10 yıldır ne onunla olabiliyorum ne de onsuz yapabiliyorum

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Artık gerçekten kafayı yiyeceğim. Kaderim midir yoksa ben takıntılı bır manyak miyim bunu da bilmiyorum. belki birileri bi akil verir diye buraya yazayim dedim. 10 sene önce başlayan bır ilişkim oldu. hayatımda gerçekten aşık olduğum tek adam. çok güzel deli dolu bır aşk yaşadik. Birbirimizi her zaman çok sevdik. Birbirimiz için kimsenin yapmayacağı fedakarlıklar yaptık. O da beni her zaman çok sevdi bunu ailem dahil herkes çok iyi biliyor. Fakat karakterlerimiz uyusmadigi için bır türlü adam gibi ilişki götüremedik. Defalarca ayrıldık araya bazen aylar yillar girdi. İkimizin de hayatına başka insanlar girdi yeni hayatlar kurmaya çalıştık. Başkalarıyla evlenmeyi düşündük. Yine dönüp dolaşıp birbirimize her defasında döndük. Ama dönünce hep yine ayrıldık. Çünkü karakter catismasi ego catismasi yaşıyoruz. İkimiz de çok gururluyuz. Bır kavgada ya o çekip gidiyor ya da ben çekip gidiyorum. Ama her ayrılıkta inanılmaz bır özlem var. Ne yaparsam yapayım başkalarını sevsem bile ona olan sevgim hiç bitmiyor hep özlüyorum. Belki de onunla birlikte büyüdüğüm için bu böyle. Belki de vaktinde bana maddi manevi çok destek olduğu için minnet duygumdan ötürü bilmiyorum. Ailemden biri gibi oldu artik. Insan annesini babasini atabilir mi? Onun gibi bir sey oldu sanki benim icin. Paylaşımımiz çok olduğu için her yer her şey onu hatırlatıyor sanki. Nasıl hastalıklı bır aşk bilmiyorum. Evlenmeyi 2 3 kere ciddi düşündük. Yüzük taktik. Ama karakter uyumsuzlugundan ona da cesaret edemiyorum artık. Bır kavgada o da çekiyor gidiyor çünkü ve aylarca yillarca kayboluyor. Eskiden o kadar üzdü ki bu durum beni artık ailem de onu istemiyor. Ne kadar sevdigini bilseler de sağlıkli bır psikolojide görmüyorlar onu. Hem sevip hem anlasamamak nasıl bır şey ben bilmiyorum. Bazı huylari asamiyoruz. Kendime yeni bır hayat çizmeye baskasiyla mutlu olmaya çok çalıştım. Ama onu bır kere görmem bile 10 yıl öncesine dönmeme sebep olabiliyor. En son birbirimizin hayatından kaybolma kararı aldık. Birbirimizi engelledik olur da dayanamayip ararsak diye. Ama içim acıyor emeklerime ve sevgime. Ailem de istemediği için ve karakter catismasi yüzünden olmayacağını biliyorum. Şeytan diyor çabala aşk değil mi... ama olmuyor... ben bu adamı nasıl unutacagim? Buna benzer hastalıkli ilişkisi olan var mı?

Böyle olması muhtemel ilişkim oldu ama hiç fırsat vermedim, kendi ömrümü çürütmeye ,boşa harcamaya.
Acıdan gebersem de asla dönüş isteklerine olumlu cevap vermedim.
Kendimi o kadar çok seviyorum ki boşa harcayacak saniyem bile yok.
Siz de zaten denemişsiniz olacak gibi değil ilişkiniz.

Bir yerde okumuştum aşk yaşamak istiyorsan çok kavga ettiğini evlenmek istiyorsan en iyi anlaştığını seç diye..

Burda gördüğüm evet bir aşk var ama ilerisi yok sizinki aşkı da aşmış artık bence onu hatırlatacak herşeyden uzak dur insanlar 10 yıllık eşlerinden ayrılıp yeniden hayat kuruyor sen neden yapamayasın kendine uğraşlar bul yeni çevre edin yaş kaçtı bu arada ?

Aynı durumu yaşadım 4 sene sürdü ilişkimiz sonra gerçekten kırıldığım gün eşimi tanıdım 5 haftada evlendim gün geçtikçe eşimi daha çk sevdim ne onunla oldu nede onsuz derken 6 yıllık evliym ve eşime aşığım belki sizde de byle olr ama bazen canı acıyor insanın...

