- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
- Konu Sahibi willedwoman
-
öğretmen test versin ama 200 soru yerine 50 soru versinki çocuklar kendilerine de zaman ayırabilsin.benim bir komsum vardı.özellikle isterdiki öğretmen test versin eve.yani velilerden talep felanda olabilir belki.öğretmenle konuşun..
evet bende bunda korkuyorum bu bıkkınlıkla ben artık okumak istemiyorum bile diyebilir.Bana da çok fazla geldi. Öğretmen ilerisini teog u düşünerek hazırlamak istiyor sanırım ama şimdiden bu kadar çok yoğun çalışırsa daha çocukluğunu yaşamadan sıkılır ter teper.
Gerçekten teog çalışma vakti geldiğinde çalışmak istemeyebilir bu bıkkınlıkla.
Hiyerarşi denen bir şey var. Ilk basamak, konunun ilk muhattabi öğretmendir.
Şahsen beni es geçip idareye ya da başka yere giden velinin yüzüne bakmam bir daha.
Haa öğretmene gidersin seni anlamaz.
Sorununa seni tatmin edecek bir cevap veremez o zaman hakkındir çözümü başka yerde aramak.
Bu arada ödev bence de çok fazla onu belirttim zaten.
Ama çözüm süreci çok çok önemli.
haklısınız bende öyle düşünüyorum.bizim öğretmenimiz suan hafta sonu ödev vermiyor bilerek mesela.ama demek istedigim öğretmenin verdigi sayıyı beğenmeyip fazlasını isteyenler oluyor bazen.çocukları sürekli çalışsın isteyen sürekli başarı bekleyen ve bunun sürekli çalışmaktan geçtiğini düşünen aileler var.öğretmenle konuşun fikrini söyleyin mutlaka dikkate alacaktır diye düşünüyorum..öğretmen test versin ama 200 soru yerine 50 soru versinki çocuklar kendilerine de zaman ayırabilsin.
evet hergün böyle. haftasonları zirveye çıkıyo resmen toplamda 150 sayfayı buluyor.
4. sınıfBen olsam bütün sınıf anneleriyle örgütlenirim. Ya normal kabul edilebilecek bi ödev verin yada biz hiç yaptırmıyoruz deriz. Vasata düşürene kadarsa bişey yaptırmam.
1 ay yapmadığı ödevle hayatta çok alt basamaklara düşmez ilkokul öğrencisi galiba
Okuldan almıcaksınız ki yine öğrenecek zaten ama bu çocuklar 9ay boyunca bitkisel hayatta gibi mi yaşayacaklar ödev yüzünden.4. sınıf
özel okullar çocukları birbiriyle yarıştırıyor. bazen eşime acaba özelden alıp devletemi versek diyorum 8. sınıftada eksik olduğu derslerden özel ders aldırırız sınav öncesi diyorum. buda ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.Okuldan almıcaksınız ki yine öğrenecek zaten ama bu çocuklar 9ay boyunca bitkisel hayatta gibi mi yaşayacaklar ödev yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?