Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eriğim canım
Tatildeydım yeni gordum hayırlı olsun Takımın
10 numara kaptan 10 numara takım
Ne keyifli olur burda zayıflamak

Kizlaarrr beni tebrik edinnnn, KV manti yapmis cqgirdi misafir de vqrdi ama ben yemedimmm 1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi, salata yedim. Kolada icmedimm
bravo ya ben şuan pişmanlıktan ölüyorum resmen nasıl kandırıyor beni bu börekler akşamım kötü geçti hiç hiç hiç birini beğenmedim sinirlendim hatta bugün ek spor yapcam

Bugün sadece kahvaltı yaptım Onda da 3 krep ve 3 yemek kaşığı nutella ayrıca 2 dilim peynir yedim Spor falan yapamadım maalesef

Süpersin tatlımm

Bende bugünü sağlıklı geçirdim.

Akşam yemeği, domates, maydanoz ve 4 parça ızgara tavuk göğsünden oluşan yoğurtlu salata. 3 yemek kaşığı da kurufasulye.

Bugün göğüslerim iyice ağrıyor çok halsizim gündüz 4 saat uyumuşum, nevrim döndü

sabah
1 rafadan yumurta 2 dilim ekmek domates maydanoz 3 zeytin

ara
1 fincan sade kahve 3 ceviz

ogle
1 tabak taze faulye 1 kase mantar corbasi 3 kasik yogurt

ara
1 dilim kavun

aksam
tonbalikli sata 1 bardak ayran

ara
1 avuc findik 1 bardak limonlu yesim cay

annem alisverise gitmis gelirken bana browne intense almis yemedim cok sewerdim ama canim bile cekmedi :/

@erigim Ayy okulumun başlamasına çok az kaldı son rahat günleriim ondan bu geç kalkışlar

Bugünkü menüm
11:00 yarim porsiyon börek, şekersiz cay
15:00 maydanoz suyu
18:00 1 kase yoğurt, salata, 1 dilim TB ekmeği

Temizliği spor olarak sayabiliriz, su 1 lt. Bugün canim hic su istemedi birazdanda karnim aciktigi icin maden suyu ile ayran yaparim

Ama sadece bunları yedim gün boyu affı olmaz mı?
ben Nutellayi çok severim de o sebeple korkudan eve alamıyorum . Tek yediğim cikolata o. Şu sıralar da stres var. Şimdi olsa kesin kasiklamistim. Zamanında o kavanozlar aldırdı bana bu kiloları

Ama sadece bunları yedim gün boyu affı olmaz mı?
ben Nutellayi çok severim de o sebeple korkudan eve alamıyorum . Tek yediğim cikolata o. Şu sıralar da stres var. Şimdi olsa kesin kasiklamistim. Zamanında o kavanozlar aldırdı bana bu kiloları

Kizlaarrr beni tebrik edinnnn, KV manti yapmis cqgirdi misafir de vqrdi ama ben yemedimmm 1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi, salata yedim. Kolada icmedimm

Ayyyy şimdide baklava cikqrdilar ve süper gözüküyor biri beni tutsun
Kız mantıyi yenmissin baklavayi da yen canım
Eriğim canım
Tatildeydım yeni gordum hayırlı olsun Takımın
10 numara kaptan 10 numara takım
Ne keyifli olur burda zayıflamak
Tesekkur ederim canım benim
Zayıflamak her yerde çok keyifli inan zayıfladıkça keyif alıyor insan
akşam:
1tavuklu sebzeli börek
1kase yoğurt
yarım kase sütlü müsli

su ve spor 2saat sonra
Borekkkkkkk
Bugün sadece kahvaltı yaptım Onda da 3 krep ve 3 yemek kaşığı nutella ayrıca 2 dilim peynir yedim Spor falan yapamadım maalesef
Başka birşey yemedin mi
heryerde baklava var boşver boşver hedefine ulaşınca yersin bugün ben ettim sen etme lütfen
Aynen öyle
Hala regl olmadın mi canim
Bravoooo çok iyi gidiyorsun
@erigim Ayy okulumun başlamasına çok az kaldı son rahat günleriim ondan bu geç kalkışlar
Okul açılınca gorurum seni :)
spor:
leslie 3miles x2
100mekik
200basen
450ip
100squat
telafi etmissin canım boregi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…