Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah yanmıştır bugünde hafif Ağlatırsan tartı güler :)
kahvaltımı da yaptım. 1 dilim peynir, 7-8 adet zeytin ve 1 dilim ekmek.
Afiyet olsun
gunaydın sabah 2 dılım ekmek peynır domates yesıl cay
Afiyet olsun canım
Günaydın güzel hatunlar!!
günaydın canım

Kızlar bugün çok enerjigim bugünü hafif atlatalim biraz öncede oglumla 40dk yurudum kangurudaydi ağırlıklı yuruyus oldu :)
Kahvaltıda da ekmek yiyemedim oğlum uyandı birlikte kahvaltı yapınca biraz savaş alanı oluyor ortalık ekmeği unuttum

Maşallah maşallah Bızdık da yardımcı olmuş bugün size Ben de hazırlanır çıkarım spora birazdan

Gunqydin kizlarrr. Ben bugün geç kalktim biraz. Dun gündüz 2 mil leslie yapmistim. Gece isten gelince de 3 mil yapayim dedim ama yarida kestim maalesef çünkü basim dondu bian. Bende duş alip yattim. Sabah bacaklarim agriyordu kalktigimda. Simdi su içip kahvalti edicem.

Aman dikkat edin kendinize.Şimdiden afiyet olsun

kimyager1508 deryacım gece hem işten gelip hmede çok zorlama canım
doğru diyosun canımm. çok yormamak lazım.
bugün ben kahvaltıda birazcık fazla kaçırdım noolur kızmaaa tamam mııı?
2 tane tereyağda göz yumurta, yarım domates, 7-8 zeytin, bi parça peynir, yuvarlak sandiviç eğmeği yedim. ama göz yumurtayı canım çoookkkk istemişti dayanamadımmm

Aynen canım diyetisyen listesi birebir uymaya çalışıyorum :)
Eksi olsun da az olsun canım:) ay o minikle nasıl yaptın ağlamıyor mu? :)
ağırlıklı yürüyüş kalori yakmıx2 bebek size yardım ediyor :)

Aman dikkat et şekerin düşmesin sonra depo yapmaya başlar sporun da ziyan olur Bu vucudumuz çok garip çok veriyoz lazım olur diye depo yapıyor az veriyoz spor yapıoz vermezsin diye depo yapıyor hep depo :)

Valla göz yumurtaya değilde dabdvich ekmeğine kizdim tereyağda yumurtaya kizmam benim diyetisyen bile verdi hatta sucuklu bile var 30g sucukla ama ekmek tam buğday filan olsaydı gündüze dönünce mesain 30squat cezan var :)
Günaydın kızlar hemencik kahvaltımı göndereyim :)
Afiyet olsun etimek mi o
o minik çok fena oldu ben toplayıp zorladikca gülüyor

Aman dikkat et şekerin düşmesin sonra depo yapmaya başlar sporun da ziyan olur Bu vucudumuz çok garip çok veriyoz lazım olur diye depo yapıyor az veriyoz spor yapıoz vermezsin diye depo yapıyor hep depo :)
Kalleş bu zamanında bi syru verdik ona onlardan kullanmiyida hala depolama derdinde

evet canım yağsız tuzsuz etimek hiç de sevmiyorum ben bir gün ekmek bir gün etimek yiyorum listemde öyle karbonhidrat ihtiyacı içinmiş :)
Kalleş bu zamanında bi syru verdik ona onlardan kullanmiyida hala depolama derdinde
Çok kalleş hemde :) Ben özellikle sinirliyim bu zamanlarda beni en az 10 ay uğraştıracak ama başaracam yeniden :))

