Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kınada pastalar kurabiyeler mevye suları kuru yemişler vardı. Çok ünlü bir pastanede yaptırmışlar. Sadece bir kurabiye birkaç tane leblebi yedim oda aklımda kalmasın diye bide masadaki yaşlı teyzeler ye ye diye tutturdu. Amaa daha sadece 3 kilo vermeme rağmen (yarışmaya başlamadan önce vermiştim) hemen çöp gibi olmuşsun demeye başladılar. Eeee sıkılaştık tabi. Şu yoğurt kürünü yarın bende yapayım. Ya millet korkutuyorsunuz beni. Kimse bişey yememiş. Size ayak uyduramam diye korkuyorum.

Kimyager bence süpersin

Ancak bakabildim,ortalık bayağı kızışmis.birazdan paylasirim ben de

Kizlarr 45 dakka önce vardim...gece mesaisine kaldik tam.7 saat ayakta calistim.aslinda 3 ama mesai kaldim mecburen.spor yapmasamda olur sanirim.zaten cok gec oldu alamanci diyip paranin gökten yagdigini sanan bir kitle var trde böyle günlerde is yerimin cati katindan asagi itesim geliyor öyle insanlari bir özetleyim günü

Sabah: 2 domatesle 2 yumurta ile menemen yaninda peynir ceviz

Aksam: iskender (pidesiz!!!) yaninda lahana tursusu..ama tam bir porsiyunu yiyemedim 2/3 yaklasik birde 15-20 kraker ama saatlerce ayakta calistim iyiki bol proteinli bir aksam.yemegi yemisim yoksa karnim ses cikartip dururdu
Ay çok konuştum Mevlam hepimize helalinde kazanip kazancimizin bereketli olmasini nasip eyler insallah. Dükkani kapatiyorum bundan sonra ancak sabah @erigim dükkani ac havalandir sabah tayfasiyla bol bol mesag..birde kahvalti icin bir fikir verin Iyi geceler

Afiyet olsun canım
@erigim reglim muhtemelen h.sonu olur ama tam kestiremiyirum ameliyat sonraki ilk regli olacak. Ama çarşambaya kadar gelmezse birde gebelik yoksa maydanoz kurunu kesin yaparimm.
İnşallah reglde olmasın kurde yapamazsın
Hanımlar bugün salondan sonra spora halim kalmadı.2.5 L su içildi
Çok sporda zararlı vücudu kasa çevirirseniz yağlar erimeden kalır kas olarak önce biraz erişim sonra yüklenin
Kizlaarrrr bugün abiye aldimmmm. Nasil??? Biraz daha kilo verdim mi o hafif gobekte gidecekkk
Hafif göbekte göze çok batmiyor ama gitse tam süper olacak
Biz bu atıştırmana çevreyi idare etme diyoruz sıkıntı yok canim
Ekmek beyaz olmasa iyiymis canım bide fistiklar çok mu olmuş ne
krakerler olmamış Cansu peşinden kovalasin karatay teyze rüyamda seni EMI
Almancı olayına bayıldım belki şartlar farklıdır ama emek emektir Türkiye mesaisini bile ücretini olmayanlar var mesela bize idari birim diye mesai ücreti vermiyorlardı ne alaka dimi

Koşu bandında 19. dk içindeyim

Erigim ben normalde 1 kg fistigin neredeyse yarısını yediğim için bana az geldi

Gunaydin kizlarrrrr. Bende bugün tartida 68.0 kg gördüm yaaa ama elim ayagim cookkk sis sanirim odem bende de var @erigim offf napicaz yaaa

Gnaydııın kızlar bomba bi güne başlıyorum. Henüz kahvaltı yapmadım. Sormak istediğim geçenlerde ya burada ya face te gördüm süt içersinde Yeşilçay demleniyor. Detox gibi bişeydi bileniniz varmı acaba?

Gunaydin tatlimm. Ben hic duynadim ama ayrintilari öğrendiğinde paylasirsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…