10. Yılımız

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
45
İstanbul
Canlarım, bu gün evlilik yıldönümümüz, 10. yıla giriyoruz.. Eee sizsiz kutlamak olmaz demi kaydirigubbakcemile3
koskoca 9 yıl geride kaldı... nasıl gelip geçti hiç anlamadım doğrusu, halbuki daha dün gibi... sanırım bu koskocaman yılların bukadar çabuk geçmiş gibi görünmesini eşime borçluyum . bu konuda çok şanslıyım Rabbime şükürler olsunki çok anlayışlı,uysal ve sevecen bir eşe sahibim.. Hani hayatta insanların karşısına çıkacak ender insanlar vardır ya işte benim aşkımda öyle biri :asigim: O benim dunyam, herşeyim... Rabbim nazarlardan saklasın çok huzurlu ve aşk dolu bir yuvamız var çok şukur, yalnız tek bir eksiğimiz var Rabbim kalbimizi biliyo onuda en kısa zamanda vereceğine bütün kalbimle inanıyorum. Dilerim 11. yılı 3 kişi olarak kutlarız. :kedi:

Hayat arkadaşım, can yoldaşım, biricik eşim...

İyi ki tanışmışız , iyi ki evlenmişiz

Bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur içerisinde geçer günlerimiz inşallah...

Darısı tum sevenlerin başına :Saruboceq:

nice 10 yıllara inşallah eşinle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı....
bebeklerinizde inşallah en kısa zamanda ailenize katılıp mutluluğunuza mutluluk katar
bi yastıkta kocayın inşallah kaydirigubbakcemile3

Melekcim çok teşekkur ederim.. Amin diyorum tum kalbimle.. opuyorumnanaktan

canım benim yaaaa tebrikler ..Allah nice nice 10 yıllar görmenizi nasip kısmet etsin inşallah..

Canım arkadaşım mutluluklar diliyorum sana .....

Nice nice 10 yıllarınız olsun hiç ayrılmayın inşaallah....

Rabbim en yakın zamanda o güzel haberide bizlerle paylaşmayı nasip etsin canım....

10. yılında sana bir melek göndersin Rabbim ....

canım benim daha nice senelere inşallah ALLAH ım mutlu mesut etsin mutluluğunuza gölge düşürmesin inşallah opuyorumnanaktan​

CANIM MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN, ALLAH BİR YASTIKDA KOCATSIN,
DİLERİM DUALARIN KABUL OLSUN SENEYE 3 KİŞİ OLARAK KUTLAYIN opuyorumnanaktan

inşallah senaycım inşallah.. Rabbim dualarını kabul etsin.. çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

Daha nice 10.yıllara
Bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum
3 -4 olursunuz işallah :1hug:

Rabbim bir ömür saadetinizin üzerine gölge düşürmesin,

Nazarlardan, kötü gözlerden korusun

Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yıllar diliyorum opuyorumnanaktan

Rabbim bir ömür saadetinizin üzerine gölge düşürmesin,

Nazarlardan, kötü gözlerden korusun

Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yıllar diliyorum opuyorumnanaktan

mucizem çok teşekkur ederim canım
Amin diyorum tum yureğimle.... opuyorumnanaktan

sersoycum tebrikler alkisalkisalkis

daha nice 10. yıllara ...

inşallah çok yakın zamanda hayırlısıyla özlemini çektiğiniz bebeğinize kavuşursunuz :Saruboceq:

Selamm canım benimm mutluluğunuz daim olsun.Rabbim bu 10.yılında yüzünü bir bebek ile güldürsün inşallahh bu yıl müjdelenirr sana bebeğinn:asigim:Bir ömür boyuuu sağlıklı,huzurlu bir ömür geçirin inşallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara canım.. a.s. a.s.

Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…