Öncelikle yorumlarınız için sağolun bende kötü bişi olduğunu biliyorum.
Yanlız benim beklediğim cevap ikisini de idare et felan değildi. Ama bu şekildede değildi.Belki yeni olmamdan dolayı bana fazla yükleniyorsunuz.Belki de eşimin tavırları beni bu şekilde davranmaya itti. Sorunun kaynağını öğrenmeden yargısız infaz yaptığınızdan konuya ikinci cevabı verebilmek için kendimde o cesareti bulamadım.
arkadaslar cok agır yazıyorsunuz tamam burası ozgur bı platform ama ıdare et felan hakarete vardırmadan akıl verılcekse verılsın her zaman yapıcı olmaktan yanayım ınsanları yerın dıbıne sokarak hıcbıyere varamazsınız kımse alkış da tutmuyor yazan arkadas alkıs da beklemıyor zaten hatasını bılıyor ıkıncıyı yazmaya cesaret edemedım demış dogru yolda olmayan bırıne bu sekıld emı dogru yolu gosterecegız...bu yıkıcı tutumlardan artık vazgecılsın dıye dusunuyorum nacizane ..dusene bı tekme de bız vurmayalım ...
Sevgili ablalarım ve kardeşlerim. Ben aranıza yaklaşık 1 hafta önce arkadaşımın tavsiyesiyle katıldım. Bu süre zarfında yazılarınızı yorum yapmadan takip edebildiğim kadarıyla okumaya çalışıyorum.
Şimdi gelelim benim sorunuma bu arada yaşım 29 lise yıllarından tanımış olduğum ve onunla bu konuyu konuşmaya fırsat bulamadığım ve hep ertelediğim bir oğlan vardı. Bana karşı hislerini biliyordum ama hep ondan bekledim bişilerigel zaman git zaman ben evlendim hiç istemediğim hatta dalga geçtiğim birisiyle ama sonradan yani evlenene kadar çok aradım ilk aşkımı :a015: bir kızım oldu aydirigubbakcemile3 sonra bu arkadaşım bana bir şekilde ulaştı biz görüşmeye başladık. Hala eskisi gibi yakışıklı bir yanım kötü bişi yaptığımızı söylüyor , diğer yanım hiç sorgulamıyor. Eşimle hiç mutlu değilim. Ama onun yanında çok mutlu oluyorum. Sizden isteğim bana biraz akıl vermeniz.
Lütfen kötü şeyle söylemeyin
Sevgili ablalarım ve kardeşlerim. Ben aranıza yaklaşık 1 hafta önce arkadaşımın tavsiyesiyle katıldım. Bu süre zarfında yazılarınızı yorum yapmadan takip edebildiğim kadarıyla okumaya çalışıyorum.
Şimdi gelelim benim sorunuma bu arada yaşım 29 lise yıllarından tanımış olduğum ve onunla bu konuyu konuşmaya fırsat bulamadığım ve hep ertelediğim bir oğlan vardı. Bana karşı hislerini biliyordum ama hep ondan bekledim bişilerigel zaman git zaman ben evlendim hiç istemediğim hatta dalga geçtiğim birisiyle ama sonradan yani evlenene kadar çok aradım ilk aşkımı :a015: bir kızım oldu aydirigubbakcemile3 sonra bu arkadaşım bana bir şekilde ulaştı biz görüşmeye başladık. Hala eskisi gibi yakışıklı bir yanım kötü bişi yaptığımızı söylüyor , diğer yanım hiç sorgulamıyor. Eşimle hiç mutlu değilim. Ama onun yanında çok mutlu oluyorum. Sizden isteğim bana biraz akıl vermeniz.
Lütfen kötü şeyle söylemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?