmis her disiye "kari" gozuyle bakiyordur. Ben boyle insanlarla gezeni bunlar gibi konusani iyi gormem.
Çirkin karıda degılsınız ???malesef boyle hamilelikten bende korkardim cunki dusunsenize karniniz buyuyor kendinizi begenmiyorsunuz bir sure sonra yahu cirkin bir karida degilim
ya daha bana diyo sana guvenim azaliyor diye sana kiziyorum diyo benim resimlerime kizdigi icin sanki orospuluk yaptim ben nalet olsun zaten niye cekmisssem kendimi ya ben kendimi cekmeyi seviyorum napim
tabiki dogru diyorsunuz bu konusmalari dun gece gordum sabah agzini aradim ve suphelendim o yuzden boyle birsey yazdim huraya ne yapayim diye ben esime guveniyordum bu olaylarin hepsi bir ay icinde oldu zaten vuvenim gittiGuven olmayan bı evlılık....
Esınızim mesajını telını kurcalamak hıssı ve bunu yapıp takıp edebılınce kendını bılıyor sanmak
Benım bıldıgım bilgili insan buna susup inanıp benım eşim yapmaz demez.
Gordugunuz zaman hakkınızı savunup ayrılmayacaksanız kurcalamayın
Cunku kurcalayıp bulup yuzune vurup ayrılmadıgınızda esınızın gozunuzde onur gururunuz kalmıyor
Nasılsa bırsey yapamıyor bana baglı deyıp ıstedıgını daha rahat yapıyor ve o evlılıgın sonu olmuyor
Ya kurcalamayın gormeyın bılmeyın
Ya da yok ben kocamı sevıyorum yok benım esım yapmaz deyıp kendınıze guldurmeyın
Benım esıme neden oyle mesajlar gelmıyor ?? Benım esımın nıye benım nıye sapık arkadaslarımız yok ?
Sızın arkadasınız sıze oyle mesaj atıyor mu atsa esınız ne der
Valla ben sızede eşınızede arkadasına da sastım kaldımtabiki dogru diyorsunuz bu konusmalari dun gece gordum sabah agzini aradim ve suphelendim o yuzden boyle birsey yazdim huraya ne yapayim diye ben esime guveniyordum bu olaylarin hepsi bir ay icinde oldu zaten vuvenim gitti
kusura bakmayin argo yazdim ama kendime bakan birisiyim oyle hamile oldum iste saldim falan degil ama ne kadaarda olsa bu hamilelikten biraz istesiklik oluyor ister istemez araya sogukluk giriyorÇirkin karıda degılsınız ???
Of gercekten
Hıcbırsey esınızın ihanetıne sebep olamaz sız yapmayın barı bunukusura bakmayin argo yazdim ama kendime bakan birisiyim oyle hamile oldum iste saldim falan degil ama ne kadaarda olsa bu hamilelikten biraz istesiklik oluyor ister istemez araya sogukluk giriyor