- 26 Haziran 2010
- 448
- 2
- Konu Sahibi ultimareina
Kızlar merhaba 10 yıldır bende cilt problemlerimle uğraşıyorum, benim cildimin bu hale gelmesinin temel sebebini ben biliyorum; erken yaşta bilinçsizce yapılan cilt makyajı... Her neyse sözü çok dolandırmayacağım bugüne kadar bir sürü cilt uzmanına gittim, benzamycin, aknilox, monodox, tetradox ve şu anda adını hatırlayamadığım bir sürü ilaç kullandım, en son geçen sene doktora gittim ve roaccutane verdi fakat eş zamanlı olarak da lazer epilasyona gittiğim için roaccutane'ı kullanamadım tabii ki, roaccutane'ı da yıllardır biliyorum en ince detayına kadar. Cildimin fotoğraflarını aşağı koydum, bu halde olupta tedavi gören oldu mu? Neler kullandınız? Sizlerin tecrübelerine de dayanarak sorayım, roaccutane haricinde bu cildi geçirecek bir ilaç var mıdır sizce? Doktor kontrol ve tedavisine devam edeceğim fakat kendim de içinde olduğum için biliyorum ki bu sıkıntıdan muzdarip olanların çoğu artık yarı cilt doktoru sayılıyor :) Sizler neler diyeceksiniz bu cilt için? Yani ben cildimi bilmeyen birine tarif ederken problemini ne olarak anlatabilirim? Aktif sivilcelerim yok fakat kırmızı izlerim var, geniş gözeneklerim var, arada hafif çukurlar var, sizde gördüklerinizi ve tecrübelerinizi söylerseniz belki bir dayanışmayla biraz daha hafifletebiliriz, ne dersiniz?
..............................
..............................
Son düzenleme: