Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım
- Konu Sahibi moni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selm kızlar..bugün juliyle buluştuk..bugün ne yediğimizide boşverin gitsin
balık baştan kokuyo arkadaşlarrrrrrrrrrr... ne olacak böyle, ben de aynı durumdayım iftarı bekliyorum...
selm kızlar..bugün juliyle buluştuk..bugün ne yediğimizide boşverin gitsin
balık baştan kokuyo arkadaşlarrrrrrrrrrr... ne olacak böyle, ben de aynı durumdayım iftarı bekliyorum...
merhaba tata..takımımızda yer var hergün paylasımda bulunman ve cuma günleri kg bildirimi yapman gerekiyor..biizm takımda daha yeni kuruldu bu hafta..
seninde bir haftalık deneme süren var canım.
teşekkür ederim:)
bugün kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, domates ve salatalık yedim.
ara öğün olarak yeşil elma
öğle yemeği niyetine bir kase yoğurt:)
ara öğün olarak şeftali
akşam da sebze çorbası ve iki kaşık makarna yedim:)
kış kış kilolar kış kış:)
selam kızlar ben bugün sabah 1.5 dilim tam bugday ekmeği peynir dom.salatalık çay bol su öğlen mercimek yemeği haşlanmış tavuk salata yoğurt akşamada kuru fas.salata yoğurt ben piirin ve bulgur pilavı makarna vs 5-6 aydır hi yemiyorum tek kaçamağım dondurma istediğim kg gelene kadar onuda yememeye çalışacağım
esra sen montiye devam ediyorsun değil mi?
teşekkür ederim:)
ara öğün olarak şeftali
hoşgeldin aramızaa
sevimli ocak bebelerinin guzel anneleri topiginiz hayirli olsun
sağol ranacım, tontiş kızın nasıl?
- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
- 208
tata canım kendinden bahsedermisin yaş kaç medeni durumum kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun ne iş yapıyorsun :)teşekkür ederim:)
ara öğün olarak şeftali
günaydın günaydın...
nasılsınız bakalım?
günaydın canım...
bu sabah hiç iştahım yok...
frag.. kaptan olmak istermisin
21 yaşındayım canım üniversite öğrencisiyim ve bekarım:) ben lise son sınıfa kadar 52 kiloydum ama össye hazırlanırken 8 ayda tam 9 kilo aldım. sonraki sene yurt ortamında biraz daha aldım:) sonra da bir türlü veremedim. ufak tefek girişimlerim olmuştu ama istikrar sağlayamamıştım bir türlü :) geçen hafta sınıftan bi erkek arkadaşımla konuşurken çok fena gaza geldim. aslında beni kastetmiyodu ama göbekli kızlar erkeklere çok itici geliyo gibilerinden bişeyler demişti :) o an bu sefer kilo vermeye kesin karar verdim:)
aslında 38 bedenim. çok abartılı bi kilom yok. ama ideal de sayılmam:) cumartesi tartıldığımda 64 kiloydum. 55e düşmek istiyorum:)
aslında 38 bedenim. çok abartılı bi kilom yok. ama ideal de sayılmam:) cumartesi tartıldığımda 64 kiloydum. 55e düşmek istiyorum:)
selam kızlar dr a gittik geldik oğlum iyileşmiş çok şükür..bugün annem bende yanında bişey yiyemiyorum..mağdurum :)
utkunun iyi olmasına sevindim canım. sen yine ye bişeyler annene çaktırmadan :)
utkunun iyi olmasına sevindim canım. sen yine ye bişeyler annene çaktırmadan :)
uyudu şimdi dalsın mutfağa kaçıcam :)
selam ceycem nbr.kerem nasıl..face açılmıyo benim pc dende yaa bendem acaba sorun
bendede sorun var diyor canım. yaa iki yorum yazıyorum yazabilirsem ondada hata veriyor. face uçmuş durumda :)))