Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@judieee bizdik en kötü bir dilim ekmek biraz peynir yeseydin

Valla çok sessiz bi netim yok dedim herkes dagilmis
Siz bilirsiniz deneme suresinde böyle yapan ilerde daha sorumsuz olur
judiee judiee bu hafta listeye girecektir ama ctesiden beri yoksun :KK43:
Kızım sana söylüyorum gelinin sen anla :KK43:
kaptan telefonum hala tamirde o sebeple gelmiyorum. bilgisayarım sorunlu çünkü zor açılıyor iki de bir kpouyor bağlantı falan.
Herkese merhabalar bende aranıza katılmaya geldim.
hoşgeldin
kızlar bişey sorucam size. şimdi ben akşamları işten çıkıp eve gidinceye kadar 00:40 falan oluyor. mesela dün gece yatmadan öncede leslie 2 mil yaptım (son 10 dk sını yapmadım ama). sonra yattım. gece yatmadan yapılan sporun faydası var mıdır? mesela bu gecede yapsam? çünkü yarın gündüz evde olmayacağım ancak gece yapabilirim spor.
gece spor yaparsan kaslar 1-2 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yani gündüz sporundan çk daha faydalı düşün sen uyurken onlar kalori yakmaya devam ediyor :KK45:

kaptan telefonum hala tamirde o sebeple gelmiyorum. bilgisayarım sorunlu çünkü zor açılıyor iki de bir kpouyor bağlantı falan.

hoşgeldin
gece spor yaparsan kaslar 1-2 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yani gündüz sporundan çk daha faydalı düşün sen uyurken onlar kalori yakmaya devam ediyor :KK45:
Tamm canım inşallah yapılır

Kızlar ne yefiniz bakıyim hiç kaçamak yapmadım ama canım acayip tatlı istiyor biri beni durdurdu sonra pişman olacağımı biliyorum

Kızlar bakın intenette ne buldum :KK45::KK45::KK45::KK45:

Zayıflama büyüsü;

Beyaz bir kağıt parçasına vermek istediğiniz kilo miktarını yazın daha sonra bu kağıdı yakarak(güzelliğiniz için pempe mumun ateşinde yakabilirsiniz) sözleri söyleyin (bence bir yandan da karnınızda minik bir ateşin yanmaya başladığını ve git gide büyüyerek yağlarınızı ısıttığını yakarak buharlaştırdığını düşünürseniz daha yaralı olur) :

"burn, burn, burn away.

Pounds be gone you cannot stay"

Anlamı;

“yan, yan, yan .

Kilolar gitmeli,kalmamalı”

Bunu 7 gece ya da 14 gece tekrarlayın.

Alçalan ay dönemi için uygundur hazırlığınızı yapıp hemen yarın deneyin derim :)

İşe yarasa ne güzel olurdu :KK45:

kaptanım @erigim ben günümü özetlersem;
sabah kalktığım gibi 10:00 gibi 3-4 ufak dilim kavun
kahvaltı 11:00 gibi bir tane közlenmiş kırmızı biber, yarım domates, bi parça peynir, 5 zeytin, çoookkk ufak bi dilim kepekli ekmek (bu hafta il defa ekmek yedim)
akşam 19:00'da 2 kepçe domates çorbası, 1 parça tavuk ızgara, salata ve 2 kaşık bulgur pilavı
kahvaltı ile akşam yemeği arasında farklı zamanlarda olmak üzere; yarım şeftali, 1 avuç siyah üzüm, 2 tane siyah erik, 1 yeşil çay.
bugün hep meyveden gittim nedense. tatlıda yemiyorum ya sanırım vucudum istiyor.
şimdide türk kahvemi içicem.
yaklaşık 1,5 lt su içtim onu 2'ye tamamlarım. spor olarakta 2 mil leslie yaptım

alpikesonsuz alpikesonsuz valla ise yarasa çoktan duymuş olurdum yılların diyetcisiyim :KK70:

kimyager1508 kimyager1508 canım valla güzel geçmiş günün benimde hala canım gözüm aklım tatlida niye böyle oldu bilmiyorum eşimin karsimda götürmesi olabilir sebep galiba
Bende kuzimi uyutup kahve ve gün kurusu ikilisiyle tatlı isteğini geçirmeyi planliyorum

Sabah(07:00)
Foto atmistim:)

Ara(11:00)
1erik
1isirik ekmek
1catal peynir
(Anneme eşlik ettim)
Öğle(15:30)
1kase yoğurt çorbası yarmalı
5yk bezelye
3yk közde biber salatası

Akşam(18:00)
1kase mercimek çorbası
6yk tavuklu mantarlı sote
1/2dlm ekmek

Ara
Turk kahvesi
2gunkurusu
(Farklı birşey olursa yazarım yine)
Su:1lt çok az oldu bugün
Spor:60dk yuruyus

@erigim sözümü tuttum menüm geliyor pek iyi değildi ama

Sabah
1 haşlanmış yumurta ve ekmek ile güne başladıktan sonra

ara
türk kahvesi

ara
1 şeftali

ara
ice tea

akşam
fasulye yemeği
ayran
salata

ara
bitter

not: Öğle temizliğe kaptırdım kendimi bi baktım akşam olmuş arada bi soluklanmak isteyince ice-tea içtim sadece nedense yemek aramadım.

@erigim sözümü tuttum menüm geliyor pek iyi değildi ama

Sabah
1 haşlanmış yumurta ve ekmek ile güne başladıktan sonra

ara
türk kahvesi

ara
1 şeftali

ara
ice tea

akşam
fasulye yemeği
ayran
salata

ara
bitter

not: Öğle temizliğe kaptırdım kendimi bi baktım akşam olmuş arada bi soluklanmak isteyince ice-tea içtim sadece nedense yemek aramadım.
İçe tea olmamış ondada şeker çok misal şekeri anlamak için içecekten sonra su için ağzımızın tadı bir tuhaf oluyorsa bilinki basmışlar tatlandiriciyi
Bitter kaç parça bakıyim :(

İçe tea olmamış ondada şeker çok misal şekeri anlamak için içecekten sonra su için ağzımızın tadı bir tuhaf oluyorsa bilinki basmışlar tatlandiriciyi
Bitter kaç parça bakıyim :KK43:

2 kare sanırım kaptan, ben senden hiç aferin alamadım daha yaaa :(

2 kare sanırım kaptan, ben senden hiç aferin alamadım daha yaaa :KK43:
Alırsın canım benim
cislar olmasa menun çok güzel aslında bitter iki kareysr gözüme batmaz ama bita içe tea yok ayransoda karıştır inan ferahlatacak hadi anlasalim yarın CIS olmasın :)

Günaydın :KK16:

Kural bir gozunu doyur ki karnin doysun yani aa onu yemem yasak deyip sonra ilk firsatta uzereni atlamak yerine az az cok cesitle gozunu doyur ve beyninfe doymaya hazir olsun

Iki yogun bir gun seni bekliyorsa kahvaltini yogun yap seni o hune hazirlasin ki aklinda surekli yemek ve aclik olmadin mesela kepekli durum rkmeginin icibe yumurta yada peynir domates maydonoz yada hindi fume ile cesit senin elinde abartmadan doyabilirsin

Gun icinde bol su ic bunu herkes soyler ama zamanlama en onenlisi sabah su ile mideni ac ki metan sem uyanmadan uyansin :KK9: oglen yemeginden on onbes dk once oyle yarim saat degil cunku yarim saat icinde zaten wc atiyorsun o suyu cunku surdkli su icip icip wc ye gitme zamani gune yay suyu yarim saatte bi bardaktan gunun 10 saati ayakta kalsak bu 20 bardak eder uuu cok bile :KK9:

En onemlisi inanmak aldigin porsiyonun sana yetip hatta artacagina bunlari yaparkende gram gram azalacagina inan yani yemegi azalttikca gramin azalacak lakin onemli not metanin kitlik moduna gecmemesi icin 1200 cal alrina dusme kendini ac bitakma . Diyete yeni basliyorsan acliklar yasayacaksin zira kocaman olmus miden kuculmeyi bu xamanda saglayacak

Simdilik bu kadar aklima geldikce yazarim

alıntıdır:

[h=2]İşte kilo kaybettiğimiz süre zarfında kaçınılacak 8 hareket… [/h]
  1. Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
  2. Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek “ye yavrum” gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından…
  3. Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
  4. Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
  5. Kola, gazoz, meşrubat dedin mi “Orada duuur!” diyebilmek de şart.
  6. Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır…
  7. Öğün atlamak adamın açlığını coşturur… O yüzden günde 6 öğün en az… Hele de emzirirken! Yoksa başlar “midem kıyıldı, şurada bir kuzu çevirip yiyeyim”…
  8. Hareketsizlik… Tembellik… Üşengeçlik… Bu üçüzler çok fena çok!

ara öğünleriniz hep yanınızda olsun kızlar. çantanızda bir elma çekmecenizde bu güzel şeylerden olabilir aa birde yapılan bir araştırmaya göre besinler sağ çekmecenizde(solaksanız sol ) yer alıyorsa beyin alışık olduğu için daha çok tüket diyormuş elimiz gider ya hani hep o yere açıklası bu olsa gerek. güzel bir hafta sonu geçirdim kahvaltıyı biraz abartmış olduğumdan mı nedir öğleyi salata ile geçirip akşam yemeğinide saat 17:00 yiyerek günü dengelediğimi düşünüyorum :KK8::KK8::KK8:

Daha once nasil basardigimi dusundum ve su aralar neden basaramadigimi

Bunu dusunmeme sebep olan zargarpuruma ayrica tesekkur ediyorum:KK19:

Bogazimi tuttum cok istedigim seylerdende azcik yedim ve guzel bi kahvaltinin ardindan sadece yogurtla bir aksam yemegi gecirmenin bedelini odemek oldugunu anladim. Beni taniyanlar bilir yinede ozet geciyim

04/02/13 de iki aylik bebegimi dusurdum :KK43: cok uzuldum ve bu surecte neden aradim kendime cunku tum testler temiz cikmisti . 06/02/13 de diyetisyene gittim ve 06/03/13 de bi gr bile verememistim oysa diyete uyuyordum bazende kaciriyordum. Tartida 67-68 i gordum helede benim gibi 158 yani ufak tepekseniz bu boyda bu kg :KK17: demek ki donum noktam buymus . Gunde 30 dk ile yuruyuse basladim 5.5 de makinada haftada 5 gun zamanla artirdim tabi sonra yediklerime dikkat ettim porsitonlari azalttim ve zararlilari cikarttim hazir besinleri yani. Bir kare cikolata icin dunyalari verecegim gunleri astim bana verilen ikramlari kabul edip baskalarina verdim caktirmadan :KK1: sonucunu aldim 58 kg idim mayista ve biraktim sonra bayramdi ramazandi derken eskisi gibi alip alip vermeye basladim kendimi kandirdim oysa 10 kg gitmisti ve sporla gittigi icin 10 dan fazla gitmis gibi duruyordu.

Gelelim isin özüne yine biraktim yani bi uyup bi uymuyorum bi 62 bi 63 sonra zargar geldi heytt ulen dedi aynen msjini yaziyorum *Pogacalar lezzetlimiymis bari.lezzetlidir kesin.biri kesmemis baksana* sonrada daha da yedim firca dedi ki once hayir demeyi ogren basari hikayelerini oku onlar hayir demeyi bildiler dedi :KK19: ve ben cekmecemdeki bi biskuviyi ve bir cikolatayi daja once yaptigim gibi yemek isteyenlere verdim simdi sadece elma ve mandalinam var

Ben geri dondum basari hiksyemi yazip cikavagim saglikli bir anne olacagim zargarpur sayesinde:KK4: cunku gozu ustumde :KK34:

Eski notların :)

Kızlar nerdesiniz nerde menüler illede Silkeleme mi yapmalıyım :(

merhaba kızlar bugünkü menüm

Sabah
1 avuç çiğ kabak çekirdeği

öğlen
kaşar peynirli jambonlu salata

akşam
5 dilim hindi füme
4 salatalık
1 adet yeşil elma

40 dakika da yürüyüş yaptım koşu bandında

merhaba kızlar bugünkü menüm

Sabah
1 avuç çiğ kabak çekirdeği

öğlen
kaşar peynirli jambonlu salata

akşam
5 dilim hindi füme
4 salatalık
1 adet yeşil elma

40 dakika da yürüyüş yaptım koşu bandında

yaaaa sen sabahları hep çok az yiyorsun, hatt bana göre hiç yemiyorsun. ama acıkmıyor musun? :KK51:

yaaaa sen sabahları hep çok az yiyorsun, hatt bana göre hiç yemiyorsun. ama acıkmıyor musun? :KK51:
normalde ben hiç kahvaltı etmezdim hafta içleri, ama diyet yüzünden yemeye başladım. Aslında meyve de yemem lazım yanında ama sabah yetişemiyorum. Ben tam tersi sabah bir şeyler yersem acıkıyorum ya :KK66:

Back