canım benim yaaaa tebrikler ..Allah nice nice 10 yıllar görmenizi nasip kısmet etsin inşallah..
CANIM MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN, ALLAH BİR YASTIKDA KOCATSIN,Canlarım, bu gün evlilik yıldönümümüz, 10. yıla giriyoruz.. Eee sizsiz kutlamak olmaz demi kaydirigubbakcemile3
koskoca 9 yıl geride kaldı... nasıl gelip geçti hiç anlamadım doğrusu, halbuki daha dün gibi... sanırım bu koskocaman yılların bukadar çabuk geçmiş gibi görünmesini eşime borçluyum . bu konuda çok şanslıyım Rabbime şükürler olsunki çok anlayışlı,uysal ve sevecen bir eşe sahibim.. Hani hayatta insanların karşısına çıkacak ender insanlar vardır ya işte benim aşkımda öyle biri :asigim: O benim dunyam, herşeyim... Rabbim nazarlardan saklasınçok huzurlu ve aşk dolu bir yuvamız var çok şukur, yalnız tek bir eksiğimiz var Rabbim kalbimizi biliyo onuda en kısa zamanda vereceğine bütün kalbimle inanıyorum. Dilerim 11. yılı 3 kişi olarak kutlarız. :kedi:
Hayat arkadaşım, can yoldaşım, biricik eşim...
İyi ki tanışmışız , iyi ki evlenmişiz
Bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur içerisinde geçer günlerimiz inşallah...
Darısı tum sevenlerin başına :Saruboceq:
Canım arkadaşım mutluluklar diliyorum sana .....
Nice nice 10 yıllarınız olsun hiç ayrılmayın inşaallah....
Rabbim en yakın zamanda o güzel haberide bizlerle paylaşmayı nasip etsin canım....
10. yılında sana bir melek göndersin Rabbim ....
canım benim daha nice senelere inşallah ALLAH ım mutlu mesut etsin mutluluğunuza gölge düşürmesin inşallah opuyorumnanaktan
CANIM MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN, ALLAH BİR YASTIKDA KOCATSIN,
DİLERİM DUALARIN KABUL OLSUN SENEYE 3 KİŞİ OLARAK KUTLAYIN opuyorumnanaktan
Daha nice 10.yıllara
Bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum
3 -4 olursunuz işallah :1hug:
Rabbim bir ömür saadetinizin üzerine gölge düşürmesin,
Nazarlardan, kötü gözlerden korusun
Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yıllar diliyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?