- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
hadi bakalım alçı çıkınca tartil bide alıcının kilosunu öğrenelim: DSlm kızlar sonunda tel tamirden geldi
nasılsınız gorusmeyeli. Erigim bugün tqrtildim zar zor ama tabii alçı ile kilo 82 .3 çıktı. Alçı ne kadar geliyor bilmediğim için emin olamadim ama sanırım kilo almisim. Bir aydır sıfır hareket normal tabii. Haftaya cumaeger alçı çıkarsa baslayacagim bende diyete
Umarım o alçı 5kilo falandirhadi bakalım alçı çıkınca tartil bide alıcının kilosunu öğrenelim: D
İp atla ipTeşekkürler verdiğin bilğiler için.58 kiloyum. 21 yaşındayım.
Ama burası 11 km uzunluğunda falan. Ben burayı çok hızlı yürüsem bile hiç terlemiyorum. Yorulmuyorum. Normaldede ege ünv. Okıyorum belki biliyorsundur çok büyük. Laboratuvardan yemekhaneye kütüphaneye falan yürüyorum sürekli. Bünyem yürümeye çok alışkın. Napsam ki acaba?
Bende seni deniycem kurabiye süt receliSaat 6gibi
Ara: 1.5kurabiye
Yeşil çay
Bide ilk kez süt reçeli yapmıştım onu test ettim başarılı
anlaşıldı onu da listeye yazıyorumBende seni deniycem kurabiye süt receli
Kalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi
Sağol cnim cevap içi n susam çok yağlı değil mi . ben sabahları kahvaltı pek yapamıyor unda simitkolay geldiği için sormustumustu susamli degilde aycekirdekli olanlar var ya onlar yenebilir bence
iki haftada bir ancak bence ödül yerine felanKalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi
bende kahvaltı yapamadığım için aldım bu kiloları hele sınav zamanıSağol cnim cevap içi n susam çok yağlı değil mi . ben sabahları kahvaltı pek yapamıyor unda simitkolay geldiği için sormustum
İstanbuldayım benAnkara dayim canım
Kıyamam sana ya. Azim denen şey bu olsa gerek.Slm kızlar sonunda tel tamirden geldi
nasılsınız gorusmeyeli. Erigim bugün tqrtildim zar zor ama tabii alçı ile kilo 82 .3 çıktı. Alçı ne kadar geliyor bilmediğim için emin olamadim ama sanırım kilo almisim. Bir aydır sıfır hareket normal tabii. Haftaya cumaeger alçı çıkarsa baslayacagim bende diyete
Alılveriş merkezine gidince bir bakıyım ipe. (alt komşumuz bu durumdan pek memnun kalmayabilir)İp atla ip

We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?