- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.976
- 498
- Konu Sahibi willedwoman
kesinlikle yazın bakın kaç kişi aynı tepkiyi verecekdiğer velilerle bi whatsapp gurubumuz var aslında ordan yazmayıda düşünüyorum.
çok fazla gerçekten de yazık çocuklara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle yazın bakın kaç kişi aynı tepkiyi verecekdiğer velilerle bi whatsapp gurubumuz var aslında ordan yazmayıda düşünüyorum.
Çok ödev vermek ve hiç ödev vermemek arasında bir seçenek daha var aslında :)Velilere de yaranılmıyor. Zamanında çok ödev veriyorum diye şikayet edildim. İlkokul değil branşım gerçi. Neyse sonra ödev vermedim , niye ödev yok diye tekrar şikayet edildim
bu okul bulunduğum şehirde isim yapmış başarılarla dolu bir okul diğer özel okullar vasat oralara para vermeye değmez.bu okulun kontenjanları genelde dolu oluyor biz kızımı bu okula vermek için iki sene öncesinden ön müracaat yapmıştık.Her özel okul böyle değil ama mesela Bilfen gibi bir okulsa, o aileler bunu bilerek çocuklarını yolluyorlar zaten. İlk okul boyunca bir ev parasını verip, çocukları bu yarışta en önde gitsin istiyorlar.
Velirler konuşmak bişeyi çözmez. Farklı bir özel okul bakılabilir.
Eh bunun bir ortası olmalı sanki, ne dersiniz?Velilere de yaranılmıyor. Zamanında çok ödev veriyorum diye şikayet edildim. İlkokul değil branşım gerçi. Neyse sonra ödev vermedim , niye ödev yok diye tekrar şikayet edildim
:))))) Şikayet nedenim çok ödev değildi. Niye ödev veriyormusum ne gerek varmış. Yarım saati geçmeyecek sorular veriyordum. Çocuğun evde bakması gereken kardeşi varmış oyalanıyormus. Bende o az ödevi vermeyi bile bıraktım. Sonra başka veli niye ödev yok diye geldi. Yani her velinin farklı isteği var işimiz zor. Ha konu sahibi haklı. Ne o teog cocuklari bile günlük o kadar çözmüyorÇok ödev vermek ve hiç ödev vermemek arasında bir seçenek daha var aslında :)
İşte bu okul siz ve diğer velilerin tercihi, var olan şekliyle; o yüzden gidip konuştunuz diye yerleşmiş sistemde bir değişiklik yapmazlar.bu okul bulunduğum şehirde isim yapmış başarılarla dolu bir okul diğer özel okullar vasat oralara para vermeye değmez.bu okulun kontenjanları genelde dolu oluyor biz kızımı bu okula vermek için iki sene öncesinden ön müracaat yapmıştık.
Ha bu arada ilk yazımda çok yazdım ama veli çok dediği için. Yoksa test hiç vermedim. Sayfalarina on ya da yirmi tane kısa problem yazıyordum günlükÇok ödev vermek ve hiç ödev vermemek arasında bir seçenek daha var aslında :)
Çocuklara arkalı önlü toplam iki sayfa ödev veriyorum her gün. haftada bir gün de odevsiz günümüz ve buna rağmen bugün bir velimin çok ödev veriyorum diye beni şikayet ettiğini ogrendim. Nefret ettirdiler meslegimden.günaydın arkadaşlar,
kızım 10 yaşında 4. sınıfta özel bi kolejde okuyor. arkadaşlar sınıf öğretmenleri hergün çocuklara öyle bir ödev veriyorki dün mesela 80 soru sosyal bilgiler 50 soru matematik 60 soru türkçeden vermiş. çocuk okuldan geliyo oturuyo dersin başına akşam 11 e kadar ders yapıyo ne tv izleyebiliyo ne kardeşiyle oyun oynayabiliyo. ödevlerini bitirdiğindede yatma saati gelmiş oluyo. ve çocuk bıktı artık hergün bi gürültü evin içinde anne ödevimi yapmasam olmazmı diyo bende yapmasını istiyorum ama artık işkence gibi geliyo. okul zaten tam gün eve bukadar ödev veriyosa okulda 500 soru çözüyorlardır. hanımlar sizce normalmi bu özel okul olduğu içinmi böyle devlet okullarındadamı böyle. öğretmenle konu hakkında konuşmayı düşünüyorum ama önce sizin fikirlerinizi almak istedim
Bu sebeple idarenin çağırıp , üzerine veli haklı bulununca mecbur sizde bırakırdınızAma sizin yaptığınız bir eğitimci olarak yanlış.Ne kadar ödev vereceğinizi ya da vermeyeceğinizi veliler belirleyemez.Şimdi dkonu sahibinin çocuğunun öğretmeninin yerinde siz olsaydınız ödev vermeyin çok fazla denilince hemen test vermeyi bırakacaktınız demekki.
Her özel okul böyle değil ama mesela Bilfen gibi bir okulsa, o aileler bunu bilerek çocuklarını yolluyorlar zaten. İlk okul boyunca bir ev parasını verip, çocukları bu yarışta en önde gitsin istiyorlar.
Velilerle konuşmak bişeyi çözmez. Farklı bir özel okul bakılabilir.