- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
İnşallah yanmıştır bugünde hafif Ağlatırsan tartı güler :)günaydın kızlar. dünkü menüm
sabah: şeftali
öğlen: mercimek çorba, 1 kepçe nohut,yoğurt, salata ve 1 kaşık yoğurtlu buğday haşlaması
akşam: balık ekmek (arkadaşımla Eminönüne gitmiştik uzun bi aradan sonra , küçük bi kaçamak oldu)
ama dün 3-4 saat alışveriş için dolaştık,yürüdük. balık ekmekten aldığım kaloriyi yakmışımdır diye tahmin ve umut ediyorum..
bu akşam evdeyim inş çok hafif atlatacağım..
Afiyet olsunkahvaltımı da yaptım. 1 dilim peynir, 7-8 adet zeytin ve 1 dilim ekmek.
Afiyet olsun canımgunaydın sabah 2 dılım ekmek peynır domates yesıl cay
günaydın canımGünaydın güzel hatunlar!!
Maşallah maşallahKızlar bugün çok enerjigim bugünü hafif atlatalim biraz öncede oglumla 40dk yurudum kangurudaydi ağırlıklı yuruyus oldu :)
Kahvaltıda da ekmek yiyemedim oğlum uyandı birlikte kahvaltı yapınca biraz savaş alanı oluyor ortalık ekmeği unuttum
Aman dikkat edin kendinize.Şimdiden afiyet olsunGunqydin kizlarrr. Ben bugün geç kalktim biraz. Dun gündüz 2 mil leslie yapmistim. Gece isten gelince de 3 mil yapayim dedim ama yarida kestim maalesef çünkü basim dondu bian. Bende duş alip yattim. Sabah bacaklarim agriyordu kalktigimda. Simdi su içip kahvalti edicem.
doğru diyosun canımm. çok yormamak lazım.kimyager1508 deryacım gece hem işten gelip hmede çok zorlama canım
Aynen canım diyetisyen listesi birebir uymaya çalışıyorum :)Başka yokmuydu cips kola onlar eksik kalmışben kaçamak yapmayın dedikce eliniz mi gidiyor yapın serbest
Cansu beni de ye beni de başka birşey kalmamış çünkü
Dayak istiyor bunlar dayak
afiyet olsun canım miss gibi diyetisyen listesi kokuyo :)
Eksi olsun da az olsun canım:) ay o minikle nasıl yaptın ağlamıyor mu? :)Günaydın dün ki olumsuzlukları bir kenara bırakıyoruz
Bugün tartıda eksiği gordum çok değil ama şükür diyelim hiç veremediğinden zamanlarda olmuştu
Ve sabah oğlum kucagimda 1mile leslie expres yaptım artık siz hayal edin halimizi
ağırlıklı yürüyüş kalori yakmıx2 bebek size yardım ediyor :)Kızlar bugün çok enerjigim bugünü hafif atlatalim biraz öncede oglumla 40dk yurudum kangurudaydi ağırlıklı yuruyus oldu :)
Kahvaltıda da ekmek yiyemedim oğlum uyandı birlikte kahvaltı yapınca biraz savaş alanı oluyor ortalık ekmeği unuttum
Aman dikkat et şekerin düşmesin sonra depo yapmaya başlar sporun da ziyan olurGunqydin kizlarrr. Ben bugün geç kalktim biraz. Dun gündüz 2 mil leslie yapmistim. Gece isten gelince de 3 mil yapayim dedim ama yarida kestim maalesef çünkü basim dondu bian. Bende duş alip yattim. Sabah bacaklarim agriyordu kalktigimda. Simdi su içip kahvalti edicem.
Valla göz yumurtaya değilde dabdvich ekmeğine kizdim tereyağda yumurtaya kizmam benim diyetisyen bile verdi hatta sucuklu bile var 30g sucukla ama ekmek tam buğday filan olsaydı gündüze dönünce mesain 30squat cezan var :)doğru diyosun canımm. çok yormamak lazım.
bugün ben kahvaltıda birazcık fazla kaçırdımnoolur kızmaaa tamam mııı?
2 tane tereyağda göz yumurta, yarım domates, 7-8 zeytin, bi parça peynir, yuvarlak sandiviç eğmeği yedim. ama göz yumurtayı canım çoookkkk istemişti dayanamadımmm
Afiyet olsun etimek mi oGünaydın kızlar hemencik kahvaltımı göndereyim :)
o minik çok fena oldu ben toplayıp zorladikca gülüyorAynen canım diyetisyen listesi birebir uymaya çalışıyorum :)
Eksi olsun da az olsun canım:) ay o minikle nasıl yaptın ağlamıyor mu? :)
ağırlıklı yürüyüş kalori yakmıx2 bebek size yardım ediyor :)
Kalleş bu zamanında bi syru verdik ona onlardan kullanmiyida hala depolama derdindeAman dikkat et şekerin düşmesin sonra depo yapmaya başlar sporun da ziyan olurBu vucudumuz çok garip çok veriyoz lazım olur diye depo yapıyor az veriyoz spor yapıoz vermezsin diye depo yapıyor hep depo :)
evet canım yağsız tuzsuz etimek hiç de sevmiyorumValla göz yumurtaya değilde dabdvich ekmeğine kizdim tereyağda yumurtaya kizmam benim diyetisyen bile verdi hatta sucuklu bile var 30g sucukla ama ekmek tam buğday filan olsaydı gündüze dönünce mesain 30squat cezan var :)
Afiyet olsun etimek mi o
o minik çok fena oldu ben toplayıp zorladikca gülüyor
Çok kalleş hemde :) Ben özellikle sinirliyim bu zamanlarda beni en az 10 ay uğraştıracak ama başaracam yeniden :))Kalleş bu zamanında bi syru verdik ona onlardan kullanmiyida hala depolama derdinde
Etimek çok severim bide yoğurtlaevet canım yağsız tuzsuz etimek hiç de sevmiyorumben bir gün ekmek bir gün etimek yiyorum listemde öyle karbonhidrat ihtiyacı içinmiş :)
Çok kalleş hemde :) Ben özellikle sinirliyim bu zamanlarda beni en az 10 ay uğraştıracak ama başaracam yeniden :))
Ben sevmiyorum çok kuru geliyor çaya batırıp yiyorum kahvaltıda :)Etimek çok severim bide yoğurtla
Diyete mayısta başladım ama bi turlu devam etmedim oyalandim şimdiki kadar kararlı olsaydım 16kg gitmişti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?