Aynen canim pazartesi kontrol var sonra bakalim ne yiyecemAman aman uzak dur yılbaşı için ödül Beğen kendine sen şöyle 60li kglarda giyebilecegin birşeyler mesela
Canım ya ptesiye kadar mi bu şekilde cicibebe sutmu sadece
afiyet olsun canım güzel gorunuyor
Yilbasina kadat bende 85 i gormek istiyorum ya olur ins
afiyet olsun tatlımmmBuda öğlen yemeğim kızlar
afiyet olsun tatlımmmbende şimdi büyük bir bardak maydanoz kürü içtim
ben onu dün hazırlayamadım. akşam eve çok geç geldik. ama bu akşam hazırlayacağım inş.Saol cnm sanada afiyet olsun. Bende dünkü naneli limonlu sudan içiyorum birazdan kürü hazırlıcam
haftada iki kg gitmesi lazım o zaman
Gecmis olsun boregi telafi edersinSelam kizlaaarrrrrr nasilsiniz bakimm. Ben sabah kalkinca annemin kontrolü var diye hastanedeydim simdi geldim. Kahvaltiyu maalesef disarda yaptik birazcuk börek yedim ama temizlik spor ve günün diğer kalanini hafif geçirerek telafi edicem. Benim bu haftaki hedefim 65 ki kg leri görmek. Bayramda 65 ki bi kiloda olmak. Sizlerle bunu basaricam ins . ben hayatimda ilk defa diyet yapan biriyim sizlerin sayesinde de kabus olmaktan cikip eğlenceli oluyor. İyi ki varsiniz
Hahaaa sanki hergun erken kalkıyordutünaydın kızlaar ben bugün geç kalktm 12 falandi ögle yemegi sabah kahvaltisi ayni anda oldu biraz :) kahvaltida 1 tost ve cay ictim, birazda yogurt yicem simdi. ayrica benmde yilbasina cok buyuk hayallerim var 60 lari gormek istiyorm biraz daha gayret edersem basarabilirim insallah ya
Hadi inşallah herkes yılbaşında ödülünü alsinbende yilbasina 79 u gormek istiyorum ve inaniyorum da yapabilcegime yeterince istersek ve caba gosterirsek neden olmasin ki :)
uyu sen dinlen bol bolAynen canim pazartesi kontrol var sonra bakalim ne yiyecemsimdi de agrim basladi uyuyorum oyle
Yilbasina kadat bende 85 i gormek istiyorum ya olur ins
bize de bekleriz valla hiç çekinme bir haftalık spor sayılır inanodamı baştan aşşağı döktüm yerleştirdim kitaplardan giysilere kadar hal kalmadı bende spor akşama yapıcam artık
sabah:
2dilim peynir
öğle:
1 sebzeli tavuklu börek (fırında 1/4yufkayla)
yarım tabak bezelye yemeği
1kase yoğurt
su: 1litreyi geçti
bize de bekleriz valla hiç çekinme bir haftalık spor sayılır inandurum o kadar vahim eee KK da geleceğine niye yapmıyosun dersen
Biz bu çocuğu mutlu olsun diye çok okuduk ten teması dediler ilk 4ay patron o dediler tamam dedik bol bol sarildim kucakladı temas ettik sonuç bebe7 aylık oldu hala patron o uyurken bile temas halindeyiz
allah kolaylik versin canım. Çok zor suan oralarda yaşam.ailemin yanindayim istanbulda simdi ama diyarbakirda gorev yapiyorum okullar acilinca gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?