Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

normalde ben hiç kahvaltı etmezdim hafta içleri, ama diyet yüzünden yemeye başladım. Aslında meyve de yemem lazım yanında ama sabah yetişemiyorum. Ben tam tersi sabah bir şeyler yersem acıkıyorum ya
hmmmm. ben kahvaltı etmezsem öğlen resmen yemeğe abanıyorum. doymak bilmiyorum.

@erigim geldim kusura bakma 2 gündür berbat bir sekilde beslendigim icin burayi biraz ihmal ettim bu pazartesi sali arti bugün hic hos degil sabah dedigim gibi 2 simit arada 1 avuc kadar domatesli sucuk... sonradan 2 ufak cikolata 1 knoppers ve 2 kurabiye..aksamda yogurtlu kuskus salatasi yedim bu kadarcik spor bu aksam belki...ama yarin sabah spor salonuna yol gözüktü

Kızlar ne oluyor size bakın cuma günü tartılacağız, kaçamakları derhal bırakıyoruz, yarın herkes bol bol su içiyor ve sağlıklı besleniyor, birinciliği kaptıramayız
kesinlikle katılıyorum canıımm. bu hafta ki takım performansımız çok düşük. nerede o geçen hafta ki canlılık

Bende menümü yazayım hemen
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
2 60 gram yarım yağlı beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
1 marul yaprağı

Ara:
1 bardak ayran

Öğlen:
1 paket ton balığı
2 dilim çavdar ekmeği
1 adet domates

Ara:
100 gram siyah üzüm

Akşam:
8 yk Karides sote
Bol yeşillik salata

akşama geç kaldık o yüzden ara öğün yapmayacam tarçınlı süt vardı diyetimde ama canım hiç istemiyor

kızlarr bende geldiim artık evimdeyim ve daha sık sizlerleyim inşallah
bugüne gelince bahsetmek bile istemiyorum tüm gün yoldaydık ve ben herşeyi yedim son iki gün çok fazla dikkat edicem söz veriyorum telafisi olucak

Bu hafta ben de bayağı kötüydüm ya.O yüzden ne yediklerimi bile yazmadım.Sorun değil pazartesini beklemiyorum hemen yarın kendime geliyorum.Eskisi gibi yediklerimi içtiklerimi yazarım.Asıl hedefim yarın sabah tartılıp 1 hafta içerisinde 2 kilo vermek.Bunu size belirtirsem daha bir hırslanıyorum.Neyse bu hafta bana yardımda size çook daha iş düşecek.Yardımlarınızı esirgemeyin.Ben de elimden geldikçe biraz daha aktif olmaya çalışırım.

Gayet güzel canım

Üzülme olan oldu sindi kendi düzenini bozmadan devam ediyorsun artik
bu hafta bi kalmışlık çoğu kişide var ne oldu geçen haftaki hırsa artık bomba gibi devam ediyoruz

sabah : yok
ara : 1kase yoğurt

öğle : dondurma

akşam:
poğaça
salata
patatesli köfte

ve yine dondurma
Başka yokmuydu cips kola onlar eksik kalmış ben kaçamak yapmayın dedikce eliniz mi gidiyor yapın serbest
Cansu beni de ye beni de başka birşey kalmamış çünkü
Kızlar ne oluyor size bakın cuma günü tartılacağız, kaçamakları derhal bırakıyoruz, yarın herkes bol bol su içiyor ve sağlıklı besleniyor, birinciliği kaptıramayız

kesinlikle katılıyorum canıımm. bu hafta ki takım performansımız çok düşük. nerede o geçen hafta ki canlılık
Dayak istiyor bunlar dayak
afiyet olsun canım miss gibi diyetisyen listesi kokuyo :)

Günaydın dün ki olumsuzlukları bir kenara bırakıyoruz
Bugün tartıda eksiği gordum çok değil ama şükür diyelim hiç veremediğinden zamanlarda olmuştu
Ve sabah oğlum kucagimda 1mile leslie expres yaptım artık siz hayal edin halimizi

Akşamda menü dışında birşey yemedim malum tatlı krizinde turk kahvesi iki gün kurusu ile cizdun birseyede bulaşmamaktadır için hemen dişlerini fircaladim peşinden ağız suyu buda çok ise yarıyor baskın nane iştah kesiyor

günaydın kızlar. dünkü menüm

sabah: şeftali
öğlen: mercimek çorba, 1 kepçe nohut,yoğurt, salata ve 1 kaşık yoğurtlu buğday haşlaması
akşam: balık ekmek (arkadaşımla Eminönüne gitmiştik uzun bi aradan sonra , küçük bi kaçamak oldu)

ama dün 3-4 saat alışveriş için dolaştık,yürüdük. balık ekmekten aldığım kaloriyi yakmışımdır diye tahmin ve umut ediyorum..
bu akşam evdeyim inş çok hafif atlatacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…