Bir yerde okumuştum aşk yaşamak istiyorsan çok kavga ettiğini evlenmek istiyorsan en iyi anlaştığını seç diye..

Burda gördüğüm evet bir aşk var ama ilerisi yok sizinki aşkı da aşmış artık bence onu hatırlatacak herşeyden uzak dur insanlar 10 yıllık eşlerinden ayrılıp yeniden hayat kuruyor sen neden yapamayasın kendine uğraşlar bul yeni çevre edin yaş kaçtı bu arada ?
Benim yaşım 28 onunkisi 32. En son evlenmek için yalvardi resmen. Ama ilişki bile goturemedigim bi adamla evlenme riskini göze alamadım. Bosanacakmisim gibi geliyor. Ama unutamiyorum da.

Zamanla unutursun... kopamamanın nedeni sürekli dönüp dolaşıp onunla olmak.
Ne diyim Allah yardımcın olsun. Aşkla mantığın bir arada olmaması acı....

Aynı durumu yaşadım 4 sene sürdü ilişkimiz sonra gerçekten kırıldığım gün eşimi tanıdım 5 haftada evlendim gün geçtikçe eşimi daha çk sevdim ne onunla oldu nede onsuz derken 6 yıllık evliym ve eşime aşığım belki sizde de byle olr ama bazen canı acıyor insanın...
Çok sevindim sizin için. Allah mutlu etsin. İnşallah benim de böyle olur. O kadar istiyorum ki başka birisine baglanabilmeyi. Ama karşıma da abuk sabuk insanlar çıkınca diyorum ki beni kimse onun gibi sevmedi. Baskalariyla tanıştıkça başkalarından kazık yedikce daha çok degeri artiyor sanki :) en azından sevgisi gerçekti diyorum. Ama sadece sevgiyle yürümüyor bunu da biliyorum.

Benim yaşım 28 onunkisi 32. En son evlenmek için yalvardi resmen. Ama ilişki bile goturemedigim bi adamla evlenme riskini göze alamadım. Bosanacakmisim gibi geliyor. Ama unutamiyorum da.

Yaşınız da küçük değil ama size tavsiyem kesinlikle evlenmeyin ilişki çok laçkalaşmış dediğiim gbii uğraşlar edinin süşünmek için fırsat bile aramayın ayrıca numaranızı değiştirin

Duyguların, mantığın karıştığı durumdasın.
Özlemine yedik düşüp çıktığın yolda, seni olmuyor diyen birşeyler tetikliyor..
Zor, fakat başka çöümmün yok. yolunuzdan alığınız karardan dönmeyn. başka alışkanlıklar edinin. mümkünse şehir değiştirin. 10 yıl ciddi bir süre. Sonralardan yıpranmanıza değmiyorsa tekrAlamanın kime yararı var....

Artık gerçekten kafayı yiyeceğim. Kaderim midir yoksa ben takıntılı bır manyak miyim bunu da bilmiyorum. belki birileri bi akil verir diye buraya yazayim dedim. 10 sene önce başlayan bır ilişkim oldu. hayatımda gerçekten aşık olduğum tek adam. çok güzel deli dolu bır aşk yaşadik. Birbirimizi her zaman çok sevdik. Birbirimiz için kimsenin yapmayacağı fedakarlıklar yaptık. O da beni her zaman çok sevdi bunu ailem dahil herkes çok iyi biliyor. Fakat karakterlerimiz uyusmadigi için bır türlü adam gibi ilişki götüremedik. Defalarca ayrıldık araya bazen aylar yillar girdi. İkimizin de hayatına başka insanlar girdi yeni hayatlar kurmaya çalıştık. Başkalarıyla evlenmeyi düşündük. Yine dönüp dolaşıp birbirimize her defasında döndük. Ama dönünce hep yine ayrıldık. Çünkü karakter catismasi ego catismasi yaşıyoruz. İkimiz de çok gururluyuz. Bır kavgada ya o çekip gidiyor ya da ben çekip gidiyorum. Ama her ayrılıkta inanılmaz bır özlem var. Ne yaparsam yapayım başkalarını sevsem bile ona olan sevgim hiç bitmiyor hep özlüyorum. Belki de onunla birlikte büyüdüğüm için bu böyle. Belki de vaktinde bana maddi manevi çok destek olduğu için minnet duygumdan ötürü bilmiyorum. Ailemden biri gibi oldu artik. Insan annesini babasini atabilir mi? Onun gibi bir sey oldu sanki benim icin. Paylaşımımiz çok olduğu için her yer her şey onu hatırlatıyor sanki. Nasıl hastalıklı bır aşk bilmiyorum. Evlenmeyi 2 3 kere ciddi düşündük. Yüzük taktik. Ama karakter uyumsuzlugundan ona da cesaret edemiyorum artık. Bır kavgada o da çekiyor gidiyor çünkü ve aylarca yillarca kayboluyor. Eskiden o kadar üzdü ki bu durum beni artık ailem de onu istemiyor. Ne kadar sevdigini bilseler de sağlıkli bır psikolojide görmüyorlar onu. Hem sevip hem anlasamamak nasıl bır şey ben bilmiyorum. Bazı huylari asamiyoruz. Kendime yeni bır hayat çizmeye baskasiyla mutlu olmaya çok çalıştım. Ama onu bır kere görmem bile 10 yıl öncesine dönmeme sebep olabiliyor. En son birbirimizin hayatından kaybolma kararı aldık. Birbirimizi engelledik olur da dayanamayip ararsak diye. Ama içim acıyor emeklerime ve sevgime. Ailem de istemediği için ve karakter catismasi yüzünden olmayacağını biliyorum. Şeytan diyor çabala aşk değil mi... ama olmuyor... ben bu adamı nasıl unutacagim? Buna benzer hastalıkli ilişkisi olan var mı?

