10 yıl öncesine dönseniz

16 yaşında sevgili olduğum o dangozdan kaçardım. Akıllı ol yavrum derslerine çalış edebiyat hocanı dinle yazını geliştir derdim. :)

20-21 yaşında hayatımı, beni, tepeden tırnağa değiştiren bir olay oldu. Benim değiştirebileceğim bir şey değildi.

Ha ama 20 yaşındaki kendime tavsiye verebilirim:
"İnkar etmeyi, konduramamayı ve -neden ben- diye sormayı bırak, kabullen" diye.
Şimdiki halimle, daha çabuk kabullenebilir, birkaç seneme daha mal olmazdım.
Hüzün bastı la beni, gidiyom ben.

12 yaşındayken kendime yaptığım en kötü şey insanların fikirlerini kendi fikirlerimin önünde tutmamdı. 12 yaşında olsam asla insanların fikrini önemsemezdim.

Kimse için ağlamazdim kimseye kirilmazdim kimseyi kırmamak için kendimi kirmazdim

14 yaşında olurdum muhtemelen kendime "Şu muhattap olduğun tiplere bak " derdim :) Az arkadaş edin üniye kadar sevgili yapma falan derdim herhalde

10 sene once 31 oluyo, bana 25 sene lazim
Valla 25 sene oncesine dönsem, baska bölüm okur, hic evlenmez tek tabanca takilirdim... ben yalnizligi seviyom yahu, bu evdeki tipler kim ney niye burdalar bi düşün yakamdan yalniz birakin beni

19 yaşında olurdum. Şimdiki aklım olsa yabancı dil öğrenmeye ağırlık verirdim. Ailemden maddi-manevi anlamda bağımsız olma konusunu ciddiye alırdım ve kendime yatırım yapardım.

Kendi adıma şunu söyleyeyim. O zamanki hataları yanlışları yapmasam bugünkü halimde olmazdım. Ama bazı insanları keşke daha önceden hayatımdan cikarsaydim

Geriye donmek falan istemezdim cok memnun oldugumdan degil su anki yasantimdan ama zaten yeterince yorucuydu:d yasayip olelim hatta, yoruldum cok..

On yıl geriye gitsem üniversite de daha aktif biri olmak için çabalardım. Gezer tozar keyfime bakardım. Zira su an kendime ayiricak pek de vakit bulamıyorum. Bir gun 24 saat çok az değil mi ya hicbir şeye yetişemiyorum . Size de oyle oluyo mu

Su an 22 yasima dönmek ve o noktadan itibaren tüm yanlislarimi düzelterek devam etmek isterdim

Yanlışlarımı düzeltmek için tam da 10 yıl öncesine dönmeye ihtiyacim var aslinda

Kızımla yurt disinigezerdim. Ana kucağına koyardım . Ayy düşüncesi bile sahane :)

10 Yıl kesmez, simdiki aklımla mumkunse15 yil oncesine donmek isterdim.
Üniversite için tercih yapacağım zamana :)
O zamandan bugüne değiştirmek istediğim 3 şey var.
Düzgün bir eğitim planlaması,
Acmadigim bir telefon,
Kafam kirilasica ben, babamın kalbini kırmıştım yok yere, o çoktan unutmuştur gerci de ben unutmadim, kırmazdım.
Arada da bonusları toplardım güzel olurdu.
Bütün paramı dövize yatırmak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…