Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
10 yıl öncesine dönseniz mesela 20 yasınızda olsanız
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
Daha cok kitap okur, kendimi gelistirirdim
Hemen, hemen değiştir bölümünü bu fırsat bir daha geçmez eline. Bitir deli gibi çalış atan yoksa ev kadını olacaksınEvet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
10 yıl öncesine dönseniz mesela 20 yasınızda olsanız
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
hala okuyabilirsiniz örgün, şimdi daha kolay okumak10 yil önce 23 yaşında olurdum ve köpekler gibi çalışıp girmeye uğraştığım üniversitenin peşini bırakmazdım kat sayı laneti bana da uğradı ayni puanla arkadaşlarım öğretmenliğe gideken ben 2 yıllık bir yer seçebildim orda da olmadi yapamadim.
Şimdi ki aklim olsa çalışmaya devam ederdim asla bırakmazdım mesleğimi elime alırdım ailem eşim yakın arkadaşlarım hep söyler zehir gibi çalışıyo kafan diye ama neye yarar simdi uzaktan okuyorum ama bir universiteyi o yıllarda örgün okumak vize final için çalışmak bol bol gezmek arkadaşlarımla ne.biliyim herseyi yapmak en önemliside meslek sahibi olmak isterdim en büyük pismanligim bu