Defalarca denemişsin olmamış.Karakterde uyumsuzluk varsa hiç evlenmeyin bence.Eşimle benim aramda da karakter uyuşmazlığı var inan çok zor oluyor.Aşk tek başına mutlu olmaya yetmiyor.

Bir süre kimse ile birlikte olmasan.İçinden söküp atamadıkça başkasına da haksızlık oluyor ,ilişkiyede kendini veremiyorsun.Bence biraz kendine dönmelisin ve bir süre yalnız kalmalısın.Kendine odaklan.Okulun yoksa okula gir işin yoksa işe gir kendine bir amaç edinmelisin.İlla hayatımda biri olsun diye düşünme.

kendimde seni gördüm benimde6 7 yıllık böyle bir ilşkim olmustu bekarken ne onla ne onsuz
sonra baktım adama beni hep erteledi
al dedim evlendim sok oldu bırakıp onu evlenmeme
ama esimde ondan degişik cıktı cok üzdü beni:((
fakat en azından onun kadar korkak degil esim
tek hatırladıgım onla ilgi korkak adamın teki olması
ama seninki sana deger verip vazgecemiyorsa olur bence bu is

Bundan önceki ilişkim 3 yıl sürdü. Bitti ilişkimiz aldatmasıyla. Çektiğim acıyı bir ben bir Allah bilir. Başka bi kızla ilişkiye başladı. Fotoğraflarına baktığımda ölücek gibi hissettim. Gururumu hiçe sayıp mesaj attım kaç defa. Engelledi beni. Sevgilisiyle kavga edip içince aradı beni. Unutamıyorum seni denedim olmadı dedi. Ertesi gün yine engellenmiştim. 10 kilo verdim nerdeyse bu süreçte.1 yıl her gün acı çektim. Hiç kimse onun gibi olmicak dedim. Onun gibi bakmicak onun gibi hissettirmicek. Herkesle ilişkimi kestim. Ağlama krizlerine girdim durduk yere. Suratım uyuşana kadar ağladım sinir krizleri bitmedi bi türlü. Sonra karşıma biri çıktı. İyi ki çıktı. Dediklerimin hepsini unutturdu. Acılarımın hepsini sardı. Ve inan eski sevgilime hissettiklerimin çok daha fazlasını hissettirdi. Suratına bakarken gözlerim doldu o derece aşık oldum. Ve eski sevgilimin beni terketmesine aldatmasına sevindim. Yani diyorum ki elbet karşına başka biri çıkıcak. Sakın gururunu yok sayıp arama onu. Her şeyiyle seni tamamlicak biri elbette çıkıcak ve mutlu olucaksın.

