16 yaşında sevgili olduğum o dangozdan kaçardım. Akıllı ol yavrum derslerine çalış edebiyat hocanı dinle yazını geliştir derdim. :)Evet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
10 yıl öncesine dönseniz mesela 20 yasınızda olsanız
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
20-21 yaşında hayatımı, beni, tepeden tırnağa değiştiren bir olay oldu. Benim değiştirebileceğim bir şey değildi.
Okuyorum ama birikim baska bir sey. Simdi eskisi gibi vakit de yokHala okuyabilirsiniz ...
Kitap okumanın yaşımı varmış
Kendi adıma şunu söyleyeyim. O zamanki hataları yanlışları yapmasam bugünkü halimde olmazdım. Ama bazı insanları keşke daha önceden hayatımdan cikarsaydimEvet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
Çok merak ettim ölüm gibi bir şey olması lazım20-21 yaşında hayatımı, beni, tepeden tırnağa değiştiren bir olay oldu. Benim değiştirebileceğim bir şey değildi.
Su an 22 yasima dönmek ve o noktadan itibaren tüm yanlislarimi düzelterek devam etmek isterdimEvet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
Çok merak ettim ölüm gibi bir şey olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?