• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10. Yılımız

Selamm canım benimm mutluluğunuz daim olsun.Rabbim bu 10.yılında yüzünü bir bebek ile güldürsün inşallahh bu yıl müjdelenirr sana bebeğinn:asigim:Bir ömür boyuuu sağlıklı,huzurlu bir ömür geçirin inşallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

nan balkafa benim için ne diliyorsan, Rabbim sana misli misli versin inşallah. aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

nice 10. yıllara canım tebrik ederim allah mutluluğunuzu bebişlerinizle arttırsın (en kısa zamanda)inşallah a.s.

çok tebrik ederim Rabbim bir ömür boyu sizi mutlu etsin opuyorumnanaktan
birde minik meleğiniz olur inşallah :kedi::kedi:

daha nice mutlu yıllara canım opuyorumnanaktan

çok teşekkur ederim kızlar, çok duygulandım ya senağlama

Rabbim hepinizin gönlune göre versin inşallah.. Guzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun :Saruboceq:

canımm nice 10 yıllar diliyorum sana Rabbim mutluluğunu huzurunu hiç eksik etmesin yuvanızı meleğinizle taçlandırsın...

Maşallah :nazar: Hatta 41 Kere Maşallah :nazar:
Allah Herkese nasip etsin Böylesini..
Daha Uzun Yıllar mutlu Beraberliklerinize ...opuyorumnanaktan

ınşallah bebekle Mutluluğunuz Daim olur

Canım nica uzun yıllar beraber saglıkla huzurla ve meleklerinizle yaşamayı nasip etsin rabbim....
Herşey gönlünce olsun...Mutluluklar tatlım...

Maşallah :nazar: Hatta 41 Kere Maşallah :nazar:
Allah Herkese nasip etsin Böylesini..
Daha Uzun Yıllar mutlu Beraberliklerinize ...opuyorumnanaktan

İnşallah bebekle Mutluluğunuz Daim olur

opuyorumnanaktan

Canım nica uzun yıllar beraber saglıkla huzurla ve meleklerinizle yaşamayı nasip etsin rabbim....
Herşey gönlünce olsun...Mutluluklar tatlım...

opuyorumnanaktan

çoooook teşekkur ederim kızlar.. Rabbim gönlunuze göre versin inşallah

arkadşım güzel yürekli gardaşım niçe 10 yıllara sevgiğinle cicim
tüm mutluluklar sizlerle olsun
bir yastıkta kocayın emi

nice nice 10 seneler daha nasip etsin tatlım.allah mutluluğunuzu daim etsin.yüzüklerinizle bir ömür boyu,ayrılmayın tatlım.

yuzuk_gul.jpg

Back