Bana Roaccutane'ı veren doktor Medicana hastanesinde bir dermatolog idi, çok fazla araştırmadan gitmiştim esasında ama gittiğim doktorlar arasında tek Roa'yı veren o olduğu için epilasyon bittikten sonra yine ona gitmeyi düşünüyorum açıkçası, başka doktora gittiğimde yine aynı şeyleri yaşıyorum çünkü dur antibiyotik yazayım dur aknilox yazayım, geçmiyor kardeşim benim yüzüm artık onlarla :)
Bir de bu cilt tedavisi ile ilgili bir şey duymuştum, bu tip tedaviler belli bir yaşa kadar yapılıp bitirilmeliymiş, 30'lu yaşlarda tedavisi daha zorlaşıyor ve süre olarak yavaşlıyormuş artık akneler ve lekeler iyice yerleştiği için, bu da mantıksız gelmemişti bana, doğru olabilir, neticede bünye belli bir yaştan sonra yavaşlamaya başlıyor, elastikiyetini kaybediyor, o yüzden tamamlayayım da bitsin diyorum.
Maske vs dersen bende bir dönem bitkisel ne varsa uyguluyordum ama sende biliyorsun bizim tipimizde ciltler öyle her şeyi kabul etmiyor, aşırı hassaslık gösterebiliyor fakat şu anda sadece Garnier 3in1'i kullanıyorum maske, temizleyici yahut peeling olarak, buna cildim ne tepki gösterdi ne olumsuz bir şey oldu, aksine kullandıktan sonra gerçekten gözle görülür derecede olumlu anlamda bir şeyler oluyor cildime, tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama bir güzel geliyor gözüme, temizlendiği için herhalde...