Bundan önceki ilişkim 3 yıl sürdü. Bitti ilişkimiz aldatmasıyla. Çektiğim acıyı bir ben bir Allah bilir. Başka bi kızla ilişkiye başladı. Fotoğraflarına baktığımda ölücek gibi hissettim. Gururumu hiçe sayıp mesaj attım kaç defa. Engelledi beni. Sevgilisiyle kavga edip içince aradı beni. Unutamıyorum seni denedim olmadı dedi. Ertesi gün yine engellenmiştim. 10 kilo verdim nerdeyse bu süreçte.1 yıl her gün acı çektim. Hiç kimse onun gibi olmicak dedim. Onun gibi bakmicak onun gibi hissettirmicek. Herkesle ilişkimi kestim. Ağlama krizlerine girdim durduk yere. Suratım uyuşana kadar ağladım sinir krizleri bitmedi bi türlü. Sonra karşıma biri çıktı. İyi ki çıktı. Dediklerimin hepsini unutturdu. Acılarımın hepsini sardı. Ve inan eski sevgilime hissettiklerimin çok daha fazlasını hissettirdi. Suratına bakarken gözlerim doldu o derece aşık oldum. Ve eski sevgilimin beni terketmesine aldatmasına sevindim. Yani diyorum ki elbet karşına başka biri çıkıcak. Sakın gururunu yok sayıp arama onu. Her şeyiyle seni tamamlicak biri elbette çıkıcak ve mutlu olucaksın.
Böyle hikayeler duyunca gerçekten mutlu oluyorum bana da umut veriyor. Belki de gerçekten onun gibi gerçekten seven birisi karşıma çıkmadığı için onu unutamiyorum. Ben de bu uzuntulerden hasta oldum artık. Ritim bozukluğu oluştu stresten. Neler kaybettim diyorum bu adam için. Allah kimseye yasatmasin lanet gibi bişey.

Ayrılığın sürekli girdiği bi ilişki hasta bir iliskidir Her geldiğinde biraz daha bağımlı hale gelmişsın oyle iğrenç bi duygu yani birinizsden birisi alttan alsa anlayışlı olsa bari zıt kutuplu insanlar aşk sayesinde birbirine benziyorlar yada tolere ediyorlar yani uzlasabilirdiniz sizde yok diyorsan bittiğini kabullen...

senin gibi uzun değil ama 2 yıllık ilişkim bitti çok zıt kutuplardık her konuda çok sevdim çok özlüyorum bazen aklıma gelince paramparça olduğumu hissediyorum ama olmuyordu onunla neden kendimi üzeyim bu insanla nasıl ömür geçireyim ki hayatımdan çıkar çıkmaz seviyorum dediği halde başkalarıyla konuştu bu zaten başlı başına bitme meselesi alışkanlıklar var inan bana ben 2 yıla bu kadar üzülüyorum ki sen tam tamına 10 yıl diyorsun herşeyin onunla olmuş gözünü onunla açmışsın resmen bende herşeyimi eski sevgilimle yaşadım çok aşık oldum ona hala içimde bişeyler var ama çoğu şeyin artık alışkanlık olduğunu farkettim hani ilişkinin ömrü doldu derler ya öyle oluyor bazen ilişkiler ben bunu farkettim ve vazgeçtim gururu takmayan bi insan olarak senin ilişkinin son kullanma tarihi geçeli yıllar olmuş canım mesela benimki çok sertti yapacaksın dedi mi bitti düşünüyorum şimdi mantıklı bişeyi rica etmek var bide bu şekilde söylemek var aşıkken bunları pek takmıyordum güzel geliyordu hatta ama şimdi mantıklı düşünüyorum da olmazmış yani karakterin uymuyorsa o evlilik olmaz inan yansanda bitsen de unutmak zorundasın kendi iyiliğin için kendini şartlama onunla başkasıylada fevkalade mutlu olursun bi an önce anılara sünger çek unutt ve hayatını yaşaa

Elde edememenin kavuşamamanın verdiği bir his bu.
Ondan çok onunla yaşadığın anılara duyduğun özlem.
Emin ol evlensen kavga etseniz çarpıp kapıyı çıksa nefret edersin.
Aşk, tutku bir daha bulunamayacak gibi hissediyor insan ama aşk dediği yıkıp döküyorsa ağlatıyorsa batsın öyle aşk diyorum.

Herkese çok teşekkür ederim verdiği tavsiyeler için. Benim gibi bunları yaşayıp atlatan insanlar görünce en azından biraz moral oldu bana. Allah herkesin gönlüne göre verir umarım.

Back