- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ben bilmem beyim o işi çok iyi bilir
Acilse sorayım
İskani alınmamıştır, iskan alınmamasının bir çok sebebi olabilir. En basit örneği belediyeye sunulan projesine uygun yapılmaması diyebilirim. Konut imarı olmaması da olabilir sebep.
Ev almadan önce muhakkak ada parsel numarası ile önce Büyükşehir belediyesine sonra da ilçe belediyesine plan durumunu sorun. Konut alanında kalmıyorsa kesinlikle o daireyi almayın. İskani olmayan binalar şantiye elektirigi ve suyu kullanırlar ve normalden pahalı olur. Kredi çıkmıyor bile olabilir iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Sonra satamazsanız. Ben olsam iskani olmayan binadan ev almayı tercih etmem.7 katli bina 4.kati.
ya simdiye kadar kimse mi kat mülkiyeti almaya calismamis nasıl bir pürüz çıkmış...
Bunun dezavantajı nedir
Ben mesleğim gereği bu işlerin içindeyim onermiyorum yine de siz bilirsiniz.Adamin dedigime gire kendisi de kredi ile almis. 2 sene once 150.000 cikmis expertizde.
10 yıl boyunca bu evi kimse ne odu diye araştırma mış mı. İnsanlar ortak şu kullanımı yüzünden neler çekiyor ki birde şantiye suyu denilen kat kat fazlası geliyor. Bağlı olduğu belediyeye gidip sorabilirsiniz aslında. Ama almadıysaniz hiç yanaşmayın . Bu evlere banka neye güvenerek kredi veriyor onu da anlamıyorum. Eve sigorta yapmaya gelince bir gram esneklik yok ama buna dikkat eden de yok.Bizim ev alma isi başka bahara kaldi
Önce hayırlısi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?