Kanserden bugün vazgeçebiliriz
Mart 14, 2013 tarihinde gul kaynak eklemiştir

Kanser, ne yaşa bakıyor, ne statüye… Peki yaşam tarzımıza ve seçimlerimize de bakmıyor diyebilir miyiz? Neyi doğru ve o doğrunun ne kadarını doğru yapıyoruz? En basitinden her gün egzoz dumanı soluyor, elektronik kirliliğe maruz kalıyor, büyük metal kutularda işe gidip geliyor ve kanatlarımız olmasa da devamlı uçmuyor muyuz? Hadi, yukarıdakileri değiştirmek çok zor, modern hayatımızı bırakıp dağ başında yaşamayı seçmiyoruz. Peki; seçebileceğimiz bir çok şeyin ne kadarını doğru seçiyoruz?
Çok zorlanmadan değiştirebileceğimiz şeyleri…Örneğin, siz plastik şişeden su içmiyor musunuz; şişe ısınınca ve/veya soğuyunca içine karışan plastikle birlikte…Gerçekten plastik tadı hiç ağzınıza gelmedi mi?Plastik yer miydiniz… Ama içiyorsunuz, çocuklarınıza da içiriyorsunuz. Hücre bozukluğu nasıl başlıyor zannediyoruz?Pişirince 6 gün sonra yemeyeceğiniz şeyi, üzerinde 6 ay raf ömrü yazan paketten çıkarıp yemediniz mi hiç?Nasıl o kadar ay sonra ilk günkü lezzetle, renkle, kokuyla, kıtırlıkla kalabilir o cips? Raf ömrü uzunsa, sizin ömrünüzü kısaltır diye hiç düşünmediniz mi?Çocuğunuzun yediği yiyeceklerdeki çeşit çeşit renklerin boya olduğunu fark etmiyor musunuz? Üreticilere bu ne güven bu, üzerinde “öldürür” yazan şeylerin satılabildiği bir dünyada yaşamıyor muyuz?Söz oraya gelmişken hâlâ sigara içiyor musunuz? Tamam kendi başını¬za bırakamıyorsunuz, peki çok etkili yöntemler var, muhakkak duymuşsu¬nuzdur, hiç denediniz mi? Üzerinde “seni öldürür” yazmışlar, daha neyi bekliyorsunuz, bunu kanıtlamayı mı?

Hayvansal protein ve şeker tüketiminizin aşırıya kaçtığının farkında değil misiniz, en son ne zaman doğadan gelen gerçek yiyecekler yediniz bütün bir gün boyunca? Paketsiz, pişmeden, dalından koparıldığı gibi… Raf ömrü yüksek kârlı bir mala dönüşmeden…Bağırsaklarınız, mideniz gerçekten size bazı sinyalleri vermiyor mu? “Sindiremiyorum yediğin şeyleri işte, şişip duruyorum” diye. Bu kadar mı farkında değiliz vücudumuzun verdiği sinyallerin?Dil altındaki bölgeye konan her şeyin yutmaktan daha hızlı kana karıştığını hiç duymadınız mı?

O zaman nasıl floridli, boyalı, kimyasallı diş macunu kullanmaya devam ediyorsunuz ailecek, her gün ömrünüz boyunca?

Günlük aldığınız ilacın toksik bir madde olduğunu gerçekten bilmiyor musunuz? O ilacı almadan önce, onu kullanmanıza sebep olan probleminizi başka bir yolla çözmeyi denediniz mi? Hayat tarzı değişikliği, daha sağlıklı beslenmek, düzenli egzersiz yapmak, kilo vermek, detoks yapmak vs gibi.

Kolayınıza geldiği için aldığınız ilacın yan etkileri ve bedenimizde yarattığı birikim ne olacak? Daha kaç sene alacaksınız o ilacı? Yoksa ömür boyu mu? Kök sebebe inip çözmek yerine semptomları kapatmanın bedelini ödemeye hazır mıyız?

En son ne zaman ayakkabılarınızı çıkarıp toprağa bastınız? Misafir kanser doktoru ne dedi geçen ayki seminerde “Her gün 45 dakika çıplak ayak toprağa, çimene basmalı kanser hastaları”. İlla hasta olmayı mı beklemeliyiz, şimdiden yapsak?

