10 yıl önce tanıdığım adamın bana ilgisi var mı?

Pembetokaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
96
32
28
10 yıl önce liseden hocam olur. Kendisine ilgiliydim... Bekar 36 yaşında bir öğretmendi. Ona olan ilgim okulda yayılmıştı, Hoca da anlamıştı ama asla yüz vermedi hep kaçtı benden, platonik olduğumu düşünürdüm... Dersimize girerdi, derste dergi okurken başımı kaldırdığımda bana bakarken yakalamıştım, ilk kez o zaman gözgöze gelmiştik... ben bakmadığımda uzaktan bana bakardı; sessiz, korkak bir kızdım sınıftaki kızlar üzerime gelse samimi olduğu kızlara karşı beni savunurdu, kollardı kendince ama hiç iletişim kurmadık biz... bi gün yani 8 yıl önce lisedeki tek arkadaşımı kütüphaneye çekip: pembetoka beni seviyor mu, sevgilisi var mı diye sormuş; kankam da bilmiyorum deyip geçiştirmiş sonra hoca da demiş ki: bunlar aramızda kalacak pembetoka ve kimse bilmeyecek.. kız bunu bana olaydan 1 ay sonra titriyerek itiraf etti asla yalan söylemez doğru yani... 2013 te liseden atıldım (2 kere sınıf tekrarı) 2013 eylül de okulların açıldığı ilk gün beni sormuş; pembetoka nerde? Demiş, atıldı demişler.
Atıldıktan sonra aynı lisenin açık lise bölümüne başladım az da olsa hocayı görüyordum... bi gün beni erkeksi (aslında kız ama erkek kimliğinde) ayşeyle kolkola görüp ayşeyi erkek sandı ve adam okulu inletti, ayşede hocanın üzerine yürümeye kalktı falan 8 yıl önceki olaylar bunlar

Şuan 24 yaşında anadolu üni. AÖF önlisans son sınıf öğrencisiyim. Liseden atıldıktan sonra okudum, hiç evlenmedim. Atıldım diye evlendi, okumadı demişlerdir ama hem okudum hem de marjinalleştim (dövmeler, kızıl saç falan)...
Hoca şuan 46 yaşında ve hala bekar, Instagram adresimi biliyor hatta engellemişti
Onun yaşadığı ilçenin sahiline gidiyorum çünkü güvenli ve elit bir sahil, gittiğimde selfie yapıp konumlu selfie yi instagram a atıyorum... attıktan 1 saat sonra hocam sahile geliyor, başıma 5ci kez geldi... gittiğimde sahilde yoktu çünkü arabasıyla geliyor yani sahilde olsa plakadan tanırdım, ne zaman ben sahilde konumlu selfie atsam adam 1-2 saat sonra hoop sahilde!
bir keresinde tıbbi maske takıp yanımdan geçti, gözlerini kaçıra kaçıra baktı benimde dikkatimi çekti ama hocam olduğu aklıma gelmedi sonraki gidişimde arabayla sahile geldi birini arıyor gibiydi... 20 dk sonra maskeyle yanımdan geçtiği gün giydiği aynı kıyafetlerle çaprazımdan yürüyerek ve bana bakarak geçti zaten öylelikle anladım maskeli adamın hocam olduğunu

geçen hafta gittim selfie paylaştım 1 saat sonra sahile giriş yaparken arabasıyla yanımdan geçti bana bakıyordu bende o sırada sahilden eve gidiyordum... durağa gittim otobüs beklerken 25 dakika sonra durağın önünden arabasıyla geçti (benim durakta olduğumu görmedi) yanında kimse yoktu evine doğru gidiyordu...
dün de sahilde selfie paylaştım 2 saat sonra ben duraktayken o da sahile doğru yine arabasıyla gidiyordu... Bu adam sahile benim için mi geliyor bana ilgisi mi var yoksa tesadüf mü?

Lisedeyken öğretmenim benden hoşlansa bundan haz duymayı bırak, rahatsız olur gerekli mercilere şikayet ederdim.
Siz aradan 10 sene geçmiş hala bana ilgisi var mı diye muhasebesini yapıyorsunuz

O neydi gız

bir erkek tanısmak konuşmak istedigi kızla ne olursa olsun bir yol bulup konuşur. Bu tarz şeyler "bana baktı, önumden geçti,kaçamak bakışlar attı" ile yürümüyor malesef.her bakışta bir mana aramamak gerekiyor. Önemli olan konuşmak için bir adım atması.ortada öyle bir durum da yokmus. yoldan geçerken baktığı kızlardan bir tanesi de sizsinizdir bence.10 yıl aradan sonra hatırlamaz. kendi hayatınıza odaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…