- 17 Haziran 2011
- 5.431
- 3.145
- 373
merhabalar
benim bu sıralar işin içinden çıkamadığım bir derdim var.
10 yaşında bir kızım var geçen ağustos ayında biraz ağır bir grip geçirdi,kusma ishal halsızlık vs.
o hastalıgında bi akşam 12 kere kusup 6-7 kere wcye çıkınca ertesi gün serum taktırmaya götürdüğümde serum için damalr bulamadılar uğraştılar vs derken,
kızım bu olaydan çok etkilendi.hastalık geçti okul açıldı derken ufak bir grip yine oldu eylül ekim gibi ve işte ozaman kaygılar başladı.
ben hasta olmak istemiyorum,kusmak istemiyorum gibi..
ayakta atlattı bişey olmadı ve bugünümüze bidaha grip olmadan geldik.
ancak çocukta inanılmaz bir sağlık kaygısı kaldı,ara ara kendini kötü hissetmeler midem bulanıyo demeler,kusmak istemiyorum demeler,
ama bu sürekli bir hal değil.yani gün içerisinde gayet iyi.aklında hastalık düşüncesi yokken sosyalleşir girişken bir çocuktur,dersleri güzeldir,iletişimi başarılıdır.
ama ne oluyosa bu hastalık korkusundan oluyor.
dün gecen başlayan yine hasta olcagım ben olmak istemıyorum korkusu,sabah ben okula gitmek istemıyorum midem bulanıyor şeklinde devam etti.
tamamen psikolojık oldugunu düşünüyorum,bir pedegoga götürmeyi düşünüyorum..
sadece şunu merak ediyorum,
ergen ya da ergenlik öncesi çağda çocugu olanlar,konu farklı bile olsa
kaygı korku ankiyete vs.benzer durumlarla karşılaştınız mı?
varsa nasıl atlattınız?
kalıcı bir duruma çevirip hayat kalitesinin etkilenmesinden korkuyorum.
teşekkürler
benim bu sıralar işin içinden çıkamadığım bir derdim var.
10 yaşında bir kızım var geçen ağustos ayında biraz ağır bir grip geçirdi,kusma ishal halsızlık vs.
o hastalıgında bi akşam 12 kere kusup 6-7 kere wcye çıkınca ertesi gün serum taktırmaya götürdüğümde serum için damalr bulamadılar uğraştılar vs derken,
kızım bu olaydan çok etkilendi.hastalık geçti okul açıldı derken ufak bir grip yine oldu eylül ekim gibi ve işte ozaman kaygılar başladı.
ben hasta olmak istemiyorum,kusmak istemiyorum gibi..
ayakta atlattı bişey olmadı ve bugünümüze bidaha grip olmadan geldik.
ancak çocukta inanılmaz bir sağlık kaygısı kaldı,ara ara kendini kötü hissetmeler midem bulanıyo demeler,kusmak istemiyorum demeler,
ama bu sürekli bir hal değil.yani gün içerisinde gayet iyi.aklında hastalık düşüncesi yokken sosyalleşir girişken bir çocuktur,dersleri güzeldir,iletişimi başarılıdır.
ama ne oluyosa bu hastalık korkusundan oluyor.
dün gecen başlayan yine hasta olcagım ben olmak istemıyorum korkusu,sabah ben okula gitmek istemıyorum midem bulanıyor şeklinde devam etti.
tamamen psikolojık oldugunu düşünüyorum,bir pedegoga götürmeyi düşünüyorum..
sadece şunu merak ediyorum,
ergen ya da ergenlik öncesi çağda çocugu olanlar,konu farklı bile olsa
kaygı korku ankiyete vs.benzer durumlarla karşılaştınız mı?
varsa nasıl atlattınız?
kalıcı bir duruma çevirip hayat kalitesinin etkilenmesinden korkuyorum.
teşekkürler