Öğle molasını illa kapalı mekânda mı geçirmeliyiz, arada bir piknik yapmayı denesek…Veya bir telefon görüşmemizi yalınayak dışarıda bir yerde yapsak…

Yiyecek ve içeceklerimizde plastik kapları kullanmaktan uzak dursak?

Vücut bakım ürünlerini doğal olanları ile değiştirsek. Bulaşık makinesi deterjanını kimyasalsız olandan seçsek de her yemekle, içecekle tabakta, bardakta kalan deterjanın artıklarını da bedenimize almasak.

Cep telefonlarının, kablosuz internet dalgalarının vs zararları için koruyucular kullansak.

Güneşten aldığı iyileştirici enerjiyi vücudumuza verecek olan doğal rengindeki organik sebzelerden bolca yesek, doğanın pişirdiği hâlleri ile, ateş içindeki sağlıklı ve gerekli mineral, vitamin ve enzimlerini öldürmeden… “Soğanla, biberi ateşte öldür…” tarifi gıdalara ne yaptığımızı göstermek adına yeterince açık değil mi sizce de?

Kibir için, başkalarına güzel görünmek için, kapalı, havasız salonlarda haftada bir-iki vücut geliştirmeyi sağlıklı spor zannetmek yerine, gerçekten sağlıklı olmak için oksijeni bol yerlerde, bir parkta mesela, en azından yürüsek. Yoga ve meditasyonu haftada 2 kere bir saat de olsa hayatımıza soksak da farkını fark etsek.

Rahatlamanın yollarını bulma ve uygulama konusunda biraz daha ısrarcı olsak.

Midemizin asit salgılamasından, %100 stres kaynaklı sırt ağrılarına, gece diş gıcırdatmaya uzanan bedenimizi hasta eden işlerimize biraz daha “bu da geçer” felsefesi ile bakabilmeyi başarsak… Daha çok gülsek, daha çok boş versek, daha çok affetsek, daha çok sevsek…

3 yaşında bir çocuğun kanser olmak için çok da bir şey yapacak vakti olmadığını fark edip, anne ve

baba olmaya karar verdiysek, böyle bir karar öncesi daha sağlıklı olmamız gerektiğini, çünkü dünyaya getirdiğimiz varlığın bizim bedenimizden hayat bulduğunu anlasak. Vücudumuzun sadece dışını değil içini de periyodik olarak temizlesek, arınsak.

30 yaşının kolesterol ve şeker düzenleyici kullanmak için çok erken olduğunu görsek.

40 yaşının kansere teslim olmak için fazlasıyla genç bir yaş olduğunu ve bunu değiştirmek için kontrolü ele alabileceğimizi öğrenmeye bugün başlasak…

5 sene sonra doktorumuzun sevdiğimiz bir insana veya bize “kanser” tanısı koymaması için hemen şimdi bir şeyler yapmaya başlasak ve…

Kanser olmaktan bugün vazgeçsek olmaz mı?

Etimek çok severim bide yoğurtla
Diyete mayısta başladım ama bi turlu devam etmedim oyalandim şimdiki kadar kararlı olsaydım 16kg gitmişti bile

Etimek çok severim bide yoğurtla
Diyete mayısta başladım ama bi turlu devam etmedim oyalandim şimdiki kadar kararlı olsaydım 16kg gitmişti bile
Ben sevmiyorum çok kuru geliyor çaya batırıp yiyorum kahvaltıda :)
Bende çok erteledim hep şu işler bitsin şu taşınma bitsin dedim 1 yıl bile olmadan 75den 111 e çıktım.Geçen yıl 27 eylülde evlendiğimde 75 kiloydum şimdi felaket

Öğlen yemeğimi yedim kızlar.

yarım kase düğün çorba, 1 adet but,yeşil salatama 1 kaşık fasulye pilaki kattım ve yoğurt.

bide 2 tane erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…