Ben ayni yaslardaki yegenime oyuncak hali dokuma tezgahi almistim, atki falan yapiyordu. Kodlama ogreten oyuncaklar var, muzik seviyorsa muzik aleti olabilir, oyuncak isterse bebek evi. Bence Cok alternatif var. bilim seviyorsa elektrik devresi oyunu..Merhaba herkese. Hiç bilmediğim bir konu için yardım rica ediyorum. 10 yasına girmiş bir kız nelerden hoslanır,ne hedıye alsam sevınır. Ne giymeyi sever nelere özenir acaba.
Yeğenimin dogum gunu. Bana yardımcı olursanız cok sevınırım cunku dert oldu , kıyafet alsam sıradan gelıyor. Kitap alsam cok kitabı var. Ne alayım ne severler. Bir sey bakıyorum dusunuyorum cocuksu gelıyor artık genc kız gibi mi takılıyorlar o yasta durum nedir acaba .zahmet edip yazan herkese tesekkurler
Kitap okumayı seviyorsa kitap çantası alın derimMerhaba herkese. Hiç bilmediğim bir konu için yardım rica ediyorum. 10 yasına girmiş bir kız nelerden hoslanır,ne hedıye alsam sevınır. Ne giymeyi sever nelere özenir acaba.
Yeğenimin dogum gunu. Bana yardımcı olursanız cok sevınırım cunku dert oldu , kıyafet alsam sıradan gelıyor. Kitap alsam cok kitabı var. Ne alayım ne severler. Bir sey bakıyorum dusunuyorum cocuksu gelıyor artık genc kız gibi mi takılıyorlar o yasta durum nedir acaba .zahmet edip yazan herkese tesekkurler
BtsBenim kızım 10 yaşındayken patenden çok hoşlanırdı,paten hediye almıştım
Melodika almıştık o zamanlarda.
Şu şipşak fotoğraf çeken makinalardan istemişti.
Sevdiği müzik grupları varsa onların baskılı defterleri,kıyafetleri oluyor Koreli bı grup vardı kızım onlara meraklıydı.
Benim aklıma bunlar geldi.
İnsan Yeğenim dedigi kisinin nelerden hoslanabilecegini elin 7 kat yabancisina sorar mi ? Bunu nereden bilebiliriz ki biz?
Kedi mi ki bu 1 paket sut al,onune birak diyelim.
O yaslarda durum standart olsaydi sen 10'lu yaslarinda nelerden hoslaniyorsan onlardan alirdin zaten :)
Aynen öyle. Daha 8.5 yaşında kızım pembe artık sevmiyormuş ve dünya para verip aldığımız çizgi film karakterli çantasını artık istemiyormuş herkes sade çantayla geliyormuşYeğeninizin karakterini bilmeden genel bir yorum yapmak zor olur. Arkadaşımın kızımla yaşıt kızı (8yaşında) ben bebekmiyim niye oyuncak alıyorsun alma artık derken benim kızım yaşına uygun oyuncaklara asla hayır demez. Gökkuşağı gibi giydirsem mutluluktan havalara uçar ama çoğu arkadaşının annesinden duyuyorum bana pembe kıyafet alma demeye başladıklarını
Önce sinema sonra yemekle devam eden bir gün organize edebilirsiniz. Sonrada hediyesini verirsiniz. Ben olsam kıyafet alırdım sanırım. Berska ya bayılıyor o yaş grubu.
Annesinden yardim alin mutlaka istedigi bir sey vardirMerhaba herkese. Hiç bilmediğim bir konu için yardım rica ediyorum. 10 yasına girmiş bir kız nelerden hoslanır,ne hedıye alsam sevınır. Ne giymeyi sever nelere özenir acaba.
Harıkasınız.paten almıstım baska zaman. Foto makınesi cokcok iyi fikir ama cok oahalı sanırım suan yıne de bakıcam teşekkurlerBenim kızım 10 yaşındayken patenden çok hoşlanırdı,paten hediye almıştım
Melodika almıştık o zamanlarda.
Şu şipşak fotoğraf çeken makinalardan istemişti.
Sevdiği müzik grupları varsa onların baskılı defterleri,kıyafetleri oluyor Koreli bı grup vardı kızım onlara meraklıydı.
Benim aklıma bunlar geldi.
Takı hiç sevmiyor.kıyafet son secenegim cok teşekkurlerDurumunuza göre gümüş yada altın kolye, küpe alabilirsiniz. Kız çocukları için alternatif çok fazla, kıyafet de alabilirsiniz.