Canlarım, bu gün evlilik yıldönümümüz, 10. yıla giriyoruz.. Eee sizsiz kutlamak olmaz demi kaydirigubbakcemile3
koskoca 9 yıl geride kaldı... nasıl gelip geçti hiç anlamadım doğrusu, halbuki daha dün gibi... sanırım bu koskocaman yılların bukadar çabuk geçmiş gibi görünmesini eşime borçluyum . bu konuda çok şanslıyım Rabbime şükürler olsunki çok anlayışlı,uysal ve sevecen bir eşe sahibim.. Hani hayatta insanların karşısına çıkacak ender insanlar vardır ya işte benim aşkımda öyle biri :asigim: O benim dunyam, herşeyim... Rabbim nazarlardan saklasın
çok huzurlu ve aşk dolu bir yuvamız var çok şukur, yalnız tek bir eksiğimiz var Rabbim kalbimizi biliyo onuda en kısa zamanda vereceğine bütün kalbimle inanıyorum. Dilerim 11. yılı 3 kişi olarak kutlarız. :kedi:
Hayat arkadaşım, can yoldaşım, biricik eşim...
İyi ki tanışmışız , iyi ki evlenmişiz
Bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur içerisinde geçer günlerimiz inşallah...
Darısı tum sevenlerin başına :Saruboceq:
koskoca 9 yıl geride kaldı... nasıl gelip geçti hiç anlamadım doğrusu, halbuki daha dün gibi... sanırım bu koskocaman yılların bukadar çabuk geçmiş gibi görünmesini eşime borçluyum . bu konuda çok şanslıyım Rabbime şükürler olsunki çok anlayışlı,uysal ve sevecen bir eşe sahibim.. Hani hayatta insanların karşısına çıkacak ender insanlar vardır ya işte benim aşkımda öyle biri :asigim: O benim dunyam, herşeyim... Rabbim nazarlardan saklasın
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Hayat arkadaşım, can yoldaşım, biricik eşim...
İyi ki tanışmışız , iyi ki evlenmişiz
Bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur içerisinde geçer günlerimiz inşallah...
![a351k3xs3xz7nv4.jpg](http://img237.imageshack.us/img237/2929/a351k3xs3xz7nv4.jpg)
Darısı tum sevenlerin başına :Saruboceq: