- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
hmmmm. ben kahvaltı etmezsem öğlen resmen yemeğe abanıyorum. doymak bilmiyorum.normalde ben hiç kahvaltı etmezdim hafta içleri, ama diyet yüzünden yemeye başladım. Aslında meyve de yemem lazım yanında ama sabah yetişemiyorum. Ben tam tersi sabah bir şeyler yersem acıkıyorum ya
kesinlikle katılıyorum canıımm. bu hafta ki takım performansımız çok düşük. nerede o geçen hafta ki canlılıkKızlar ne oluyor size bakın cuma günü tartılacağız, kaçamakları derhal bırakıyoruz, yarın herkes bol bol su içiyor ve sağlıklı besleniyor, birinciliği kaptıramayız
Üzülme olan oldu sindi kendi düzenini bozmadan devam ediyorsun artikkızlarr bende geldiim artık evimdeyim ve daha sık sizlerleyim inşallah
bugüne gelince bahsetmek bile istemiyorum tüm gün yoldaydık ve ben herşeyi yedimson iki gün çok fazla dikkat edicem söz veriyorum telafisi olucak
bu hafta bi kalmışlık çoğu kişide var ne oldu geçen haftaki hırsaBu hafta ben de bayağı kötüydüm ya.O yüzden ne yediklerimi bile yazmadım.Sorun değil pazartesini beklemiyorum hemen yarın kendime geliyorum.Eskisi gibi yediklerimi içtiklerimi yazarım.Asıl hedefim yarın sabah tartılıp 1 hafta içerisinde 2 kilo vermek.Bunu size belirtirsem daha bir hırslanıyorum.Neyse bu hafta bana yardımda size çook daha iş düşecek.Yardımlarınızı esirgemeyin.Ben de elimden geldikçe biraz daha aktif olmaya çalışırım.
Başka yokmuydu cips kola onlar eksik kalmışsabah : yok
ara : 1kase yoğurt
öğle : dondurma
akşam:
poğaça
salata
patatesli köfte
ve yine dondurma
Cansu beni de ye beni de başka birşey kalmamış çünkü@erigim geldim kusura bakma 2 gündür berbat bir sekilde beslendigim icin burayi biraz ihmal ettim bu pazartesi sali arti bugün hic hos degilsabah dedigim gibi 2 simit arada 1 avuc kadar domatesli sucuk... sonradan 2 ufak cikolata 1 knoppers ve 2 kurabiye..aksamda yogurtlu kuskus salatasi yedim bu kadarcik spor bu aksam belki...ama yarin sabah spor salonuna yol gözüktü
Kızlar ne oluyor size bakın cuma günü tartılacağız, kaçamakları derhal bırakıyoruz, yarın herkes bol bol su içiyor ve sağlıklı besleniyor, birinciliği kaptıramayız
Dayak istiyor bunlar dayakkesinlikle katılıyorum canıımm. bu hafta ki takım performansımız çok düşük. nerede o geçen hafta ki canlılık
afiyet olsun canım miss gibi diyetisyen listesi kokuyo :)Bende menümü yazayım hemen
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
2 60 gram yarım yağlı beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
1 marul yaprağı
Ara:
1 bardak ayran
Öğlen:
1 paket ton balığı
2 dilim çavdar ekmeği
1 adet domates
Ara:
100 gram siyah üzüm
Akşam:
8 yk Karides sote
Bol yeşillik salata
akşama geç kaldık o yüzden ara öğün yapmayacam tarçınlı süt vardı diyetimde ama canım hiç istemiyor
gunaydın sabah 2 dılım ekmek peynır domates yesıl cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?